Omiljena marka automobila

poruka: 332
|
čitano: 119.965
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Omiljena marka automobila
Batista kaže...
HarryPlopper kaže...
NEW_MAN kaže...
Imal sam samo tri auta, tj. još uvijek imam dva. Bmw 3 sa 300k km radi bez greške i jako zahvalan auto, Citroen imal vozil i prodal (jako jako udoban auto) trenutno Alfa 159sw.

Ako imate novaca onda kupujete prema ukusu ako nemate onda prema mogućnostima.

Mišljenja sam da su japanci najbolji i još godinu dvije da srede dizajn pa prelazim na japanca.

ti si car!!! Alfa 159 je najljepsi normalni auto (ne dode 200000 eura) na svijetu!! alfe opcenito se pre*ebene
 159 je prekrasna,agresivna, izazovna,ali se kvare prehebeno - informacija iz jako pouzdanog izvora
 jbg al sad su se poceli popravljat od kad je covjek iz bmw-a preso u alfu (neznam tocno na koju poziciju) i promijenio je vecinu dobavljaca dijelova i elektronike tak da su se popravili dosta
17 godina
neaktivan

Hoces reci da se mercedesi ne proizvode u njemackoj?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2008 9:44 (logic).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Hoces reci da se mercedesi ne proizvode u njemackoj?

ne svi, r klasa je u americi, a imaju i tvornicu u kini
17 godina
neaktivan

Preciznije R klas, ML i GL se proizvode u Americi U albami

Svi ostali modeli sa volanom na lijevoj stran se porizvode u Njemackoj. TA fabrka u kini je odskora ali samo za azijsko trziste. TA auta se ne prodaju u Europi.

17 godina
neaktivan

Ali kakav terenac. Neprikosnoven.

17 godina
 159 je prekrasna,agresivna, izazovna,ali se kvare prehebeno - informacija iz jako pouzdanog izvora
 jbg al sad su se poceli popravljat od kad je covjek iz bmw-a preso u alfu (neznam tocno na koju poziciju) i promijenio je vecinu dobavljaca dijelova i elektronike tak da su se popravili dosta
 Auto ima garanciju tak da se još dvije i pol godine ne mislim zabrinjavat s kvarovima.

Kad smo već kod kvarova tu na poslu ekipa iz upravnog vijeća vozi passate i četri od pet su se pokvarila.
Dizne im idu k vragu i svaki drugi tjedan je jedan auto na servisu. Na servisu su rekli da je serija u banani i da se budu svi kad tad pokvarili samo im nije jasno zašto nisu povukli seriju na servis a ne da im stalno ljudi dolaze i rade sramotu.

Auto je nužno zlo i kad ga već moram imat onda budem u autu koji mi je lijep a kvaliteta je kod svih upitna.
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ali kakav terenac. Neprikosnoven.

o tome bi se dalo rapravljat.. nekak mi bolje pase land rover defender kao naj terenac
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2008 20:38 (HarryPlopper).
17 godina

Neprikosnoven terenac je Lada Niva i offroad pojede sve brandove jedino je bed kaj izgleda ko kanta za smeće.

Da imam para i kupujem neku grdosiju onda bi kupil Cadillac Escalade. Ima ok snagu od nekih 403 konja i einschlag manji od moje Alfe.

Nema ga valjda nitko za razliku od Mercedesa Audia Bmw i LandR koje imaš na svakom uglu.

Pajdo me vozil s tim terencom i auto nema kaj nema. Najviše mi se dopalo hlađenje sjedala ;D ono sjedneš u auto pun kože koja je zapečena na suncu i za pol minute te zebe za guzicu i leđa.

Evo reklama ako koga zanima Link

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2008 10:18 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Neprikosnoven terenac je Lada Niva i offroad pojede sve brandove jedino je bed kaj izgleda ko kanta za smeće.

Da imam para i kupujem neku grdosiju onda bi kupil Cadillac Escalade. Ima ok snagu od nekih 403 konja i einschlag manji od moje Alfe.

Nema ga valjda nitko za razliku od Mercedesa Audia Bmw i LandR koje imaš na svakom uglu.

Pajdo me vozil s tim terencom i auto nema kaj nema. Najviše mi se dopalo hlađenje sjedala ;D ono sjedneš u auto pun kože koja je zapečena na suncu i za pol minute te zebe za guzicu i leđa.

isto ko u s klasi, najbolje mi je masiranje na sjedalima.. a Escalade.. to je sminka sam za pokazivanje s tim nemres na livadu, a ak konje trazis G55 amg ima 493 ks
17 godina
Ma sve je to šminka i na livadu nemreš s niti jednim kak spada. Kaj sam htel reči rađe amera kojeg niko nema nego švabu kojih je valjda 10000 registrirano samo ove godine.

Na kraju krajeva niti jednog nem nikad imal jer tolke novce ne zaradim dok sam živ a da dobim na lotu koji ne igram kupil bi si Nissan GTR i bil bi sretan do kraja života. Recimo da sam skroman :P
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ma sve je to šminka i na livadu nemreš s niti jednim kak spada. Kaj sam htel reči rađe amera kojeg niko nema nego švabu kojih je valjda 10000 registrirano samo ove godine.

Na kraju krajeva niti jednog nem nikad imal jer tolke novce ne zaradim dok sam živ a da dobim na lotu koji ne igram kupil bi si Nissan GTR i bil bi sretan do kraja života. Recimo da sam skroman :P
Šminka jest, al zato veće šminke nema...
Što se mene tiče Best buy je lexus, auta kvalitetna, prejak dizajn a japanac pod haubomOsmijeh
92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Ili Acura.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ili Acura.
 to je Honda, najbolje mi je u Amerci Acura RL a kod nas Honda Legend , isti auto drugi badge, al auto je predobar i zgleda bolje neg npr. bmw 5 s kojim se natjece
17 godina
3mix3 kaže...
nixass kaže...

mercedes je u zadnjih 5-6 godina upao u bananu..

a bmw.. tako kvalitetna firma, tako kvalitetna mehanika a "okružena" katastrofalnim dizajnom.. bar ova zadnja generacija. počevši od serije 3, preko serije 6 pa do novoga X6.. katastrofa

Da si bio blizu njega(3 coupe) ne bi tako komentirao. To je jedan od najljepših automobila današnjice. Zašto se onda tako dobro prodaju? Da ne govorim o 6...
 dobro sam reko. cijela serija 3 je u banani. na coupe-u je, za razliku od 4-door, njuška odlična, dok je guzica u banani. presiromašan kraj, kojem tek m paket pomaže da liči na nekaj. mada ni on nije nešto poseban. donji dio, ispod svjetala mi djeluje preizduljen.. on u biti to nije, ali cijela bočna linija auta ostavlja takav dojam.. ne znam kak da ti točno opišem Neodlučan no nebitno.. ukusi Smijeh

a ovi gore, kaj su pričali o 159sw.. jeste vidli novu mazdu 6 karavan? Osmijeh ljepotica..

pogotovo u bijeloj boji..
17 godina
Da Lexus je "Toyota".
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
3mix3 kaže...
nixass kaže...

mercedes je u zadnjih 5-6 godina upao u bananu..

a bmw.. tako kvalitetna firma, tako kvalitetna mehanika a "okružena" katastrofalnim dizajnom.. bar ova zadnja generacija. počevši od serije 3, preko serije 6 pa do novoga X6.. katastrofa

Da si bio blizu njega(3 coupe) ne bi tako komentirao. To je jedan od najljepših automobila današnjice. Zašto se onda tako dobro prodaju? Da ne govorim o 6...
 dobro sam reko. cijela serija 3 je u banani. na coupe-u je, za razliku od 4-door, njuška odlična, dok je guzica u banani. presiromašan kraj, kojem tek m paket pomaže da liči na nekaj. mada ni on nije nešto poseban. donji dio, ispod svjetala mi djeluje preizduljen.. on u biti to nije, ali cijela bočna linija auta ostavlja takav dojam.. ne znam kak da ti točno opišem Neodlučan no nebitno.. ukusi Smijeh

a ovi gore, kaj su pričali o 159sw.. jeste vidli novu mazdu 6 karavan? Osmijeh ljepotica..

ova mazda 6 je predobra, bas zgleda "japanski" za razliku od prosle generacije, al i dalje mi je alfa 159sw bolja po izgledu makar znam da ju mazda pere sto se tice kvalitete i pouzdanosti
17 godina

Ne znam kaj bi si mislil po pitanju MAzde. Nekak mi se alfina svjetla više dopadaju i konzola po sredini mi je nekak dosadna.

Kaj se bijele boje tiče mislim da je glupost totalna. Kad ideš prodavat bijeli rabljeni auto onda budeš znal kaj mislim.

Mazda je nice ali mi je Alfa draža.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2008 10:56 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan

Ford GT i Lexus ls 600h

Ne učimo za školu nego za ocjenu
17 godina
neaktivan

Jel iko vidio novu seat ibizu?

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Ne znam kaj bi si mislil po pitanju MAzde. Nekak mi se alfina svjetla više dopadaju i konzola po sredini mi je nekak dosadna.

Kaj se bijele boje tiče mislim da je glupost totalna. Kad ideš prodavat bijeli rabljeni auto onda budeš znal kaj mislim.

ova mazda je stvarno zakon, al najbolja mazda po izgledu je CX-7/9, pogledajte sliku, ovaj auto je u klasi sa BMW x-6 al zgleda puuuno bolje
Mazda CX-7 Mazda CX-7
17 godina
neaktivan

Da i ja podjelim svoje pjesme i svoje snove....Osmijeh

Europa: Peugeot, Audi, Alfa Romeo

Amerika: Ford, Mercury Cougar, DeLorean

Azija: Mitsubishi, Mazda, Toyota, Honda

Evo, jednog dana kad budem direktor svemira, diplomirani kovinopojasar u Plamen Internacional-u, kupit ću si jedan od navedenih.Smijeh

17 godina
protjeran

TVR Tuscan

17 godina
neaktivan

porsche (modeli 911, s kraja 80ih)

"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan

Pa da budem potpuno skroman, mogao bi reći da Rolce Royce uopće nije loš automobil i kao takvog si ga možda kupim. Ali, možda se ipak budu morali malo više potruditi oko kvalitete materijala i motora - 500 hp uopće ne vuče uzbrdo!

Mount Vision Pro
16 godina

Vidim, skoro svi nabrajaju Audi.
Pa eto i ja.

17 godina
neaktivan

Pa jeste probali Mazdu CX-7? Jedna od rijetkih stvari za što su u životu isplati dat 260.000 kn. Ja sam je vozio vrlo kratko - možda 10-ak minuta, ali i to je bilo sasvim dovoljno da se zaljubim u taj auto. Ima par sitnih detalja koji mi smetaju (ipak nije "pravi" terenac, ne valja ga silovat po terenu), ali je auto inaće izvrstan.

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan

Mitsubishi.(Mitsubishi Lancer Evolution)

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
protjeran
iMAX kaže...

Amerika:Mercury Cougar

Dali se ti šališ ili ozbiljno.

Meni peugeot 106, imam jednog ali nije 106 1.6
17 godina
pinkskin kaže...

Meni peugeot 106, imam jednog ali nije 106 1.6
 Dali se ti šališ ili ozbiljno.

eto.. :D

svako ima svoj ukus.. a taj cougar je muscle i pol..
17 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...
NEW_MAN kaže...

ova mazda je stvarno zakon, al najbolja mazda po izgledu je CX-7/9, pogledajte sliku, ovaj auto je u klasi sa BMW x-6 al zgleda puuuno bolje
 Taj auto uopće nije ljep - to sve japansko neš futuristički izgleda - glupost

Inače meni najdraži Ford Mustang '67 bez krova
Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice