Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.515.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zimske/ljetne i koliko su vam zimske stare

18 Zimske
0 Ljetne
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
nine kaže...
chutac kaže...

Kada si rekao da živiš na brdu blizu šume,...

to nisam ni rekao  mali gradić okružen šumom i planinama.. puno bolje od dizelskim smradom zagađenog zagreba 

Čeg, gle fora sliku.

Rak iznad Zagreba.

Zato je meni Rijeka jedan od najodvratnijih gradova koje sam posjetio. Em je prljava, em je sami asfalt nema uopće kisika, samo CO2 i rak.

14 godina

Dođeš onda u GS,GS je na 656m pa uživaš 

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
15 godina
neaktivan

Tanak mi je zrak tamo, motor nema dovoljno kisika 

10 godina
chutac kaže...

Bog dragi, ko da formulu s 800+ konja voziš, pa je tih 2-3% presudno... Vozil sam se prek velebita i nu jednom trenutku nisam manjak (manje) snage osjetil..

14 godina
Auti - ultimativna tema

Ti imas turbo, a turbo je prvo bio u avionima.

17 godina
chutac kaže...
nine kaže...
chutac kaže...

Kada si rekao da živiš na brdu blizu šume,...

to nisam ni rekao  mali gradić okružen šumom i planinama.. puno bolje od dizelskim smradom zagađenog zagreba 

Čeg, gle fora sliku.

Rak iznad Zagreba

Gle još bolju, živim (tojest žive mi starci tamo) 10min od centra Zagreba a zrak kod mene nemre bit čišći :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 18:25 (nixass).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Nisam mislio da je tako bas iznad zagreba. Bas se kuzi crni oblak.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...
chutac kaže...

Bog dragi, ko da formulu s 800+ konja voziš, pa je tih 2-3% presudno... Vozil sam se prek velebita i nu jednom trenutku nisam manjak (manje) snage osjetil..

Bog dragi ko da imas 3 godine pa ne razumijes sarkazam... 

Fake_Alert kaže...

To radi tvoje duje. Jos otkad si swappao, dobro da ti golubovi ne padaju nad dvoristem :D

16 godina
Fake_Alert kaže...

U ZG je dosta doci na vrh neke vise zgrade i vidis zuti sloj iznad grada

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Već sad se veselim proljeću, tako sam dobro opral ljetne felge da mi ih je bilo žao pospremit

15 godina
neaktivan
nixass kaže...
 Gle još bolju, živim (tojest žive mi starci tamo) 10min od centra Zagreba a zrak kod mene nemre bit čišći :D

Šta nije to iz Markuševca, kako je Markuševac 10min od centra?

BTW:

kad se već hvalite, evo moje slike, di sam prije živio, tj djed i baka sad žive...

Zagađeni zrak se itekako vidi iznad Zagreba, crveno-siva smjesa, baš užasno

EDIT:

Kad sam se biciklizmom bavio, vozio sam po Sljemenu, baš je milina sviježi zrak u podnožju Sljemena, ljeti je ugodno i čisto, milina

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 20:03 (1BIT).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Hebo sebe zivio u cernobilu.

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja živim 10 metara od slavonske avenije, ne moram ni govorit da se pola dana ne može disat, a šta će tek bit sad u zimu boga pitaj

11 godina
neaktivan

Zato je meni Rijeka jedan od najodvratnijih gradova koje sam posjetio. Em je prljava, em je sami asfalt nema uopće kisika, samo CO2 i rak.

I more. I +15 kad je Zagrebu 0. Ogavno.

Meni samo nije jasno zakaj se u Rudešu ponekad (osobito ako je magla) osjeća smrad Jakuševca da to nije normalno. Pa ne može tako daleko?

Jel ima neki drugi "Jakuševac" na ovu stranu? Neko još smetlište na zapadu? Zna me zapuhnut i oko motela Plitvice.

17 godina
1BIT kaže...
nixass kaže...

Šta nije to iz Markuševca, kako je Markuševac 10min od centra?

preko gracana, kad nije spica u prometu, do centra ne treba vise od 12-13 minuta (ribnjak/medvescak)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
nixass kaže...

preko gracana, kad nije spica u prometu, do centra ne treba vise od 12-13 minuta (ribnjak/medvescak)

kad nije gužva (npr. na večer), čitav zagreb prejašeš u 12-13 min. 

ja sam x puta relacija žitnjak-britanac, ili žitnjak-prečko prešao za oko 10-13 min...

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Uletim onako sasvim radi necega drugog u Kaufland kad ono akcija na auto kozmetiku tj.veliku vecinu i naravno nema Sonax cistaca felgi kao ni zimske tekucine,ali ima dosta stvari od Alfa Care itd. pa eto da se opskrbite dok je akcija :D

EDIT : ovo u Osijeku,pretpostavljam onda cijela RH

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 21:42 (doky01akablava).
17 godina
nine kaže...
nixass kaže...

kad nije gužva (npr. na večer), čitav zagreb prejašeš u 12-13 min. 

ja sam x puta relacija žitnjak-britanac, ili žitnjak-prečko prešao za oko 10-13 min...

s druge strane, ako zapnes iza autobusa na podsljemenskim cestama jebo si jeza :D

uglavnom. jebeno je kaj sam (bio) 10min od centra a zivio u prirodi kakvu ovi iz grada vide jednom mjesecno, na national geographicu :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 22:26 (nixass).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Radio sam u brodogradilištu i kada su bojali dizalice vjetar je odnio boju, pa su pola auta na parkiralištu obojana sitnim točkicama. Moj je star pa me baš briga za boju, al me zanima kako bi boju mogao skinuti sa stakaa, pošto kada rade brisači čuje se da "riba" o boju na staklu. Probao razređivačm i nejde dolje

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
16 godina
ivan262 kaže...

Radio sam u brodogradilištu i kada su bojali dizalice vjetar je odnio boju, pa su pola auta na parkiralištu obojana sitnim točkicama. Moj je star pa me baš briga za boju, al me zanima kako bi boju mogao skinuti sa stakaa, pošto kada rade brisači čuje se da "riba" o boju na staklu. Probao razređivačm i nejde dolje

Ako se nije previse primilo, glina bi trebala moci skinuti

12 godina
neaktivan
e da mi je jedan takav :D slabo se vidi zbog kise al budete skuzili
17 godina
imaiden322 kaže...

Domaci :)

Ima jedan RS6 sa VZ tablicama...

Poceli su varazdinci dobre aute vozit.

Truth in engineering.
12 godina
neaktivan
ima i jedan ovakav u VZ, ne znam koje godiste vjerojatno 64'

13 godina
odjavljen
Batista kaže...
imaiden322 kaže...

Domaci :)

Ima jedan RS6 sa VZ tablicama...

Poceli su varazdinci dobre aute vozit.

Mislim da je RS6 na prodaji ako se ne varam, kao da sam oglas vidio prije dan  - dva.
Imaju dobre aute definitivno, Masserati je jedan Quatraporte, Nissan 350Z, ima jedna exclusive auto kuća sa brutalnim autima, neznam kako se točno zove ali uz malo guglanja tko želi bude je pronašao...

16 godina
neaktivan
Kakva glina, tražio sam al nisam našao. Nine previše, ne primjetni se okom, samo rukama kada se ide po stalnu je hrapavo
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
12 godina
Phantom_RI kaže...

Mislim da je RS6 na prodaji ako se ne varam, kao da sam oglas vidio prije dan  - dva.
Imaju dobre aute definitivno, Masserati je jedan Quatraporte, Nissan 350Z, ima jedna exclusive auto kuća sa brutalnim autima, neznam kako se točno zove ali uz malo guglanja tko želi bude je pronašao...

*Maserati Quattroporte 

Ja ponekad odem provjeriti kako se točno piše Schnitzer, ali ne kužim retarde koji prodaju na primjer Alfu sa Bose audio sustavom i napišu "Bosse", vjerojatno misleči da je to talijanska firma. Pa jbt, u autu na svakoj mrežici piše Bose...

17 godina
Phantom_RI kaže...

Da, premium auto centar...

Gledam gdje je to, a skoro smo susjedi :D

Truth in engineering.
16 godina
ivan262 kaže...
Kakva glina, tražio sam al nisam našao. Nine previše, ne primjetni se okom, samo rukama kada se ide po stalnu je hrapavo

Ovako nesto: (o kvaliteti pojedinih glina i njihove cijene se raspitaj, ovo je samo primjer)

https://forea-ocd.hr/pranje-susenje/dekontaminacija/valetpro-medium-clay-bar-100g

Tu je video kako

S tim da imaj na umu da se ja ne kuzim bas previse u to, samo prenosim ono sto sam vidio u raznim videima.

Mozda bi bilo najbolje da nazoves kod nekog detailera i nadati se da ce ti reci s cim da skines.

EDIT:

i za podmazivanje mozes koristiti vodu+sredstvo za pranje posuda.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.11.2017 12:36 (CroNk3r).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Mišljenje o ovoj liniji Megane-a? Kakvi su 1.5 dci motori po vama i na što treba paziti pri kupnji?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice