Zimske/ljetne i koliko su vam zimske stare
18 | Zimske |
---|---|
0 | Ljetne |
Zimske/ljetne i koliko su vam zimske stare
18 | Zimske |
---|---|
0 | Ljetne |
Kada si rekao da živiš na brdu blizu šume,...
to nisam ni rekao mali gradić okružen šumom i planinama.. puno bolje od dizelskim smradom zagađenog zagreba
Čeg, gle fora sliku.
Rak iznad Zagreba.
Zato je meni Rijeka jedan od najodvratnijih gradova koje sam posjetio. Em je prljava, em je sami asfalt nema uopće kisika, samo CO2 i rak.
Tanak mi je zrak tamo, motor nema dovoljno kisika
Bog dragi, ko da formulu s 800+ konja voziš, pa je tih 2-3% presudno... Vozil sam se prek velebita i nu jednom trenutku nisam manjak (manje) snage osjetil..
Ti imas turbo, a turbo je prvo bio u avionima.
Kada si rekao da živiš na brdu blizu šume,...
to nisam ni rekao mali gradić okružen šumom i planinama.. puno bolje od dizelskim smradom zagađenog zagreba
Čeg, gle fora sliku.
Rak iznad Zagreba
Gle još bolju, živim (tojest žive mi starci tamo) 10min od centra Zagreba a zrak kod mene nemre bit čišći :D
Nisam mislio da je tako bas iznad zagreba. Bas se kuzi crni oblak.
Bog dragi, ko da formulu s 800+ konja voziš, pa je tih 2-3% presudno... Vozil sam se prek velebita i nu jednom trenutku nisam manjak (manje) snage osjetil..
Bog dragi ko da imas 3 godine pa ne razumijes sarkazam...
To radi tvoje duje. Jos otkad si swappao, dobro da ti golubovi ne padaju nad dvoristem :D
U ZG je dosta doci na vrh neke vise zgrade i vidis zuti sloj iznad grada
Šta nije to iz Markuševca, kako je Markuševac 10min od centra?
BTW:
kad se već hvalite, evo moje slike, di sam prije živio, tj djed i baka sad žive...
Zagađeni zrak se itekako vidi iznad Zagreba, crveno-siva smjesa, baš užasno
EDIT:
Kad sam se biciklizmom bavio, vozio sam po Sljemenu, baš je milina sviježi zrak u podnožju Sljemena, ljeti je ugodno i čisto, milina
Ja živim 10 metara od slavonske avenije, ne moram ni govorit da se pola dana ne može disat, a šta će tek bit sad u zimu boga pitaj
Zato je meni Rijeka jedan od najodvratnijih gradova koje sam posjetio. Em je prljava, em je sami asfalt nema uopće kisika, samo CO2 i rak.
I more. I +15 kad je Zagrebu 0. Ogavno.
Meni samo nije jasno zakaj se u Rudešu ponekad (osobito ako je magla) osjeća smrad Jakuševca da to nije normalno. Pa ne može tako daleko?
Jel ima neki drugi "Jakuševac" na ovu stranu? Neko još smetlište na zapadu? Zna me zapuhnut i oko motela Plitvice.
Šta nije to iz Markuševca, kako je Markuševac 10min od centra?
preko gracana, kad nije spica u prometu, do centra ne treba vise od 12-13 minuta (ribnjak/medvescak)
preko gracana, kad nije spica u prometu, do centra ne treba vise od 12-13 minuta (ribnjak/medvescak)
kad nije gužva (npr. na večer), čitav zagreb prejašeš u 12-13 min.
ja sam x puta relacija žitnjak-britanac, ili žitnjak-prečko prešao za oko 10-13 min...
Uletim onako sasvim radi necega drugog u Kaufland kad ono akcija na auto kozmetiku tj.veliku vecinu i naravno nema Sonax cistaca felgi kao ni zimske tekucine,ali ima dosta stvari od Alfa Care itd. pa eto da se opskrbite dok je akcija :D
EDIT : ovo u Osijeku,pretpostavljam onda cijela RH
kad nije gužva (npr. na večer), čitav zagreb prejašeš u 12-13 min.
ja sam x puta relacija žitnjak-britanac, ili žitnjak-prečko prešao za oko 10-13 min...
s druge strane, ako zapnes iza autobusa na podsljemenskim cestama jebo si jeza :D
uglavnom. jebeno je kaj sam (bio) 10min od centra a zivio u prirodi kakvu ovi iz grada vide jednom mjesecno, na national geographicu :D
Radio sam u brodogradilištu i kada su bojali dizalice vjetar je odnio boju, pa su pola auta na parkiralištu obojana sitnim točkicama. Moj je star pa me baš briga za boju, al me zanima kako bi boju mogao skinuti sa stakaa, pošto kada rade brisači čuje se da "riba" o boju na staklu. Probao razređivačm i nejde dolje
Radio sam u brodogradilištu i kada su bojali dizalice vjetar je odnio boju, pa su pola auta na parkiralištu obojana sitnim točkicama. Moj je star pa me baš briga za boju, al me zanima kako bi boju mogao skinuti sa stakaa, pošto kada rade brisači čuje se da "riba" o boju na staklu. Probao razređivačm i nejde dolje
Ako se nije previse primilo, glina bi trebala moci skinuti
Domaci :)
Ima jedan RS6 sa VZ tablicama...
Poceli su varazdinci dobre aute vozit.
Domaci :)
Ima jedan RS6 sa VZ tablicama...
Poceli su varazdinci dobre aute vozit.
Mislim da je RS6 na prodaji ako se ne varam, kao da sam oglas vidio prije dan - dva.
Imaju dobre aute definitivno, Masserati je jedan Quatraporte, Nissan 350Z, ima jedna exclusive auto kuća sa brutalnim autima, neznam kako se točno zove ali uz malo guglanja tko želi bude je pronašao...
Mislim da je RS6 na prodaji ako se ne varam, kao da sam oglas vidio prije dan - dva.
Imaju dobre aute definitivno, Masserati je jedan Quatraporte, Nissan 350Z, ima jedna exclusive auto kuća sa brutalnim autima, neznam kako se točno zove ali uz malo guglanja tko želi bude je pronašao...
*Maserati Quattroporte
Ja ponekad odem provjeriti kako se točno piše Schnitzer, ali ne kužim retarde koji prodaju na primjer Alfu sa Bose audio sustavom i napišu "Bosse", vjerojatno misleči da je to talijanska firma. Pa jbt, u autu na svakoj mrežici piše Bose...
Da, premium auto centar...
Gledam gdje je to, a skoro smo susjedi :D
Ovako nesto: (o kvaliteti pojedinih glina i njihove cijene se raspitaj, ovo je samo primjer)
https://forea-ocd.hr/pranje-susenje/dekontaminacija/valetpro-medium-clay-bar-100g
Tu je video kako
S tim da imaj na umu da se ja ne kuzim bas previse u to, samo prenosim ono sto sam vidio u raznim videima.
Mozda bi bilo najbolje da nazoves kod nekog detailera i nadati se da ce ti reci s cim da skines.
EDIT:
i za podmazivanje mozes koristiti vodu+sredstvo za pranje posuda.
Mišljenje o ovoj liniji Megane-a? Kakvi su 1.5 dci motori po vama i na što treba paziti pri kupnji?