MP3 player za auto

poruka: 18
|
čitano: 15.209
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
MP3 player za auto

Pozdrav,

evo jedno mozda malo glupo pitanje, ali bolje pitat... :)

Mislim uzeti neki obicni mp3 player za opel astru iz 2003. Ono što me zanima je da li treba obratit pažnju na nešto prilikom izbora ili je svaki player kompatibilan, odnosno svaki se moze ubacit?

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
odjavljen
RE: MP3 player za auto

Valjda misliš na autoradio (head unit) sa USB priključkom?

Da, svaki paše.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 18:33 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan
RE: MP3 player za auto
Sum_of_all_fears kaže...

Valjda misliš na autoradio (head unit) sa USB priključkom?

Da, svaki paše.

Da, to... Hvala :)

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
16 godina
neaktivan
MP3 player za auto

evo sad si bas mislim uzet nekakav autoradio!

pa ako moze od vas neka preporuka.

mislim dat oko 1000 kn. bitno mi je da ima USB!

pa sad koji bi bio najbolji izbor za te pare?

Skole
15 godina
Re: MP3 player za auto

Nasao sam jeftiniju soluciju, nego da sad mjenjam cijelu kontrolnu plocu samo radi USBa.

Potrebno mi je znaci da imam USB da mogu vlastite pjesme slusat.

Ima netko iskustva s ovime KLIK

za 40 kn dobijem USB, memory card i 3.5 audio jack, prilicno dobro!

Samo da ne prestane raditi nakon par dana. Ima netko mozda slicno?

15 godina
neaktivan
MP3 player za auto

Zeznuta stvar, treba pogodit frekvenciju koja je prazna  a takvih je malo jer večina radio postaja "curi" na susjedne frekvencije. 

15 godina

Ako je to jedini problem, mislim da problema nema!
ima kolko os frekvencija praznih:)
Nego, ima netko konkretno taj uredaj?

13 godina
neaktivan
MP3 player za auto

Imam ja taj uređaj i radi bez problema vec 2 godine.

16 godina
neaktivan
testerica kaže...

Kakav je zvuk,jel čisto kao kad se reproducira sa usb-a ili cd-a?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
big_guy kaže...
testerica kaže...

Ja imam sličan takav i zvuk ovisi o formatu ali je dobar, samo se treba antena na krovu spustiti što niže da bolje hvata

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
big_guy kaže...
testerica kaže...

Ja imam sličan takav i zvuk ovisi o formatu ali je dobar, samo se treba antena na krovu spustiti što niže da bolje hvata

Ne krči ništa,jel čist bas i to?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
MP3 player za auto

Koristim taj mp3 - fm transmiter već 4 godine i stvar radi hajmo reći OK.

Ono što sam primijetio:

- zvuk je za nijansu lošiji nego kada slušam muziku sa CD-a (koji je btw riknuo, očita jednom od 300 pokušaja zbog čega sam i uzeo stvarčicu) mada ovo može biti i subjektivno jer nisam probao druge uređaje;

- nakon 1,5 godine prestao je raditi usb utor na mp3, ali ovaj moj ima utor i za SD kartice pa sad slušam mp3-ice sa SD kartice;

- lcd je monokromatski srednja žalost u vožnji je teško pročitati naziv pjesme ali ima mali daljinski pa je lako baratati sa pjesmama;

- iako nikada nisam koristio auto upaljač i utor je ispravan mp3 i nije nešto čvrsto napravljen tako da konektor zna izgubiti kontakt u utoru pa resetira uređaj - uglavnom zbog loše ceste, treskanje itd. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Koristim taj mp3 - fm transmiter već 4 godine i stvar radi hajmo reći OK.

Ono što sam primijetio:

- zvuk je za nijansu lošiji nego kada slušam muziku sa CD-a (koji je btw riknuo, očita jednom od 300 pokušaja zbog čega sam i uzeo stvarčicu) mada ovo može biti i subjektivno jer nisam probao druge uređaje;

- nakon 1,5 godine prestao je raditi usb utor na mp3, ali ovaj moj ima utor i za SD kartice pa sad slušam mp3-ice sa SD kartice;

- lcd je monokromatski srednja žalost u vožnji je teško pročitati naziv pjesme ali ima mali daljinski pa je lako baratati sa pjesmama;

- iako nikada nisam koristio auto upaljač i utor je ispravan mp3 i nije nešto čvrsto napravljen tako da konektor zna izgubiti kontakt u utoru pa resetira uređaj - uglavnom zbog loše ceste, treskanje itd. 

Misliš da se isplati s obzirom na cijenu najjeftinijeg usb/mp3 radija za auto(cca 300 kn)?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
big_guy kaže...

Misliš da se isplati s obzirom na cijenu najjeftinijeg usb/mp3 radija za auto(cca 300 kn)?

To moraš sam procjeniti da li ti se isplati. Meni se isplatilo, s obzirom da nisam nešto zahtjevan po tom pitanju, a uređaji se danas mogu naći za oko 40-tak Kuna, ovisi o modelu.

S druge strane ako hoćeš da riješiš stvar onda je te novce bolje uložiti u radio pa se nećeš zezati sa manjim komplikacijama koje sam ja imao.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
MP3 player za auto

Ako nisi pri parama uzmi si to ja nisam imao problema da mi iskače iz utora( to možda varira od modela auta). Meni je zvuk dobar, ako nisi neki audiofil nećeš imat zamjerki

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 11:10 (zelenbic).
17 godina
zelenbic kaže...

Ako nisi pri parama uzmi si to ja nisam imao problema da mi iskače iz utora( to možda varira od modela auta). Meni je zvuk dobar, ako nisi neki audiofil nećeš imat zamjerki

Ne iskače iz utora nego zbog jačih vibracija izgubi kontakt u utoru (rijetko ali se desi barem kod mene).

16 godina
neaktivan

S obzirom da imam slični player, da vozim clia koji je tvrd kao kamen i zna se tresti po ovim hrvatskim cestama i da ne gubim kontakt rekao bi da je možda problem u ovim kontaktima sa strane, probaj ih malo izvući sa odvijačem možda.

Kod mene pružda dosta otpora kada se stavlja u utor, i opire se pri vađenju pa se ne čudim da ne gubi kontakt.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 13:22 (Dr. Zoidberg).
17 godina
Dr. Zoidberg kaže...

S obzirom da imam slični player, da vozim clia koji je tvrd kao kamen i zna se tresti po ovim hrvatskim cestama i da ne gubim kontakt rekao bi da je možda problem u ovim kontaktima sa strane, probaj ih malo izvući sa odvijačem možda.

Kod mene pružda dosta otpora kada se stavlja u utor, i opire se pri vađenju pa se ne čudim da ne gubi kontakt.

Da to treba uraditi, sve se nešto nakanjujem pa zaboravim.

Bez obzira na to, ne gine mi novi auto cd/mp3 player jer mi sada otkazuje volume kotačić na njemu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice