Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.016
|
čitano: 16.520.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Auti - ultimativna tema

Samo crvena ili arden plava, nikada siva neće na moj auto.

15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema

Meni su od plavih super ona na Mazdi 6 prve generacije, neka plavo-ljubičasta na kaškaju(neki noviji) i na C4 II isto je bila neka super plava.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
neaktivan
Gorstak79 kaže...

frend mi je kupio pezoa, 307 mislim...nakon 30tkm gori neka lampica i veli da mora ugasit auto...on tako i napravio, na servisu mu raskopali po motora i skuzili da je neki senzor unutra otisa u k...megan od tetke se za vrijeme jace kise samo ugasi u voznji....laguna od kolege s posla isto neke kerefeke....uglavnom su francuzi krcati nekvalitetne elektronike sudeci po iskustvima ljudi koje znam...

Francuzi su danas najlošiji automobili što se kvalitete tiče. Kolegi chutacu iz teme, koji vozi kao penzioner, su otišli nosači motora na par godina starom automobilu. Pametnom dosta..

15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

To ti zastita..zamjena za vosak 

Ma ne znam jel netko namjerno mene gađao ili auto do mene, pa slučajno mene pogodio, jer je nespecifični parking, nema iscrtanih linija, parkira se auto do auta, iza auta, ispred auta, di god možeš a da ne smetaš nikome, ja sam baš bio u liniji sa drugim autima (lijevo i desno od mene su bili auti i bilo je mijesta poprečno iza mene za još jednog, baš sam pazio da oslobodim toliko mijesta da se još netko može stati...), pa si nekako predpostavljam da nisam ja bio meta, već netko do mene koji je već otišao prije, a ko će ga znati, možda nečiji prank, a možda nečija bivša cura se osvečuje na taj način...

No dobro i to sam doživio...

E da BTW: kako vosak još drži, skliznulo je jaje u autopraoni ko na onim delimano keramičkim tavama, nikakve fleke nisu ostale, baš sam zadovoljan voskom

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 15:51 (1BIT).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ja sam razmišljao staviti fusso coat na slavine da se kamenac ne može hvatati.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Sta radite kad perete ovom *sranom vodom iz slavine pa ostaju mrlje kasnije ? Jel grijesim gdje kad mi ostaju mrlje ili sta ? Operem auto sa samponom sve po ps-u i na kraju prljaviji nego kad je pran,onda najbolja opcija quick detailer ili ipa alkohol i prebrisati mikrofibrom xD

8 godina
neaktivan
Ne prat po suncu i moras bit brz
16 godina
Auti - ultimativna tema

Meni je najbolja opcija ispuhati auto kompresorom nakon pranja.

17 godina
CroNk3r kaže...

Meni je najbolja opcija ispuhati auto kompresorom nakon pranja.

ili neka doooobra ravnica gdje možeš potegnuti tako da voda sama klizne s auta 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Kupio sonax extreme plastic restorer za 50kn, probao na starome autu od oca kojemu je plastika donekle posivila. Fino pocrni i štiti od vode, samo klizne kap. Probao kod sebe na novome autu nema nikakvoga efekta, izgleda da samo funkcionira na staroj plastici koja je oštećena UV zrakama.

8 godina
protjeran
Predator003 kaže...
Francuzi su danas najlošiji automobili što se kvalitete tiče. Kolegi chutacu iz teme, koji vozi kao penzioner, su otišli nosači motora na par godina starom automobilu. Pametnom dosta..

Da mu to nije neko alfu podvalio pod francuza?

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 20:02 (Gorstak79).
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Šteta što si muško, bio bi savršena baba.

15 godina
chutac kaže...

RuskeGTT , kako funkcionira unutrašnja rasvjeta u VTS-u?

Meni ne rade žaruljice u sredini plafonjera ni naprijed ni nazad. Sve ostale rade, pale se svjetla u vratima, samo srednje ne rade.
Ima neka fora ili nešto ne valja?

Danas se na parkingu kod frenda : German redhead surrounded by 5 French.

ja izbacio bocne, srednje rade...pogledaj zarulje, mada vec mislim da jesi...neznam iskreno...

btw. stigla maskica napokon

9 godina
Auti - ultimativna tema

Inače sam samo lurker u ovoj temi, al ovo moram ostavit.. Eto nam prave Type R kosilice 

11 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Budzet se srezao sa 5 na 3000 eura...Može 3500 max.

Fiesta mi se ne sviđa po izgleda nekako mi je ružna...Za Punta ne bi davao tolike novce.

Polo mi je mislim prva opcija...Golf 4 nije isključen...

Seat se ne može naći nema ih puno da valjaju,Toyota također...

Čak i gledam audi A3 za takve neke novce...

Polako se bliži vrijeme kupovanja a sa ničim nisam puno zadovoljan...

Čak neki Clio za manje novce ili čak Megane nisu loši...Da se samo mene pita ja bi uzeo možda i Megane-a ili 307-cu...

Ali koliko sam čuo imaju velikih problema sa elektronikom...

Tako da neki stariji auto 1.9 tdi ala golf 4 sa recimo max 200tkm bi po meni bio dobra opcija jer mi nije bitan komfor i tako to

nego da je jeftin servis i da malo troši...

Dajte neki savjet

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Čak i gledam audi A3 za takve neke novce...

Tako da neki stariji auto 1.9 tdi ala golf 4 sa recimo max 200tkm bi po meni bio dobra opcija jer mi nije bitan komfor i tako to

nego da je jeftin servis i da malo troši...

Ako ne znaš od koga kupuješ, npr. mene da je promijenio pola auta, nemoj.

Radije 1.6 sa puno manje kilometara, često i vlasnika, jeftinijim servisom (bez turbine) itd.

Pusti stare izvožene dizele kvragu, niti znaš tko ga je vozio niti kako održavao.

1.6 ti je bio valjda 20g. na tržištu u raznim varijantama, troši 10L, ne ide Bog zna kako (190-200 začudo ipak ulovi), ali zato nemaš čupanje svih dlaka kad nešto ode, u pravilu potrošno. Mali i veliki servis su zbilja jeftini, a dijelova imaš puno njuškalu, da ne kažem otpad, ali i Tokić (zamjenskih).

I ako je dilema A3 ili G4, odi na A3. Nije isti k. I gledaj facelift 01-03, puno bolja unutrašnjost ali i izvana (svjetla, felge, dva poštena retrovizora ne jedan manji jedan veći, bla bla..)

Ovako nešto, od dugogodišnjeg vlasnika, sve možeš provjeriti. Tako se uzima krama, ali ne samo ona. Rekao bi, tako se uzima kad ti je vlastiti novac (i živci) drag.

EDIT: Naravno za 3000e imaš i novijih ponuda, ali ovo vozim 11g. pa sam te htio upozoriti prije nego kupiš turbodizela sa 200tkm+ starog 15tak godina..Svakako uzmi i Toyotu u obzir, kvalitetnije nešto teško da ćeš naći.

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 18:14 (thedream).
15 godina
Auti - ultimativna tema
1.6 mpi trosi 10l mozda po zg, inace oko 7-8l kombinirano, na otvorenoj 6.. ne pratim cijene no mozda ima kakav leon 2 1.6 mpi od 2005 g.
jer audi je precijenjena marka, za taj a3 iz 2001 bi mi bilo zao dat vise od 2000 eura
11 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Samo neznam zašto nitko ne voli Golf 4 kad znam dosta vlasnika koji su zadovo,ljni sa njima...?

A tih 10 litara mi izgleda katastrofalno...

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Budzet se srezao sa 5 na 3000 eura...Može 3500 max.

Fiesta mi se ne sviđa po izgleda nekako mi je ružna...Za Punta ne bi davao tolike novce.

Polo mi je mislim prva opcija...Golf 4 nije isključen...

Ajde ti gledaj za te novce što možeš dobiti, koncentriraj se na stanje, ne na značku ili izgled.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ili uzmeš VTS za 4 iljade i imaš 200 konja, 9 zvučnika, kožu, 80t km, ali i falično kvačilo, sinkroni na trećoj i pad napona na plafonjerama 

15 godina
neaktivan
domac5 kaže...
1.6 mpi trosi 10l mozda po zg, inace oko 7-8l kombinirano, na otvorenoj 6.. ne pratim cijene no mozda ima kakav leon 2 1.6 mpi od 2005 g.
jer audi je precijenjena marka, za taj a3 iz 2001 bi mi bilo zao dat vise od 2000 eura

I ja bi novog Superba za te novce, ali nema. Za 3k eura u toj klasi bi gledao samo još Toyotu Corollu.

Može, ali u Njemačkoj.

In the name of tragedy...
16 godina
Auti - ultimativna tema

Uzeo ajde svrbilo me 145 kn u dzepu i narucim napokon,cekao mjesec dana da stara ima slobodnog vremena i dobra 2 sata sivanja i zezancije  i jos imam ugurati kozu medu plastike i dvostranom zalijepiti,ali za sada prezadovoljan,puno bolji osjecaj na volanu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 19:06 (doky01akablava).
15 godina
thedream kaže...
domac5 kaže...

I ja bi novog Superba za te novce, ali nema. Za 3k eura u toj klasi bi gledao samo još Toyotu Corollu.

Može, ali u Njemačkoj.

Nevjerojatno koliko je to los budget za hrv ponudu auta, umjesto 10-11 god starih kanti moras uzimat skoro pa punoljetne trule kante 

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Uzeo ajde svrbilo me 145 kn u dzepu i narucim napokon,cekao mjesec dana da stara ima slobodnog vremena i dobra 2 sata sivanja i zezancije  i jos imam ugurati kozu medu plastike i dvostranom zalijepiti,ali za sada prezadovoljan,puno bolji osjecaj na volanu...

Vidiš nisam znao da kožni volan mijenja i izgled centralne konzole, dok nisi imao volan presvučen, i centralna konzola je bila crna, nakon presvlake, konzola ima carbon look

Inaće je super ispalo, dobar posao

16 godina
1BIT kaže...
doky01akablava kaže...

Vidiš nisam znao da kožni volan mijenja i izgled centralne konzole, dok nisi imao volan presvučen, i centralna konzola je bila crna, nakon presvlake, konzola ima carbon look

Haha ja sam samo kvocao staroj da napravi da ispadne lijepo i da necu cirkus,skoro odustala,ali sta ce sa budalom :D 

Prvo je napamet radila i sila je ovako pa je sav ovakav odvratan bio ( kao kad specijalizant kirurgije dobije prvo sivanje ) i na kraju kinez ljubazan preko poruka i fotki sve objasni i na kraju je jako jednostavno za dobiti takav kroj...

A sto se tice karbona,nisam htio karbon vec bruseni aluminij foliju i nije bila dovoljno siroka,to mi je frend radio i nije ispalo bas najbolje zbog same folije ( ima baloncica i jos treba poraditi oko ventilacije da se sve lijepo zalijepi ),ali za jednu pivu puno bolje od loseg bojanje sprejem sa moje strane...

Prvotni+kroj+-+odvratan+i+koza+sa+obje+strane+nije+spojena Prvotni+kroj+-+odvratan+i+koza+sa+obje+strane+nije+spojena
Drugi+kroj+kako+treba+ Drugi+kroj+kako+treba+
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 20:47 (doky01akablava).
17 godina
1BIT kaže...

Fotošop 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ovaj kupio alfu, zamaskirao je, da je ni vlastiti serviser više ne prepoznaje

EDIT: to bi trebala biti alfa 147 po farovima...

Slika se nekakvog nedavnog meet-a na Omišlju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 22:40 (1BIT).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ja ne vidim farove 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Auti - ultimativna tema

Gdje mu zrak ulazi da hladi radijator?

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Tako da neki stariji auto 1.9 tdi ala golf 4 sa recimo max 200tkm ...

i bar još toliko skinuto...

ali srsly.. mission impossible..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice