Pozdrav, imam yugo koral registriran je i sve, vozio sam ga po polju, i sada posto otac nemoze vise voziti majku na posao, ja bih je odvezao, udaljenost posla od kuce je (2-3 km), yugo sam vozao po polju i sve ok, stara ide raditi u 5 sati ujutro i tada nema zive duse na cesti,vozio bih u 2 (20-30 km/h) imam 15 godina, zanimaju me vasa misljenja. stara stvarno nema s cime na posao i prisiljen sam je odvesti. zivim u selendri i nema bas prometa. nema velikih okuka i to!! ne moze polagati nema novca! pozzzz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, imam yugo koral registriran je i sve, vozio sam ga po polju, i sada posto otac nemoze vise voziti majku na posao, ja bih je odvezao, udaljenost posla od kuce je (2-3 km), yugo sam vozao po polju i sve ok, stara ide raditi u 5 sati ujutro i tada nema zive duse na cesti,vozio bih u 2 (20-30 km/h) imam 15 godina, zanimaju me vasa misljenja. stara stvarno nema s cime na posao i prisiljen sam je odvesti. zivim u selendri i nema bas prometa. nema velikih okuka i to!! ne moze polagati nema novca! pozzzz
Nema žive duše??Znaš vozit??Čega se onda bojiš?
pa nek se vozi sama onda ..
Pa nisam odavno vozio, a znam voziti polako i polaziti i to.
nezna voziti, vozila je i zamalo se zabila u sleper..
Zaboravi, kad ubiješ nekoga će ti biti žao. Nek tvoja stara hoda tih je*enih 2 kilometra, neće joj pasti kruna s glave!
Vozio biš 20 na sat???? Hahahaha
A jel problem 2-3 kilometra pješke proći?
Dobro ako ima puno toga za nosit onda shvaćam, ali ako nema zašto ne pješke ili biciklom. Pješke se to prijeđe u vrlo kratkom vremenu.
Zaboravi, kad ubiješ nekoga će ti biti žao. Nek tvoja stara hoda tih je*enih 2 kilometra, neće joj pasti kruna s glave!
Vozio biš 20 na sat???? Hahahaha
Sa tim autom moze ubiti jedino sebe
Nemoze ujutro je i hladno!! Koga cu ubiti? da vozio bih lagano!!
Mora nositi uvijek nesto... .
Nemoze ujutro je i hladno!! Koga cu ubiti? da vozio bih lagano!!
Nije uopće bitno hoćeš li nekoga ubiti, nemaš vozačku dozvolu - ne smiješ vozit. Simple as that.
Nemoze ujutro je i hladno!!
Kakve to veze ima?
Pa ima mi i dida Golfa 3 i da bi mi ga vozit, nemoram yugom. nemam bajs i nemamo novca bas.. i nemoze pjeske ima uvijek nesto nositi..
vozio sam,kad sam bio klinac po dvorištu u prvu pa rikverc nisam se nikad usudio izac van iz dvorista..al sad imam vozacku 3 godine i pun kufer mi je voznje i svega.
moj savjet vam je nemojte sjedat u auto ako neznate prometna pravila,nedo bog da se nesto dogodi da se netko nabije u vas ili nekog vi pokupite ko ce odgovarat za to?
klinci marš od auta !!!
Hladno je i mora uvijek nositi nesto..
Vozio bi 20-30km/h?
Imam i ja 15 godina, i znam voziti, i znam da lazes
Pa ima mi i dida Golfa 3 i da bi mi ga vozit, nemoram yugom. nemam bajs i nemamo novca bas.. i nemoze pjeske ima uvijek nesto nositi..
Bolje se ostavi toga,nek ona ide pješke ili nek posudi bicikli,jer kako kažeš nemaš novaca i nek te policija zaustavi onda si NADRLJO onda ćeš manje više platiti kaznu kao što dozvola košta.
a bome tak hladno ne moze biti da ne bi mogla propjesaciti 2-3km, nek se dobor obuce, moze i biciklom...
ja sam tako cijelu osnovno i srednju isao..
Nemoj, nije pametno.
Čovjek nakon 15 godina vozačkog staža po mom ima pravo reći da 'zna voziti' (ima i tu iznimaka) ali sa 15 godina i Yugom iz polja ne.
Naravno, možeš uvijek na silu ali računaj da će ti starci snositi 75% štete koju napraviš (a napravit češ je prije ili kasnije) a ti ostatak u
vidu zabrane polaganja vozačkog.
Osim ako stvarno nema druge i takva je situacija, mada mi nisu jasni starci koji to... dozvoljavaju, potiču...?
Ono, good luck i pamet u glavu kako god bilo.
NE RISKIRAJ !!!
Tak sam ja mislio, reko nisam vidio policiju 5 godina u svojoj ulici idem samo do kraja ulice (50m) testiram svoj pony express...Kad ono POLICIJA bijeli kombi ja bez kacige skočio dolje s motora i nastavim dalje pješke, na sreću žurilo im se nekamo nisu me ni primjetili, više mi nije palo na pamet ni prilazit cesti s tim mopedom. A čist onako me zanima ako se ja slobodno vozim s motorom po dvorištu svome, dal me susjedi mogu prijaviti ?