Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.009
|
čitano: 16.485.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

doky, jesi li ti to pokusao nekoga zaraziti, ili si spetljao nesto? Nije mi htjelo otvorit tvoju fotku...

16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Gorstak79 kaže...

doky, jesi li ti to pokusao nekoga zaraziti, ili si spetljao nesto? Nije mi htjelo otvorit tvoju fotku...

Preko moba nije htjelo uploadati fotografiju pa sam obrisao sve,kako cu te zaraziti preko thumbnaila na BUG forumu ?

14 godina
Auti - ultimativna tema

Lako, staviš sliku Todorića i dobiješ konjunktivitis.

8 godina
protjeran
doky01akablava kaže...
Gorstak79 kaže...

Preko moba nije htjelo uploadati fotografiju pa sam obrisao sve,kako cu te zaraziti preko thumbnaila na BUG forumu ?

ubacis maliciozni kod i preimenujes fajl u jpg ili gif..bar mislim da se to tako moze, nisam skolovala...

16 godina
Gorstak79 kaže...
doky01akablava kaže...
Gorstak79 kaže...

ubacis maliciozni kod i preimenujes fajl u jpg ili gif..bar mislim da se to tako moze, nisam skolovala...

Ajd sad dosta offtopica,moram ti ici skinuti lovu preko mbankinga,work in progress...

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

imam jos 34000kn ovrhe za vratiti...radije mi uplati koju kunu :D

15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
 Fauve naprimjer ima tsi motore od golfa 5 znaci prek 10 godina jer G5 je prathistorijski model vec sada. Vw je uglavnom prvi nudio male turbake. Istina je da ima jos dosta atmosferaca na cestama jer smo jadan narod nazalost ali kad se malo provozam po zagrebu vecinom vidim nove aute i to dobre aute. 

Ja trenutno vozim CR dizla (1.6tdi) i u 175tkm nije ni jednom stucnuo nit nista ali ovo mi je zadnji dizel. Sljedeci je neki mali turbak sa 4 cilindra 😊

Bold, šta da, nisam niti jednog još vidio niti čuo na našim cestama, taj je onda pravi raritet

žuto, u Hrv se novi auto može svakako definirati zbog toga kako kažeš jer smo jadan narod, ja za našeg suzuki swifta mogu reć da je novi auto, stvarno nigdje nije izgreban, nije udaren, jako očuvan, nedavno okrenuo malo preko 80 000Km, al on je 2007 godište i bez obzira na dobro stanje i koliko ga ja dobro ispolirao i uglancao, nikako nije novi, mada za Hrv standarde je novi i takvih ima dosta, auti oko 2010 godine se kod nas smatraju novim autima, a sve su to otprilike predzadnji modeli i nisu nikako novi, novi auto je onaj do max 3 godine starosti, a takvih je kod nas jako jako malo jer si ih večina u hrv ili ne može priuštiti ili ne želi zbog velikog gubitka vrijednosti odmah nakon kupnje... (ja prvi nikada nebi kupio novi auto iz salona neke veće klase, možda bi uzeo nižu klasu jer manje gubi na vrijednosti, al to bi si dobro razmislio...)

Zeleno, uskoro više niti neće biti izbora, tj bit će između hibrida i turbo benzinca (ako zanemarimo elektro aute)

15 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Lako, staviš sliku Todorića i dobiješ konjunktivitis.

Ja sam čuo da ima vozača koje uhvati sinkopa kada ugledaju sliku dizela kako dimi

12 godina
1BIT kaže...
omomomomoomm kaže...
 Fauve naprimjer ima tsi motore od golfa 5 znaci prek 10 godina jer G5 je prathistorijski model vec sada. Vw je uglavnom prvi nudio male turbake. Istina je da ima jos dosta atmosferaca na cestama jer smo jadan narod nazalost ali kad se malo provozam po zagrebu vecinom vidim nove aute i to dobre aute. 

Ja trenutno vozim CR dizla (1.6tdi) i u 175tkm nije ni jednom stucnuo nit nista ali ovo mi je zadnji dizel. Sljedeci je neki mali turbak sa 4 cilindra 😊

Bold, šta da, nisam niti jednog još vidio niti čuo na našim cestama, taj je onda pravi raritet

žuto, u Hrv se novi auto može svakako definirati zbog toga kako kažeš jer smo jadan narod, ja za našeg suzuki swifta mogu reć da je novi auto, stvarno nigdje nije izgreban, nije udaren, jako očuvan, nedavno okrenuo malo preko 80 000Km, al on je 2007 godište i bez obzira na dobro stanje i koliko ga ja dobro ispolirao i uglancao, nikako nije novi, mada za Hrv standarde je novi i takvih ima dosta, auti oko 2010 godine se kod nas smatraju novim autima, a sve su to otprilike predzadnji modeli i nisu nikako novi, novi auto je onaj do max 3 godine starosti, a takvih je kod nas jako jako malo jer si ih večina u hrv ili ne može priuštiti ili ne želi zbog velikog gubitka vrijednosti odmah nakon kupnje... (ja prvi nikada nebi kupio novi auto iz salona neke veće klase, možda bi uzeo nižu klasu jer manje gubi na vrijednosti, al to bi si dobro razmislio...)

Zeleno, uskoro više niti neće biti izbora, tj bit će između hibrida i turbo benzinca (ako zanemarimo elektro aute)

Ma kod nas naci opcenito golfa benzinca je ravno lutriji, ali da imas 1.4tsi u golfu 5 mislim da 140 i 170ks nisam siguran neda mi se na mobu sad guglat. Mi hrvati smo zagrizeni za dizele jer malo trose ali nitko ne gleda ostale troskove, i ja sam vozim golfa 7 dizla ali promijenile su mi se neke stvari citaj imam 5km do polsa 100% ravne ceste tak da mi je dizel totalno nepotreban vec 10 mjeseci. Sad mi auto ima 175tkm vozit cu ga jos cca godinu, godinu i pol i idem na malog turbaka samo jos neznam kojeg. Do onda se nadam da mi nece pocrkati DPF i ERG radi stalnih kratkih relacija 😊

PSN:Tomislav025
12 godina
Auti - ultimativna tema

evo jednoga sa fejsa, dok ima 4 auspuha odma cijena na 4200€ 

Battleog - 191silvinjo
14 godina
omomomomoomm kaže...

Ma kod nas naci opcenito golfa benzinca je ravno lutriji, ali da imas 1.4tsi u golfu 5 mislim da 140 i 170ks nisam siguran neda mi se na mobu sad guglat. Mi hrvati smo zagrizeni za dizele jer malo trose ali nitko ne gleda ostale troskove, i ja sam vozim golfa 7 dizla ali promijenile su mi se neke stvari citaj imam 5km do polsa 100% ravne ceste tak da mi je dizel totalno nepotreban vec 10 mjeseci. Sad mi auto ima 175tkm vozit cu ga jos cca godinu, godinu i pol i idem na malog turbaka samo jos neznam kojeg. Do onda se nadam da mi nece pocrkati DPF i ERG radi stalnih kratkih relacija 😊

Problem sa tim TSI motorima iz Golfa 5,6 je sto su trosili identicno kao 2.0 motori, a bili puno vise kompliciraniji i manje pouzdani pa se nisu kupovali. Uz to su imali ogromonih sranja sa lancima i twincharger motorima pa se to odrazilo na danasnje motore. TSI tek sa Golf 7 ima potrosnju u "razini" dizela tako da se ne isplati uzimati TSI u Golf6 ako se ganja niska potrosnja, ali sto je je twincharger je imao bolje performanse od ovih novijih TSI-a u Golf7.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 19:54 (ivanzu).
16 godina
Kaj nemozes na posao biciklom ili kakvim motoricem?
Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
Fake_Alert kaže...
Kaj nemozes na posao biciklom ili kakvim motoricem?

Ja po kruh 500m dalje idem autom 

15 godina
neaktivan

Nije zdravo ni za tebe, a ni za auto.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Auti - ultimativna tema

Toyota je to nece joj nist bit

16 godina
chutac kaže...

Nije zdravo ni za tebe, a ni za auto.

Za auto je vec objasnjeno sve, a ja svejedno moram jos nabaciti 10ak kila 

12 godina
Auti - ultimativna tema

10 kola moram i ja nabaciti 😊. Biciklom mi se na posao neda je radim u 8sati izmedu 12-14km pratim preko appa.  A i kad radim od 6 ujutro trebao bi se dignut u pola 5 da se spremim i dodem biciklom na posao sto nije opcija.  Skuter sam razmisljao ali sam odustao iz vise razloga, trebam ga kupit,registrirat,gume,kaciga,bubreznjak,jakna eventualno neki popravak posto bi kupio rabljeni i eto te na 10tkn.

za te pare sredim DPF,dvomaseni i ERG bez problema 😊. A i skuter i bicikl nisu rjesenje za cijelu godinu radi zime i kise.

Tak da cu napravit kak sam i napisao jos malo vozit ovaj i onda zamijenit za neki turbo benz. Jedino neznam koji pratim,gledam i jako sam neodlucan.

PSN:Tomislav025
13 godina
Auti - ultimativna tema

Za plašiti veliku djecu 

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bok,

da li kozda netko zna kome se moze postaviti pitanje vezano za ono sto je dozvoljeno u autu i slicno?

konkretno zanima me vezano za autosjedalice u autu, sto moraju zadovoljavat i slicno?

nemojte mi samo rec policija jer znam da tamo odg dobit necu

CARPE DIEM
17 godina
simeparanoja kaže...

Bok,

da li kozda netko zna kome se moze postaviti pitanje vezano za ono sto je dozvoljeno u autu i slicno?

konkretno zanima me vezano za autosjedalice u autu, sto moraju zadovoljavat i slicno?

nemojte mi samo rec policija jer znam da tamo odg dobit necu

A što točno trebaš?

Sustav sigurnosnog vezivanja djece (sigurnosna sjedalica) koja se koristi u vozilima kategorije M1, N1, N2 i N3, mora biti sukladna:

a) Pravilniku UNECE-a 44/03 ili

b) Pravilniku UNECE-a 129 ili

c) drugim kasnijim prilagodbama navedenih propisa.

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

zanima me ako uzmem ovo, https://multimac.co.uk/home, s 3 sjedalice za fabiu jer se nabavka veceg auta zakomplicirala, da li ce biti problema?

koliko vidim na stranicama zadovoljavaju sve certifijate i slicno

CARPE DIEM
16 godina
Auti - ultimativna tema

Jel moguce da zbog neispravnog lezaja trese priliko kocenja,konkretno kod mene je lezaj sa glavcinom u jednom ?

17 godina
simeparanoja kaže...

zanima me ako uzmem ovo, https://multimac.co.uk/home, s 3 sjedalice za fabiu jer se nabavka veceg auta zakomplicirala, da li ce biti problema?

koliko vidim na stranicama zadovoljavaju sve certifijate i slicno

Ha, kao ima certifikate, treba provjeriti treba li još što.

Ali, apsolutno mi je preskupo...

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

koliko sam vidio i adac je testirao i nije nasao neku zamjerku

da,skupo je ali je ooet jeftinije nego drugo auto sa 7 sjedalica

CARPE DIEM
16 godina

Ne

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
simeparanoja kaže...

Pitaj CVH.

Iskreno mi je dobra fora, no nisam siguran što onda kad npr. jedno dijete preraste sjedalice i slično.

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Jel moguce da zbog neispravnog lezaja trese priliko kocenja,konkretno kod mene je lezaj sa glavcinom u jednom ?

Ležaj kad ode bi trebao počet tulit, pištat (uglavnom postat bučan), a ako ti trese samo kod kočenja, onda nije ležaj, onda te muči popigani disk, tj disk ti nije u centru, disk se hoće popigati usred brze razlike u temperaturi, znači ako si negdje dulje vremena kočio i ugrijao diskove, zatim prešao preko lokve vode koja je zalila te kipuće diskove, oni se deformiraju, može ih se dati potokarit i ponovno koristit ili zamijenit novima

16 godina
1BIT kaže...
doky01akablava kaže...

Ležaj kad ode bi trebao počet tulit, pištat (uglavnom postat bučan), a ako ti trese samo kod kočenja, onda nije ležaj, onda te muči popigani disk, tj disk ti nije u centru, disk se hoće popigati usred brze razlike u temperaturi, znači ako si negdje dulje vremena kočio i ugrijao diskove, zatim prešao preko lokve vode koja je zalila te kipuće diskove, oni se deformiraju, može ih se dati potokarit i ponovno koristit ili zamijenit novima

A seleni... ;)

edit: seleni kuckaju 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 16:52 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
simeparanoja kaže...

Pitaj CVH.

Iskreno mi je dobra fora, no nisam siguran što onda kad npr. jedno dijete preraste sjedalice i slično.

koliko sam shvatio,nakon sto preraste moze se zakaciti normalan pojas za prijevoz.

mislim da to ne bi trbao biti ovdje problem pogotovo jer ne idem na 4 sjedalice vec 3 

CARPE DIEM
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice