Fiat Punto 55s problem

poruka: 5
|
čitano: 3.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fiat Punto 55s problem

Pozdrav svima,zanima me sljedece,imam puntica 55s 95 godiste,i imam problema,prvo je krepao radio,i sada je krepao ventilator (ona opcija,0,1,2,3) za hladni i topao zrak,pa me zanima,koji vrag mu se dogada? akomulator,osiguraci? molio bih svaki prijedlog da se podnese

17 godina
Fiat Punto 55s problem

Provjeri si osigurače, vjerojatno je prdnuo neki...

PC RULES!!!
12 godina
neaktivan
Fiat Punto 55s problem

bok,imam jedno pitanje imam fiat punto 96 godište  60ks vozim ga več jednu godinu ali mi se počeo pojavlijvati jedan problem nakon duge vožnje počinje mi se paliti žaruljica za ulije malo mi svijetli i onda se izgasi.provjeravao sam ulje u kočnicama i u motoru ali je sve u redu pa vas molim ako netko zna šta bi to moglo biti neka mi odg.Hvala unaprijed :)

14 godina
Re: Fiat Punto 55s problem
VRAG94 kaže...

bok,imam jedno pitanje imam fiat punto 96 godište  60ks vozim ga več jednu godinu ali mi se počeo pojavlijvati jedan problem nakon duge vožnje počinje mi se paliti žaruljica za ulije malo mi svijetli i onda se izgasi.provjeravao sam ulje u kočnicama i u motoru ali je sve u redu pa vas molim ako netko zna šta bi to moglo biti neka mi odg.Hvala unaprijed :)

2 pitanja:

Koristis li Seleniju?

Pali li ti se lampica kada naglo zakocis ili malo žešce uletis u krivinu?(mislim,uglavnom kada se mirno vozis ne gori)?

13 godina
Re: Fiat Punto 55s problem
VRAG94 kaže...

necistoca na senzoru ili se nagne ulje kad srenes, zakocis pa senzor krivo ocita

Only easy day was yesterday!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice