Maloljetna voznja automobila zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 4.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Maloljetna voznja automobila

Pozdrav, imam yugo koral registriran je i sve, vozio sam ga po polju, i sada posto otac nemoze vise voziti majku na posao, ja bih je odvezao, udaljenost posla od kuce je (2-3 km), yugo sam vozao po polju i sve ok, stara ide raditi u 5 sati ujutro i tada nema zive duse na cesti,vozio bih u 2 (20-30  km/h) imam 15 godina, zanimaju me vasa misljenja. stara stvarno nema s cime na posao i prisiljen sam je odvesti. zivim u selendri i nema bas prometa. nema velikih okuka i to!!  ne moze polagati nema novca! pozzzz

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 20:38 (petar_ivanac).
14 godina
neaktivan
Re: Maloljetna voznja automobila
petar_ivanac kaže...

Pozdrav, imam yugo koral registriran je i sve, vozio sam ga po polju, i sada posto otac nemoze vise voziti majku na posao, ja bih je odvezao, udaljenost posla od kuce je (2-3 km), yugo sam vozao po polju i sve ok, stara ide raditi u 5 sati ujutro i tada nema zive duse na cesti,vozio bih u 2 (20-30  km/h) imam 15 godina, zanimaju me vasa misljenja. stara stvarno nema s cime na posao i prisiljen sam je odvesti. zivim u selendri i nema bas prometa. nema velikih okuka i to!!  ne moze polagati nema novca! pozzzz

Nema žive duše??Znaš vozit??Čega se onda bojiš?

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

pa nek se vozi sama onda ..

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
protjeran

Pa nisam odavno vozio, a znam voziti polako i polaziti i to. 

13 godina
protjeran

nezna voziti, vozila je i zamalo se zabila u sleper.. 

15 godina
odjavljen
petar_ivanac kaže...

Zaboravi, kad ubiješ nekoga će ti biti žao. Nek tvoja stara hoda tih je*enih 2 kilometra, neće joj pasti kruna s glave!

Vozio biš 20 na sat???? Hahahaha

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 20:42 (Jakovp).
17 godina

A jel problem 2-3 kilometra pješke proći?

Dobro ako ima puno toga za nosit onda shvaćam, ali ako nema zašto ne pješke ili biciklom. Pješke se to prijeđe u vrlo kratkom vremenu.

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 20:43 (Hyperion).
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
petar_ivanac kaže...

Zaboravi, kad ubiješ nekoga će ti biti žao. Nek tvoja stara hoda tih je*enih 2 kilometra, neće joj pasti kruna s glave!

Vozio biš 20 na sat???? Hahahaha

Sa tim autom moze ubiti jedino sebe {#}

Ofc.
13 godina
protjeran

Nemoze ujutro je i hladno!! Koga cu ubiti? da vozio bih lagano!! 

13 godina
protjeran

Mora nositi uvijek nesto... . 

14 godina
neaktivan
Jedino nek kupi bicikli,to je bolje nego da vozi yuga pa da se zabije u šleper,eto ni moja stara nezna vozit auto pa je na poso išla bajsom!
Dino
15 godina
petar_ivanac kaže...

Nemoze ujutro je i hladno!! Koga cu ubiti? da vozio bih lagano!! 

Nije uopće bitno hoćeš li nekoga ubiti, nemaš vozačku dozvolu - ne smiješ vozit. Simple as that.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
petar_ivanac kaže...

Nemoze ujutro je i hladno!!

Kakve to veze ima?

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
13 godina
protjeran

Pa ima mi i dida Golfa 3 i da bi mi ga vozit, nemoram yugom. nemam bajs i nemamo novca bas..  i nemoze pjeske ima uvijek nesto nositi.. 

16 godina
neaktivan

vozio sam,kad sam bio klinac po dvorištu u prvu pa rikverc nisam se nikad usudio izac van iz dvorista..al sad imam vozacku 3 godine i pun kufer mi je voznje i svega.

moj savjet vam je nemojte sjedat u auto ako neznate prometna pravila,nedo bog da se nesto dogodi da se netko nabije u vas ili nekog vi pokupite ko ce odgovarat za to?

klinci marš od auta !!!{#}

13 godina
protjeran

Hladno je i mora uvijek nositi nesto.. 

14 godina
neaktivan

Vozio bi 20-30km/h?

Imam i ja 15 godina, i znam voziti, i znam da lazes {#}

14 godina
petar_ivanac kaže...

Pa ima mi i dida Golfa 3 i da bi mi ga vozit, nemoram yugom. nemam bajs i nemamo novca bas..  i nemoze pjeske ima uvijek nesto nositi.. 

Bolje se ostavi toga,nek ona ide pješke ili nek posudi bicikli,jer kako kažeš nemaš novaca i nek te policija zaustavi onda si NADRLJO onda ćeš manje više platiti kaznu kao što dozvola košta.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
16 godina
neaktivan

a bome tak hladno ne moze biti da ne bi mogla propjesaciti 2-3km, nek se dobor obuce, moze i biciklom...

ja sam tako cijelu osnovno i srednju isao.. 

15 godina
neaktivan

Nemoj, nije pametno.

Čovjek nakon 15 godina vozačkog staža po mom ima pravo reći da 'zna voziti' (ima i tu iznimaka) ali sa 15 godina i Yugom iz polja ne.

Naravno, možeš uvijek na silu ali računaj da će ti starci snositi 75% štete koju napraviš (a napravit češ je prije ili kasnije) a ti ostatak u

vidu zabrane polaganja vozačkog.

Osim ako stvarno nema druge i takva je situacija, mada mi nisu jasni starci koji to... dozvoljavaju, potiču...?

Ono, good luck i pamet u glavu kako god bilo.

14 godina
neaktivan

NE RISKIRAJ !!! {#}

Tak sam ja mislio, reko nisam vidio policiju 5 godina u svojoj ulici idem samo do kraja ulice (50m) testiram svoj pony express...Kad ono POLICIJA bijeli kombi ja bez kacige skočio dolje s motora i nastavim dalje pješke, na sreću žurilo im se nekamo nisu me ni primjetili, više mi nije palo na pamet ni prilazit cesti s tim mopedom. A čist onako me zanima ako se ja slobodno vozim s motorom po dvorištu svome, dal me susjedi mogu prijaviti ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice