Ako imate novaca onda kupujete prema ukusu ako nemate onda prema mogućnostima.
Mišljenja sam da su japanci najbolji i još godinu dvije da srede dizajn pa prelazim na japanca.
Hoces reci da se mercedesi ne proizvode u njemackoj?
Hoces reci da se mercedesi ne proizvode u njemackoj?
Preciznije R klas, ML i GL se proizvode u Americi U albami
Svi ostali modeli sa volanom na lijevoj stran se porizvode u Njemackoj. TA fabrka u kini je odskora ali samo za azijsko trziste. TA auta se ne prodaju u Europi.
Ali kakav terenac. Neprikosnoven.
Ali kakav terenac. Neprikosnoven.
Neprikosnoven terenac je Lada Niva i offroad pojede sve brandove jedino je bed kaj izgleda ko kanta za smeće.
Da imam para i kupujem neku grdosiju onda bi kupil Cadillac Escalade. Ima ok snagu od nekih 403 konja i einschlag manji od moje Alfe.
Nema ga valjda nitko za razliku od Mercedesa Audia Bmw i LandR koje imaš na svakom uglu.
Pajdo me vozil s tim terencom i auto nema kaj nema. Najviše mi se dopalo hlađenje sjedala ;D ono sjedneš u auto pun kože koja je zapečena na suncu i za pol minute te zebe za guzicu i leđa.
Evo reklama ako koga zanima Link
Neprikosnoven terenac je Lada Niva i offroad pojede sve brandove jedino je bed kaj izgleda ko kanta za smeće.
Da imam para i kupujem neku grdosiju onda bi kupil Cadillac Escalade. Ima ok snagu od nekih 403 konja i einschlag manji od moje Alfe.
Nema ga valjda nitko za razliku od Mercedesa Audia Bmw i LandR koje imaš na svakom uglu.
Pajdo me vozil s tim terencom i auto nema kaj nema. Najviše mi se dopalo hlađenje sjedala ;D ono sjedneš u auto pun kože koja je zapečena na suncu i za pol minute te zebe za guzicu i leđa.
mercedes je u zadnjih 5-6 godina upao u bananu..
a bmw.. tako kvalitetna firma, tako kvalitetna mehanika a "okružena" katastrofalnim dizajnom.. bar ova zadnja generacija. počevši od serije 3, preko serije 6 pa do novoga X6.. katastrofa
mercedes je u zadnjih 5-6 godina upao u bananu..
a bmw.. tako kvalitetna firma, tako kvalitetna mehanika a "okružena" katastrofalnim dizajnom.. bar ova zadnja generacija. počevši od serije 3, preko serije 6 pa do novoga X6.. katastrofa
Ne znam kaj bi si mislil po pitanju MAzde. Nekak mi se alfina svjetla više dopadaju i konzola po sredini mi je nekak dosadna.
Kaj se bijele boje tiče mislim da je glupost totalna. Kad ideš prodavat bijeli rabljeni auto onda budeš znal kaj mislim.
Mazda je nice ali mi je Alfa draža.
Ford GT i Lexus ls 600h
Jel iko vidio novu seat ibizu?
Ne znam kaj bi si mislil po pitanju MAzde. Nekak mi se alfina svjetla više dopadaju i konzola po sredini mi je nekak dosadna.
Kaj se bijele boje tiče mislim da je glupost totalna. Kad ideš prodavat bijeli rabljeni auto onda budeš znal kaj mislim.
TVR Tuscan
porsche (modeli 911, s kraja 80ih)
Pa da budem potpuno skroman, mogao bi reći da Rolce Royce uopće nije loš automobil i kao takvog si ga možda kupim. Ali, možda se ipak budu morali malo više potruditi oko kvalitete materijala i motora - 500 hp uopće ne vuče uzbrdo!
Vidim, skoro svi nabrajaju Audi.
Pa eto i ja.
Pa jeste probali Mazdu CX-7? Jedna od rijetkih stvari za što su u životu isplati dat 260.000 kn. Ja sam je vozio vrlo kratko - možda 10-ak minuta, ali i to je bilo sasvim dovoljno da se zaljubim u taj auto. Ima par sitnih detalja koji mi smetaju (ipak nije "pravi" terenac, ne valja ga silovat po terenu), ali je auto inaće izvrstan.
Mitsubishi.(Mitsubishi Lancer Evolution)
Amerika:Mercury Cougar