Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.503.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Fake_Alert kaže...

Upravo svjedocio kretenu u prometu koji je izazvao prometnu nesrecu.

Debil sa pežoom ide po lijevoj a ogranicenje na zagrebackoj 80... vozimo se 100 ja iza pezoa a ispred pezoa skoda fabia i fabia se ne zeli maknut iz lijeve jer ionako 100 vozimo... i taman poslje jankomirskog mosta ( idemo prema samoboru ) skoda ode desno da skrene gore na nadvoznjak za split i ova budala sa pezoom gas i kao da ce prije njega ic skrenut ( i naglo frajer skrene ) no nije dovoljno naprijed otisao i udari skodu i prednji lijevi kotac a on sa zadnjim desnim. Da nije tog pametnog ESPa otisao bi pug u 3pm bas sam vidio kako se auto nagnuo.

Jebeni debili u prometu svugdje im se zuri pa sad ce mu se zurit na posao sutra kad citav dan ima sta obavljat po policiji.

Baš sličnu sitluaciju sam ja ovaj tjedan imao, išao ovaj Ponedjeljak na faks u Karlovac, taman siđem sa autoputa, vozim se po prilazu Većeslava Holjevca (most preko Kupe) blaga gužva, vozimo se 80, ja i još par auta u lijevoj traci, kamion u desnoj, kamion je vozio nekih 70, tako da su auti u lijevoj traci polako bili brži i odlazili, gledam iza sebe lik dolazi u golfu 6 sa nekih 100, kako smo već malo otišli, ja se ubacim ispred kamiona i stisnem nekih 85, taman da prođem aute u lijevoj traci, kad odjednom ovaj iz desne trake šta je bio isped mene samo krene na mene, bio je vw polo stari (98.god rekao bi), dva penzića unutra i slovenske tablice, micali su se golfu koji je dolazio sa 100-kom, a ja sam im predpostavljam u tom trenutku bio u mrtvom kutu i ništa ja se stisnem što više mogu desno i lagano prikočim misleći da će me vidjet, al ništa, ne staje slovenac, ja na kočnicu i trubu da me ne lupi sa svojim zadnjim desnim u moj prednji lijevi kotač, on meni samo odmahne rukom, reko lako je mahat, mahat može i novorođena beba, al treba znat vozit...najveća heba mi je da me ne odnese taj kamion ispred kojeg sam se ubacio, srećom sve je završilo bez problema...

Trebao bi počet brojat, nisam sad siguran, al ovo je već drugi ili treći penzić zbog kojeg sam skoro imao prometnu, prošli mi je u sred skretanja u zavoju promijenio traku, isto tako na mene krenuo, izgubio se totalno...

Može se pričat o mladim vozačima svašta, al to šta rade penzići, pa toga nema ni na prvom satu u auto školi...

Nego ot:

Uhvatio jučer na Slavonskoj u sred gužve koja se baš spominje mini morisa, zagevindan, sa distancama, neke dobre gume, yokohama rekao bi, poprečne crte ima, gledam lika unutra, skoro na podu sijedi, neki aftermarket ispuh, do lonca jedna cijev, nakon lonca dvije, zanimljiv primjerak

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 14:11 (1BIT).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Meni je nekad tako drago sto mi duja dimi. Samo niza i gas do poda to pocne magla izlazit. Samo odyebu u desnu traku ekspresno. 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Wax ekipa,jel ovo oke za pocetnika,voskao sam 3 ruke...

I jedan zanimljivi primjerak sestice,Ebay LED stopke,R20 branik sa 2 lazne rore i ratkape 16" 

ivanzu kaže...

Dobro je, po meni fusso bolje odbija kišu od meguiar, "beading" je pravilniji.

Ja sam stavio jedan sloj i jos drži, slika i nije neka.

Kad se već slike hidrofobnosti postavljaju, pa da i ja jednu svoju postavim

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

jucer montirao android radio, Eonon 7153S, posebno napravljen za VW vozila, ima neke funkcije iscitavanja parametra bez OBD-a samo za ta vozila...quad core, 2gb rama, 16gb prostora, 8" ekran 1024x600...navigacija, radio, net na usb i hotspot preko moba, kamerica iza (moram nju jos montirat), bluetooth za mob + mikrofon igps prijamnik (montirani na A nosac i na sredinu konzole ispod vjetrobranskog stakla), 2 usb-a, 2 sd kartice, cd/dvd...i svasta jos nesto...u dolasku maska za oko radia i bluetooth obd citac za torque (preinstaliran)...slika po danu nemam jer sam zavrsio kasno sinoc + izgleda ruzno bez maske...

ako kome treba parrot 3200LS, izmucio sam se ga skinut iz auta, moze da uzet od mene :) jaaaaaaako korisna stvarcica, ako ne, ce bit za iduci auto...obavezno nikad vise pricat sa mobom u ruci dok vozim...

super radio,

di si uzeo ako se smije znati?

14 godina
Fake_Alert kaže...

A s trece strane vozimo se iznad ogranicenja.. jebi se ti i tvoja zurba.. ugrozava sve oko sebe jer se njemu zuri.. neka ranije krene.. sta sad da se vozac skode gura izmedu 2 kamiona jer se idiotu zuri negdje.. ili da ubrza na 120 pa ga policija skine poslije mosta ( ako ikako putujes tim putem pa znas da policija poslije mosta stalno provjerava brzinu ).

A nema veze koliko idete, ako vidis brzeg iza sebe red se maknut cim prije moguce.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Pa ako nije iskljucivo naglaseno da je lijeva traka isključivo pretjecajna kao na autocesti, nego je normalna vozna, moze on lagano odj*bat. 

Po toj logici bi se trebao po travi sa strane vozit jer uvijek ima neko brži i neko kome se stalno žuri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 18:33 (mystik).
14 godina
mystik kaže...

Pa ako nije iskljucivo naglaseno da je lijeva traka isključivo pretjecajna kao na autocesti, nego je normalna vozna, moze on lagano odj*bat. 

Po toj logici bi se trebao po travi sa strane vozit jer uvijek ima neko brži i neko kome se stalno žuri.

Po toj logici se maknes, covjek prode i picis dalje. Ne vidim gdje je problem.

Ja se tog drzim gdje god vozio ako je vise traka.

17 godina
neaktivan
mystik kaže...

po ne znam koji put, bia autoput, bila brza cesta, ili usrani grad, vozi se desnom trakom, a ako se nalazis u livoj, duzan si propustit brze, i to neovisno o njihovoj brzini. 

gamer34 kaže...

upravo tako, maknes se, prodje i vozi dalje, niko nikome ne smeta...

uglavnom, na tu temu se danas na Bolonji prozvan nasa jedan biser koji se tandrka u livoj traci od Vrapca prema Gajnicama, pa kad sam ga obisa po desnoj, i izletia isprid njega, onda se sitia da postoji gas. i onda gestikulira, pa da vidimo sto kaze: "za ovoliko si mi prosa isprid branika, za ovoliko", i pokazuje s rukom velicinu svog pise. samo sam mu odgovoria da se ne voza livom, pa nece imat takvih problema... 

15 godina
gamer34 kaže...

A što kad se nemaš kam maknut? 

Da se guram nasilno u drugu traku jer dolazi baja? Šta baja nije krenuo 5 minuta ranije pa ne bi morao divljat?

14 godina
mystik kaže...
gamer34 kaže...

Da se guram nasilno u drugu traku jer dolazi baja? Šta baja nije krenuo 5 minuta ranije pa ne bi morao divljat?

Napisao sam da se makne cim moze, ne znam jel potrebno dalje objasnjavat ili je sve jasno.

16 godina
gamer34 kaže...
mystik kaže...
gamer34 kaže...

Napisao sam da se makne cim moze, ne znam jel potrebno dalje objasnjavat ili je sve jasno.

Jadan ovaj u skodi se maknuo no pezoo se osjecao uvrijedenim pa mu je isao vratiti da se osveti.. razumijem sto hoces reci ali nekad nemozes se maknuti tako brzo koliko se debilu iza brzo zuri i dese se sranja.

U jutarnjem slucaju skoda nije imala kuda otici jer su desno kamioni bili i nema mjesta nikako.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
Gamer, zašto bi se micala?
16 godina
Auti - ultimativna tema

Old Iggy nema potrebe za raspravom, sve ste wifi i ti dobro prokomentirali pred kojih 100 stranica 

17 godina
:D
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
RuskeGTT kaže...

jucer montirao android radio, Eonon 7153S, posebno napravljen za VW vozila, ima neke funkcije iscitavanja parametra bez OBD-a samo za ta vozila...quad core, 2gb rama, 16gb prostora, 8" ekran 1024x600...navigacija, radio, net na usb i hotspot preko moba, kamerica iza (moram nju jos montirat), bluetooth za mob + mikrofon igps prijamnik (montirani na A nosac i na sredinu konzole ispod vjetrobranskog stakla), 2 usb-a, 2 sd kartice, cd/dvd...i svasta jos nesto...u dolasku maska za oko radia i bluetooth obd citac za torque (preinstaliran)...slika po danu nemam jer sam zavrsio kasno sinoc + izgleda ruzno bez maske...

ako kome treba parrot 3200LS, izmucio sam se ga skinut iz auta, moze da uzet od mene :) jaaaaaaako korisna stvarcica, ako ne, ce bit za iduci auto...obavezno nikad vise pricat sa mobom u ruci dok vozim...

super radio,

di si uzeo ako se smije znati?

ebay, ali sa forsiranim shippingom dodatno placenim, nakon placenog itema...200kn vise...stiglo u 30h od shipping confirmationa...

montirana i kamerica danas, stigla maska 2din, ali cigan postar ostavio papiric u sanducicu, a jos sam mu dosao dolje, zvonio mi i rekao nema nista za tebe...cigan sugavi, sutra moram podic

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.9.2017 22:42 (RuskeGTT).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Baš lijepo kaj mi je netko jaje razbil na suvozačkim vratima, stvarno ne znam šta bi rekao na ovakvu vrstu idiotizma...

16 godina
Auti - ultimativna tema

To ti zastita..zamjena za vosak 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Haaaaa

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 8:39 (Fake_Alert).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa,

Koliko je skuplje-jeftinije-skoro pa isto kupiti rabljeni u deželi naspram dočjlanda?

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

RuskeGTT , kako funkcionira unutrašnja rasvjeta u VTS-u?

Meni ne rade žaruljice u sredini plafonjera ni naprijed ni nazad. Sve ostale rade, pale se svjetla u vratima, samo srednje ne rade.
Ima neka fora ili nešto ne valja?

Danas se na parkingu kod frenda : German redhead surrounded by 5 French.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 11:47 (chutac).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ajde bar je crven pa mu je oprošteno.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Imam za riješiti kvačilo, ne radi mu zakretanje farova jer je senzor visine crkao ili je možda samo prljav, moram vidjeti što je s tom rasvjetom u unutrašnjosti i moram limaru, malo je pogreban zadnji branik i ima točkica hrđe ispod auta.

Ali kad povuče, ajoj. Ide i ide i ide i svi se okreću 
I na današnje hladno jutro, ja idem po žaruljice, ali guzici lijepo toplo radi grijanih sjedala 

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

nekako mi je crvena bas gej boja za auto...ja bi plavi ili crni...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
15 godina
neaktivan

Plavi OK, ako je lijepa plava, a crni je toliko običan da je to tužno 

A i Ferrari je baš onako pederski auto 

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Ja sam sluzio vojni rok kad mi je stari reko da je kupio auto...

bio sam prisiljen ovo vozit 10 godina...

kase sitin da san mu reka da uzme golfa, muka me vata...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 13:54 (Gorstak79).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Stigla "nova" zverka. 

15 godina
neaktivan

Eto, nemaš pederski auto poput mene 

Koliko bi koštala tabla ZG VTS? To je 2000 jel?

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

frend mi je kupio pezoa, 307 mislim...nakon 30tkm gori neka lampica i veli da mora ugasit auto...on tako i napravio, na servisu mu raskopali po motora i skuzili da je neki senzor unutra otisa u k...megan od tetke se za vrijeme jace kise samo ugasi u voznji....laguna od kolege s posla isto neke kerefeke....uglavnom su francuzi krcati nekvalitetne elektronike sudeci po iskustvima ljudi koje znam...

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.9.2017 14:09 (Gorstak79).
14 godina
chutac kaže...

Eto, nemaš pederski auto poput mene 

Koliko bi koštala tabla ZG VTS? To je 2000 jel?

Hehe dosad sam vozio pederski crveni(bordo) pa sam morao malo promijenit. 

Evo ti link na cijene tablica. Uglavnom da, 2000kn bi to bilo, po meni neisplativo.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
Gorstak79 kaže...

frend mi je kupio pezoa, 307 mislim...nakon 30tkm gori neka lampica i veli da mora ugasit auto...on tako i napravio, na servisu mu raskopali po motora i skuzili da je neki senzor unutra otisa u k...megan od tetke se za vrijeme jace kise samo ugasi u voznji....laguna od kolege s posla isto neke kerefeke....uglavnom su francuzi krcati nekvalitetne elektronike sudeci po iskustvima ljudi koje znam...

K

gamer34 Ja se držim crvene dok god imaju farbe u tvornici 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice