Koji bicikl?

poruka: 43
|
čitano: 20.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji bicikl???
pitanje

Kupujem bicikl ali neznam jos koji. Treba mi za voznju po bregima i za skakanje! Mislil sam uzet nekog scotta al neznam kojeg!

Kaj mi vi preporucate???

17 godina
neaktivan
RE: Koji bicikl???

Kona ili Cannondale.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
a kaj mislis o scottu????
17 godina
neaktivan
Koji bicikl???

Nemam nekakvih konkretnih iskustava. O njima imam percepciju kao o kvalitetnom proizvodu za nezahtjevne korisnike.

17 godina
neaktivan
Koji bicikl???

Preporučam neki XC bicikl. Kolko love?

http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
17 godina
Koji bicikl???

Baci malo pogled na GT model, jako kvalitetna rama ili kostur ili fušt kako već kažeš, tako pričaju oni koji se kuže, ja prenosim.

hcsc
17 godina
neaktivan
Koji bicikl???
autorov komentar

Pa oko 2000kn

17 godina
moderator
lucky_luky kaže...

Pa oko 2000kn

Za tu lovu ne mozes kupit dobar bicikl za skakanje. Samo vilica za tu namjenu kosta vise do 2000 kuna.

Uglavnom, svi bicikli u tom cjenovnom rangu su ti slicni.
17 godina
neaktivan
Koji bicikl???

Kao što je mbaksa rekao, ne možeš dobiti bicikl za skakanje, ali za normalnu (ili eventualno po šumi) vožnju možeš. Preporuka za Trek 3700, ili ako možeš uložiti malo više, 3900.

http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
17 godina

...za te novce si bolje kupi playstation i igricu s tom tematikom jer ono sto trazis nemres dobit s tak malo love Cool

17 godina
protjeran
Koji bicikl???

mountain bike

btw. za 2000 možeš bmx kupit

Shady in the house
17 godina
neaktivan
Koji bicikl???

od scotta su ti dobri bicikli i od gianta su isto dobri i malo jeftiniji

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

A netreba mi ono da skacem cjele dane... nego ono 2,3 put na dan

17 godina
neaktivan
Koji bicikl???

Što konkretno računaš pod "skakanje"? Skakanje sa rinzola ili ipak nešto više? Za rekreativni XC i skokove iz prve grupe bicikl od 2000 kn će ti biti dosta, ali računaj na promjenu lanca i kazete kroz nekih godinu dana.

17 godina
neaktivan
Koji bicikl?

Za 2000kn nebi reko da mozes naci dobar bicikl (bicikl koji ce to izdrzati) ako je skakanje ili dropanje u igri (recimo s visina oko i iznad 50cm).

Do 2000kn bicikli imaju i preslabu vilicu i felge i na kraju ramu za takve stvari...jos pogotovo ako si malo masivnije gradje kao ja (80kg+) Cool

Moja preporuka bi bila radje skupi 4000-5000kn pa onda uzmi neku Konu, Norco ili Haro... Ja imam Haro i taj bicikl zbilja moze podnest

dosta "batina", uz redovito odrzavanje naravno Namigiva

Of all the things I've lost, I miss my mind the most :D
16 godina
neaktivan
Koji bicikl?

ja svog scoota sam platio6000

16 godina
kompotko kaže...

Kao što je mbaksa rekao, ne možeš dobiti bicikl za skakanje, ali za normalnu (ili eventualno po šumi) vožnju možeš. Preporuka za Trek 3700, ili ako možeš uložiti malo više, 3900.

i jedan i durgi su predobri bicikli, imam trek 3700, ali mislim da ga vise nema u zg jer je to "proslogodisnja linija".
ako uspijes nac neki od tih, preporucam ti da ih kupis. a nemozes nac neki dobar bike za skakanje za te novce.
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
neaktivan
Koji bicikl?

Ja mogu preporuciti Gary Fisher.Platio sam ga 3 soma prije dvije godine,pravim s njim 5 soma km godisnje.Po kisi,po Maksimiru,po Jarunu po cesti svuda ide.A svake godine krajem 6 i pocetkom 7 ti imaju popuste u Rog-jomi u Savskoj i Vlaskoj... 

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
naljboji ti je polar, On je sportski bicikl, nema amortizera ali dođe full cool oprema  
16 godina
neaktivan
lucky_luky kaže...

Kupujem bicikl ali neznam jos koji. Treba mi za voznju po bregima i za skakanje! Mislil sam uzet nekog scotta al neznam kojeg!

Kaj mi vi preporucate???

Capriolo Dirty Frogg

Capriolo Skulls

GT Avalanche 3.0 (preporučujem sa disk kočnicom, on je za 100 KM skuplji od obicnog)

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Koji bicikl?

uzmi si nekog authora. za treka platis ime a dobis slabije djelove. kona, cannondale, haro i etc su stvarno dobri bicevi ali nemas ih za te pare. tak da ti ja preporucam authora jer za tu cijenu kod njih dobis najbolju kvalitetu. i kad se polako pocnes upustati u biciklizam onda vidiš kaj te zanima, tj. kud se buš vozil, kaj se kaj ponasa, trosi, jel bi v-brakeove ili diskove. evo ja od danas znam da bi definitivno diskove jer mi se v-brakeovi abnormalno napune s blatom pa mi koci stalno. a najradje se vozim po neistraženom. evo i slike

kočnice u blatu kočnice u blatu
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 19:21 (O.pasanac).
17 godina
neaktivan
RE: Koji bicikl?
O.pasanac kaže...

uzmi si nekog authora. za treka platis ime a dobis slabije djelove. kona, cannondale, haro i etc su stvarno dobri bicevi ali nemas ih za te pare. tak da ti ja preporucam authora jer za tu cijenu kod njih dobis najbolju kvalitetu. i kad se polako pocnes upustati u biciklizam onda vidiš kaj te zanima, tj. kud se buš vozil, kaj se kaj ponasa, trosi, jel bi v-brakeove ili diskove. evo ja od danas znam da bi definitivno diskove jer mi se v-brakeovi abnormalno napune s blatom pa mi koci stalno. a najradje se vozim po neistraženom. evo i slike

Ti bokca, pa gdje se ti voziš? Po vijetnamskoj džungli??? Jel ga barem pereš poslije svake vožnje?

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
neaktivan
Koji bicikl?

Šta podrazumjevaš pod skakanje?! jel divljanje po brdu stuntovi po gradu, dirt staze ili samo za lagane skokove tipa bunny hop?

Za 2000 kn je teško da ćeš išta nać u svrhu skakanja, jedino vako za bunny hopove i sl. nezahtjevne skokove, čak i da dodaš 1000 kn bilo bi teško nać nešto kvalitetno

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
16 godina
neaktivan

šumski putevi za izvlačenje drva iz šume. svako malo nikne neki novi! :) asti veselja! danas je bilo bas ekstremno radi svih ovih kiša. blata i po faci i u zubima. danas opral ali nekad kad kasno dodjem bome mi se neda. onda za par dana s necim razbijem naslage, komadi opadnu. ovo sve kaj se pomiče ocistim. rastavim lanac, malo ga u benzin, očistim kazetu, lancola na lanac i spreman je za dalje. rami ne smeta kaj je zamazana. :)

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
O.pasanac kaže...

Ti bokca, pa gdje se ti voziš? Po vijetnamskoj džungli??? Jel ga barem pereš poslije svake vožnje?

normalno da ga pere, pa bic bi mu crk'o kad ga ne bi cistio

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
lucky_luky kaže...

A netreba mi ono da skacem cjele dane... nego ono 2,3 put na dan

Preporučam ti Giant escaper. Koristim ga od 4 mjeseca i to baš na način na koji ti želiš 2-3 skoka na dan, odličan je :D

16 godina
neaktivan
Koji bicikl?

u alanprimu ti je bio ns holy 3300 kuna sto je najjeftinije za skakanje opcenito na street mislim ;D

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD
15 godina
neaktivan
Koji bicikl?

Ja sam planirao kupit neki bickl, onak za skakanj i nabrijavanje, ali za početnike.. ima kakva pomoć?

16 godina
neaktivan
Koji bicikl?

Skakanje moze znaciti downhill (spustanje niz brdske staze) ili dirty jump/show (savladavanje urbanih fizickih prepreka sa modificiranim BMX biciklima). I jedno i drugo je nuzno skupo jer samo komplet sigurnosne opreme (stitnici, kaciga, rukavice..) kosta prilicno mnogo. Nema jeftinih bicikala za downhill iz jednostavnog razloga sto potrebnu cvrstocu moze osigurati samo najbolja kvaliteta dijelova, a obavezno moraju imati i zadnji amortizer (dakle dva amorizera). To su skupi bicikli cija cijena pocinje od 1000 eura na vise. Pokusaji skakanja sa neadekvatnim biciklom zavrsavaju najmanju ruku u traumatoloskoj bolnici. U svakom slucaju sjedalo treba spustiti nisko zbog doskoka (spustanje tezista tijela) i obavezno koristiti zastitnu opremu.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Baci malo pogled na GT model, jako kvalitetna rama ili kostur ili fušt kako već kažeš, tako pričaju oni koji se kuže, ja prenosim.

Jako kvalitetni, imam GT Avalanche 3.0 2009 i prezadovoljan, jos uvijek je sve kao i prvog dana, a evo presao sam s njim 12000 km ovo ljeto i jesen, makadamskog i cestovnog puta, sume i brda, kamenja, potoka... i slicno.... iako je tipicni cross country bike pretrpio je sve i svasta i jos uvijek je kao i prvog dana. A nije ni skup, bio je 700 KM - 2800 KN, kad sam ga kupovao ljetos, a sad je spao na 550 KM. Hocu reci, GT ti daje ono sto platis, nema velicanja i slicno. Pouzdan je, stabilan... Za nesto vise love moze se uzeti i neki dobar downhill bike :) GT-ov. U svakom slucaju razgledaj malo GT-ove modele :)

Pozdrav svima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice