Upravo svjedocio kretenu u prometu koji je izazvao prometnu nesrecu.
Debil sa pežoom ide po lijevoj a ogranicenje na zagrebackoj 80... vozimo se 100 ja iza pezoa a ispred pezoa skoda fabia i fabia se ne zeli maknut iz lijeve jer ionako 100 vozimo... i taman poslje jankomirskog mosta ( idemo prema samoboru ) skoda ode desno da skrene gore na nadvoznjak za split i ova budala sa pezoom gas i kao da ce prije njega ic skrenut ( i naglo frajer skrene ) no nije dovoljno naprijed otisao i udari skodu i prednji lijevi kotac a on sa zadnjim desnim. Da nije tog pametnog ESPa otisao bi pug u 3pm bas sam vidio kako se auto nagnuo.
Jebeni debili u prometu svugdje im se zuri pa sad ce mu se zurit na posao sutra kad citav dan ima sta obavljat po policiji.
Baš sličnu sitluaciju sam ja ovaj tjedan imao, išao ovaj Ponedjeljak na faks u Karlovac, taman siđem sa autoputa, vozim se po prilazu Većeslava Holjevca (most preko Kupe) blaga gužva, vozimo se 80, ja i još par auta u lijevoj traci, kamion u desnoj, kamion je vozio nekih 70, tako da su auti u lijevoj traci polako bili brži i odlazili, gledam iza sebe lik dolazi u golfu 6 sa nekih 100, kako smo već malo otišli, ja se ubacim ispred kamiona i stisnem nekih 85, taman da prođem aute u lijevoj traci, kad odjednom ovaj iz desne trake šta je bio isped mene samo krene na mene, bio je vw polo stari (98.god rekao bi), dva penzića unutra i slovenske tablice, micali su se golfu koji je dolazio sa 100-kom, a ja sam im predpostavljam u tom trenutku bio u mrtvom kutu i ništa ja se stisnem što više mogu desno i lagano prikočim misleći da će me vidjet, al ništa, ne staje slovenac, ja na kočnicu i trubu da me ne lupi sa svojim zadnjim desnim u moj prednji lijevi kotač, on meni samo odmahne rukom, reko lako je mahat, mahat može i novorođena beba, al treba znat vozit...najveća heba mi je da me ne odnese taj kamion ispred kojeg sam se ubacio, srećom sve je završilo bez problema...
Trebao bi počet brojat, nisam sad siguran, al ovo je već drugi ili treći penzić zbog kojeg sam skoro imao prometnu, prošli mi je u sred skretanja u zavoju promijenio traku, isto tako na mene krenuo, izgubio se totalno...
Može se pričat o mladim vozačima svašta, al to šta rade penzići, pa toga nema ni na prvom satu u auto školi...
Nego ot:
Uhvatio jučer na Slavonskoj u sred gužve koja se baš spominje mini morisa, zagevindan, sa distancama, neke dobre gume, yokohama rekao bi, poprečne crte ima, gledam lika unutra, skoro na podu sijedi, neki aftermarket ispuh, do lonca jedna cijev, nakon lonca dvije, zanimljiv primjerak