Auto gume..preporuka i savjet?

poruka: 3
|
čitano: 2.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav ekipo.

znači na stvari je sljedeče..kupio sam nedavno nove alu felge 18" (8.0 x 18 - ET 35) i sad sljedi kupnja guma.

planiram uzet 245/40/r18, ali sam u nedoumici i zanima me dali je ta guma preširoka za tu felgu?

tražim po netu neku tablicu s dimenzijama ili nešto slično, ali je nema (vrlo vjerojatno ne mogu pronaći)

a druga stvar je neka preporuka za kvalitetne gume?

na starom autu koristio sam Michelin Primacy (205/55/r16) i bio sam dosta zadovoljan..s obzirom na kilometražu koju sma radio guma se odlično držala.

trenutno se dvoumim između Pilot Sport 3 ili čak 4 i Primacy 3. Tako da me zanima dal ima netko iskustva s tim gumama, ili preporučuje neke druge, možda jeftinije, a kvalitetnije(ako ih ima)

 Šprem 
15 godina

Teško da ćeš pogriješiti sa bilo kojom od tih guma. Bilo da se radi o Pilot Sport 3, Pilot Sport 4, Pilot Super sport ili čak Pilot Sport Cup 2, sve su to odlične gume.

Koliko vidim po iskustvima drugih, Primacy 3 je dobra guma, trebala bi biti dugotrajnija od svih gore navedenih zbog toga jer su sve gore navedene gume orijentirane na odlične performanse i za nešto "agresivniju" vožnju.

Nažalost nisi napisao kilometražu, pa je teško reć. Bez problema možeš gledat i Conti SportContact 5 i 6, Pirelli PZero, to sve valja. 

No kao što rekoh, gledaj reviewe drugih korisnika pa ovisno o reportu na kilometražu i tvoje potrebe, donesi odluku.

14 godina
neaktivan

radio sam cca 30-40tkm godišnje..vozio ih 2 sezone i kad sam prodavao auto bile su u solidnom stanju

 Šprem 
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice