Joj daj, slobodno odgovoriš, pa neću ti sabotirat auto, samo me zanima kaj ih je dovelo na to mišljenje..:D
Da i ja to iščekujem, ja sam mu prije nego si ti napisao, poslao takav pp xĐ
20k€ za auto i nije neka lova (neka srednja klasa auta, tzv golf kategorija, neki "normalni" suv i slicni) tako da ti prica o tocenju toga ne drzi vodu

350 Z , ali za te novce bi uzeo u obzir WRX STI ili čak Lancer EVO...Još kada bi se Skyline GT R33 ili R34 mogao nabavit za te pare... xD
20k€ za auto i nije neka lova (neka srednja klasa auta, tzv golf kategorija, neki "normalni" suv i slicni) tako da ti prica o tocenju toga ne drzi vodu
Zavisi koliko si star, dal' ti tata daje 20k eura za auto ili su tvoje parem koje si sam zaradio.
Ako ti tata daje 20k eura da si kupis auto za 18 ili 20 rodjendan nebitno, onda sigurno nije problem i da trosi 50l.
A ako imas nekih 30-tak godina ili 25 nebitno i imas svoj novac, sam sebi zaradjujes, onda se gleda potrosnja.
ako imas mjesecno 4000 kn platu
4000kn x12 mjeseci =48000
I to je za slabije auto ali nema sanse da svu platu odvajas samo za auto...
Npr ako imas 6000kn platu onda mozes 4000kn odvojit ali ipak sve zavisi dali imas jos neki posao i dali neko iz obitelji radi isto
Pa neces cijelu placu ostaviti za auto.
Moras nesto i na zivot potrositi.
Hrana, pice, izlasci itd.
RX-7 ima Wankelov motor, što svakako treba uzeti u obzir. Performanse su naravno brutalne, ali problem je dugotrajnost (problem brtvljenja). Ja osobno da sam u toj dilemi i da mi služi auto samo za utrkivanje uzeo bih Mazdu, a ako bih uzimao auto za dugotrajno korištenje onda Nissana.
Neka kupi onaj koji se njemu sviđa, a ako traži da ga ljudi gledaju i komentiraju zašto ga onda i kupuje neka kupi ferrari i riješen proble. Nk+eka kupi ono šta se njemu sviđa i šta će mu više koristit, a ne da mu drugi govore koji da uzme auto pa mu se ne sviđa pa onda se*e.
di mogu kupit novi/rabljeni rx7 u hrvatskoj? gledao sam po oglasima ali nema bas za rx7
samo vi mastajte.. kad zena stegne.. vozit cete vi nesto udobno tiho i sa 5 vrata..
di mogu kupit novi/rabljeni rx7 u hrvatskoj? gledao sam po oglasima ali nema bas za rx7
Pogledaj RX-8!!!
Za RX-7 nisam nikada čuo.
Thanks.
Meni pogrešno ostalo u sjećanju RX-6, a ono za jedan broj veći... :)
Vrit i Mazda, previše modela im ima X u imenu. Tko bi se tu više snašao...
E da nisam prodao one slovenske "Auto magazin" časopise od prije 25-26 godina... Tamo bi iskopao svaki Mazdin x.
:)
EDIT: Svaki X iz '80tih.
njuškalo ,u trazilicu upises rx7 i nasao si je :)
Sorry kaj dižem temu staru godinu dana, ali... LOL
LOL
To netko ozbiljno pita na ovakvom forumu ?? (no offense)
Mislim čast iznimkama, al, more dići ruku netko ko je vozio bilokakav auto jači od 200ks, pa da da savjet, ili wikipedija radi čuda i dalje? NFS je zakon, pogotovo underground2, za sve koji neznaju kak bi 20000kredita potrošili, i kakve spojlere stavili.