Ja mislim da sve imaju, to im je dio H4 naziva. Tj. karakteristike.
Pa karakteristika h4 žarulje je da ima dvije žarne niti u jednoj žarulji, tj jedna žarulja glumi dvije žarulje (dugo i kratko/dnevno svijetlo), a ovaj reflektor nije tu nužan ak se ne varam
Nema veze, uglavnom nabavio sam uber jeftinu kinesku neku sa reflektorom, bit će dobra za ono za šta mi treba
Akcija u Auto Kreši -50 % na amortizere i pripadajuce ( lezaj,zastite itd. )
Ali akcija je samo na monroe asortiman, kolko se sjećam šta sam prije čitao, monroe nije baš na glasu kvalitete...
Danas ulazim na AC i ispred mene 3 auta na naplatinima uzimaju onu karticu i 1. koji je bio dosta je daleko stao tako da je trebalo malo vremena dok ju uzme i lik ispred mene mu trubi kao budala i sad ide sljedeći po karticu uzme ju i kad se digla rampa on i taj ispred mene oboje prošli i ja došao na red ono neka sirena počela i ono rotacijsko svijetlo ali se skoro odma ugasilo ja uzeo svoju karticu i normalno proša.E sad mene zanima šta će bit s tim likom što je samo prošao i kakve su kazne za to.
Čitao sam o tome u auto klubu, navodno dosta ljudi to radi, ne sjećam se sad točno kolko, al 20% korisnika autocesta i navdno im nemogu ništa, bez obzira šta imaju kamere i snime regu, navodno nemogu kaznu poslat na kućnu adresu, jer nisu policija...