Cura u potrazi za autom

poruka: 126
|
čitano: 21.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Cura u potrazi za autom

Francuza Renault Clio ili Rumunja Dacia nešto od to dvoje sve ostalo je suvišno...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Francuza Renault Clio ili Rumunja Dacia nešto od to dvoje sve ostalo je suvišno...

Pa nije ni to loše, Clio na visokom 12. mjestu, a Dacia još bolja. {#}

16 godina
Cura u potrazi za autom

nevjerojatno,on se ravna po nekim analizama svjetskim i to mu je ogledno mjerilo o cjelokupnom dojmu automobila.

bas me zanima da li bi Pežo bio na visokom prvom mjestu da se radi o starijim mehanicarima koji bi sastavili popis

fuck it,rekao sam necu,i evo ga opet

17 godina
neaktivan

Ti si mene izgleda krivo shvatio, ja nemam ni želju ni potrebu, a niti interesa 'braniti' Peugeot - on mi je samo poslužio kao primjer kako ljudi stereotipima mogu stvoriti krivu sliku i/ili predodžbu o nekom proizvodu.

Ono što je bitno su konkretni podaci i konkretne brojke - oni će ti reći da je kod xy primjeraka nekog modela zabilježeno xy 'takvih i takvih' kvarova.

Pojedinačni mehaničari ne igraju tu neku ulogu. Jer ti se lako može dogoditi da je neki mehaničar tokom svog radnog vijeka došao u kontakt sa manjim brojem primjeraka nekog modela, pa će pogrešno zaključivati na malom uzorku.

16 godina
macak kaže...

Ti si mene izgleda krivo shvatio, ja nemam ni želju ni potrebu, a niti interesa 'braniti' Peugeot - on mi je samo poslužio kao primjer kako ljudi stereotipima mogu stvoriti krivu sliku i/ili predodžbu o nekom proizvodu.

Ono što je bitno su konkretni podaci i konkretne brojke - oni će ti reći da je kod xy primjeraka nekog modela zabilježeno xy 'takvih i takvih' kvarova.

Pojedinačni mehaničari ne igraju tu neku ulogu. Jer ti se lako može dogoditi da je neki mehaničar tokom svog radnog vijeka došao u kontakt sa manjim brojem primjeraka nekog modela, pa će pogrešno zaključivati na malom uzorku.

ma sve pet,joj nemoj mi o stereotipim i predodzbama,muka mi vise od besmislenog predmeta Metodike :P

ono sto hocu reci,3 mehanicara su potvrdila da dosta Pežoa koji dovoze su upravo problem u elektronici ( noviji modeli ne,barem mislim ),i vjerujem njima jer su dosad besprijekorno odradili posao na moja oba automobila

14 godina
neaktivan
Cura u potrazi za autom

Noviji modeli idu u ovlastene servise kad imaju jamstvo.

Nemoj uopce usporedivat starije i nove modele,puno se toga mjenja,opcenito,ne samo u Pežoa.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice