Ma da ja nađem nekoliko krpa ispod motora punih ulja vratio bi mi novce u roku pola sata i bio sretan što je tako prošao..
Slažem se s time, ali s druge strane mogu imati još više problema, nek pozove policiju da mu prijetim ima sve podatke, a to je kazneno dijelo, samo ću još imati neki "dosje" koji mi ne treba. U životu nisam nikad nikakvu glupost ili prekršaj napravio, tako da ne znam jel to opcija ili nije. On je "u pravu" kako god se pogleda. Makar me zajebo pošteno, ali ajmo reći na legalan način. Samo se brani, viđeno kupljeno i što nisi odveo auto majstoru. A to što je on govorio da je auto u odličnom stanju bez kune ulaganja i nije spomenuo realno stanje auta je problem za koji ga nitko neće pitati.
Glupo pitanje, a da li imaš dokaz za tu njegovu izjavu?
U oglasu je pisao da je auto bez kune ulaganja. Ali oglas je izbrisan, i kad sam bio tamo isto je govorio. Kako sam rekao sve sam pogledao dok sam išao gledat auto, motor je bio bez kapi ulja što mi govori da su detaljno oprali motor dan prije ili nekoliko dana prije te se nisu vozili s autom dok nisam došao gledat auto jer je sve bilo suho, nije bilo nigdje vode ili nekakvih naznaka da je motor bio opran. Krpe su isto stavili na zaštitne plastike ispod auta kad su i prali motor i kako sam se vozio tih gotovo 2 tjedna onda je procurilo kroz krpe, kapljica dvije su bile na dvorištu i reko idem odma da se pogleda i riješi, ne može biti ništa strašno, kad ono dalje sve znate...
Zvao sam ga, već sam rekao on je brani kupljeno viđeno, zaprijetio mu sudom i odgovor je bio vidimo se na sudu, znači boli ga k
Radi se o 211, istina što kažeš, vidjet ću što će majstor danas reći, oko 16-17h idem gledat što je našao. Rekao sam mu neka sve provjeri, neka skine EGR i vidi kakvo je stanje. Uglavnom motor radi jako lijepo, nikakve vibracije, nikakvi čudni zvukovi itd, kao da nema nikakvi problem. Čudno mi je dok sam došao gledat auto provjerio sam ulje u motoru i bilo je na max tj kako i mora biti i sad dok sam odvezao auto majstoru i dok je skinuo sve plastike i dok smo vidjeli te krpe u ulju opet sam provjerio ulje u motoru i bila je ista razina ulja, tako da ne znam od kud curi
Znači da skratimo priču, objavi tu podatke, i gdje god stigneš face grupe itd, njegov broj, ime pretime, sve objavi da ljudi znaju, poseri ga di god stigneš. Jer očito je riječ o profesionalcu glede takvih prodaja vozila. Ne zezam te, objavi svugdje, budi stalker digod ga vidiš da neš prodaje, poseri ga... Ili plati nekom cigiću 200€ nek mu polomi noge.