the legend lives on...
Imas li kakvu sliku sudara, da vidimo kako je ford zavrsio
the legend lives on...
Imas li kakvu sliku sudara, da vidimo kako je ford zavrsio
Decki, neki dizel do 3000 eur, 3500 ako se bas isplati dati dodatno? Vozio bi se 70% otvorena cesta 30% grad. Gledam clio 3 jer ima pouzdan motor i malo trosi, ali ako netko ima bolji prijedlog neka kaze.
Clio 3 dizel za te novce
Ako se nešto nije promjenilo za te novce od Clio 3 serije možeš naći samo nekog razrađenog ko manekenka u svojoj 25.
the legend lives on...
Nedas se ti od forda. Zakaj ne probas nekaj drugo? Koji motor je u ovom focusu?
Posto imas Seata,ne znam kako ti se da zezati sa narucivanjem preko eBaya,dosta zna doci krepano pa imas natezanja sa povratnom postarinom itd.
Imas decka prodaje RNS 510 kopiju sa jamstvo za 1400 stariji model i 1600 kn noviji,canbus i sve dide mide ( usb,bluetooth,sd card,navigacija ).
jel taj RNS 510 paše u Audi A3 2007.godište?
Nedas se ti od forda. Zakaj ne probas nekaj drugo? Koji motor je u ovom focusu?
1.6 tdci 80kw. zato kaj za te novce nemres kupit niš kaj zapravo vrijedi te novce. aut. klima, sport sjedala i podvozje, grijana sjedala, grijana prednja i stražnja šajba, tempomat itd itd. s tim da je auto regan do 6mj 2018g. napravljem veliki servis i mali, sve kocione plocice nove. novi turbo s garancijom jos skoro 2 godine... i da ispod 200tkm :D
Jel ima neko novu 308icu i da je mjenjao zvučnike unutra?
Vjerojatno uskoro dolazi novi lavic, a nekako imam filing da zvucnici unutra nece biti nesto solidni..
Vjerojatno uskoro dolazi novi lavic, a nekako imam filing da zvucnici unutra nece biti nesto solidni..
Nisam mijenjao, nema smisla....
Da uzimaš s Denon audio sustavom to je druga priča ...ovako mislim da je bacanje novca jer si limitiran samom "centralnom jedinicom" za radio/glazbu/Mp3
the legend lives on...
Ja sam sve mislil da je identican motor u focusu ko i u bivsem c-maxu
Ja sam u c4 mijenjao. Tvornički su bili začuđujuće dobri s obzirom kako su izgledali i koliki je magnet bio.
Stavio neke Alpine(i tweetere i woofere zamijenio), ne sjećam se koje, dampirao vrata(vanjsku stranu(iznutra) i lim na kojem je zvučnik + izolaciju ispod zvučnika(na dosjed) i zvučnu izolaciju preko obloge vrata. Oko 3000 kuna, razlika u buci je čujna, ali ništa drastično, a zvučnici također bolje zvuče. Najveće su razlike čvršći bas i skoro pa nikakva vibracija vrata kod glasnijeg slušanja.
the legend lives on...
1.8 tdci naci u focusu 2 fl da je u dobrom stanju je nemoguce...
cmaxeva ima ali nakon 5 godina naganjanja njega sam se zazelio neceg ipak malo manjeg i kaj manje troši...
the legend lives on...
1.8 tdci naci u focusu 2 fl da je u dobrom stanju je nemoguce...
cmaxeva ima ali nakon 5 godina naganjanja njega sam se zazelio neceg ipak malo manjeg i kaj manje troši...
Kao ford je puno trosio?
1.6 tdci 80kw. zato kaj za te novce nemres kupit niš kaj zapravo vrijedi te novce. aut. klima, sport sjedala i podvozje, grijana sjedala, grijana prednja i stražnja šajba, tempomat itd itd. s tim da je auto regan do 6mj 2018g. napravljem veliki servis i mali, sve kocione plocice nove. novi turbo s garancijom jos skoro 2 godine... i da ispod 200tkm :D
Kolko para ak se smije znat?
Kao ford je puno trosio?
Pa dobro, kak je on c-maxa vozi još je i malo trošil.
Kao ford je puno trosio?
Pa dobro, kak je on c-maxa vozi još je i malo trošil.
Pa to sam i mislio cepio ga je trosio je max 8l i to je taman. Malo laksa voznja padne na 6... diš manje...
EDIT : Sam ne znam kak bude u ovog stavio plocice i statijaznam sta je sve prevozio u c-maxu od građevinskog materijala
Nisam mijenjao, nema smisla....
Da uzimaš s Denon audio sustavom to je druga priča ...ovako mislim da je bacanje novca jer si limitiran samom "centralnom jedinicom" za radio/glazbu/Mp3
sve se da...frend ima clia 4 i mjenjao je zvucnike, dodao pojacalo i sub i sve to spojio preko konvertera...zvuk boli glava...ali ne lupanje, nego cista kvaliteta...ulozeno neznam oko 1000 eur...sami zvucnici 1500kn par
Pozdrav ljudi, doslo vrijeme da kupim svoj prvi auto pa ako moze par preporuka jer dosad bas i nisam visio nesto po njuskalu i ostalim oglasnicima.
Raspolažem sa oko 100 milja (mogu se protegnut do nekih 120 ali bi radije da bude blize ovih 100k zajedno sa regom i osiguranjem ako je moguce).
Trazim neki hatchback, za do posla svaki dan i par puta mjesecno neke duze relacije po hravtskoj zbog posla. Najvise mi se svidjela nova mazda trojka i alfa romeo giulietta (serija od 2014. za oba).
Vise me privlaci alfa zbog dizajna i svega ali me strah tih famoznih kvaorva kod alfe i koliko toga je tu istina a koliko je prenapuhano da se alfe kvare?
Zahvaljujem :D
Evo ovako nesto mi se bas jako svidja :D
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-giulietta-2.0-jtdm-2-distinctive-2014-oglas-23271157
Pozdrav ljudi, doslo vrijeme da kupim svoj prvi auto pa ako moze par preporuka jer dosad bas i nisam visio nesto po njuskalu i ostalim oglasnicima.
Raspolažem sa oko 100 milja (mogu se protegnut do nekih 120 ali bi radije da bude blize ovih 100k zajedno sa regom i osiguranjem ako je moguce).
Trazim neki hatchback, za do posla svaki dan i par puta mjesecno neke duze relacije po hravtskoj zbog posla. Najvise mi se svidjela nova mazda trojka i alfa romeo giulietta (serija od 2014. za oba).
Vise me privlaci alfa zbog dizajna i svega ali me strah tih famoznih kvaorva kod alfe i koliko toga je tu istina a koliko je prenapuhano da se alfe kvare?
Zahvaljujem :D
Evo ovako nesto mi se bas jako svidja :D
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-giulietta-2.0-jtdm-2-distinctive-2014-oglas-23271157
Prema tome da imas budzet za novi auto, ja bi osobno tako i gledao. Nesto tipa Swift, 208, Tipo, Corsa itd. za oko 100t kn ili Vitara, Ceed itd. ako bi isao do 120t kn.
Gledao sam i nove tipa Hyundai i20 ali nekako mislim da je bolji omjer ulozenog i dobivenog sa rabljenim (naravno ako ne pogodim neki krš od auta).
Kod Mazde ćeš imati bolji infotainment, pogotovo kontrolu istoga i, po meni, bolji dizajn interijera.
Osobno bih išao na Mazdu, ali ne zato "jer se Alfe kvare", nego mi se više sviđa po svemu. Jedino što je Alfa Alfa i ima ljepše felge(ne ova iz oglasa).
EDIT: Priče o pouzdanosti okači mačku o rep. Sve zavisi koliko ćeš sreće imati.
Moja 6-ica je otišla sa 230 tisuća km, praktički nikad kvara, a susjed kupio rabljenu 6-icu i prodao ju vrlo brzo jer nikad nije radila. Jedini auto koji je radio probleme je bila Vectra B koju je stari imao kratak period jer je imala dosta problema, a opet to ništa ne govori jer su u obitelji bile još 2 Astre, sve bez ikakvih problema.
Želim reći, priče o pouzdanosti zanemari.
Gledao sam i nove tipa Hyundai i20 ali nekako mislim da je bolji omjer ulozenog i dobivenog sa rabljenim (naravno ako ne pogodim neki krš od auta).
Naravno da je rabljeni bolji omjer ulozeno i dobiveno, ali ipak novo je novo.
Baci pogled po njuskalu na Ceedove i Vitare, po meni su super ponuda.
Npr. ovo: http://www.njuskalo.hr/novi-auti/kia-cee-d-1.4-lx-eco-oglas-22428926
Kod Mazde ćeš imati bolji infotainment, pogotovo kontrolu istoga i, po meni, bolji dizajn interijera.
Osobno bih išao na Mazdu, ali ne zato "jer se Alfe kvare", nego mi se više sviđa po svemu. Jedino što je Alfa Alfa i ima ljepše felge(ne ova iz oglasa).
EDIT: Priče o pouzdanosti okači mačku o rep. Sve zavisi koliko ćeš sreće imati.
Moja 6-ica je otišla sa 230 tisuća km, praktički nikad kvara, a susjed kupio rabljenu 6-icu i prodao ju vrlo brzo jer nikad nije radila. Jedini auto koji je radio probleme je bila Vectra B koju je stari imao kratak period jer je imala dosta problema, a opet to ništa ne govori jer su u obitelji bile još 2 Astre, sve bez ikakvih problema.
Želim reći, priče o pouzdanosti zanemari.
A i mislio sam da je tako, sve zavisi koliko se čovjek brine o autu i koliko je redovan sa servisima (uz malo srece naravno :D ). Mazda mi je stvarno prelijep ali bi ova nova linija bila nekih 20-30 tisuca kuna vise od recimo alfe pa neznam isplati li se ta razlika.
Ali da sto se tice multimedije mazda je stvarno lijepo uređena izunutra.
Ako mislis ici na dizelasa, ja bi mozda cak vise vjerovao alfi nego mazdi, japanci se bas i ne fokusiraju previse na dizelase, a i kad pogledas po forumima, 90% problema s japancima su dizelasi.(daleko od toga da je nepouzdana, ali japan i dizel ne ide bas skupa)
PS gledaj i godisnjake s cca 10k km, jefitniji od novih za oko 10-20k kn, a skoro pa novi auto.
the legend lives on...
Opa, nek ti je puno sretnih kilometara, što manje probušenih guma, vinčeko u gepeku nek ne žulja i vesela ekipa nek se stalno nutra fura
BTW: buš opet stickere kakve imal na zadnjoj šajbi?
Moja preporuka je Peugeot 308(jer koliko vidim, nema c4 sa iole normalnom opremom na njušaklu ), a ako ne želiš Francusku, onda Mazda 3. Makar bolje Francusku jer dobiješ više auta za novce jer rabljeni jako slabo drže cijenu.
Među ne-premium hatchevima, mene osobno samo ta dva privlače(i c4, no).
EDIT: I dizeli su super iz francuske. 1.6 dizel(sve inačice, e-hdi, hdi) je baš kvalitetan motor. Bile su prve verzije s problemima, ali od 2010. su super. Pouzdani, a malo troše i još k tome ne rokću kao VAG dizeli(ali opet rokću).
Ako mislis ici na dizelasa, ja bi mozda cak vise vjerovao alfi nego mazdi, japanci se bas i ne fokusiraju previse na dizelase, a i kad pogledas po forumima, 90% problema s japancima su dizelasi.(daleko od toga da je nepouzdana, ali japan i dizel ne ide bas skupa)
PS gledaj i godisnjake s cca 10k km, jefitniji od novih za oko 10-20k kn, a skoro pa novi auto.
Takve mazde su dosle upravo u jedan salon, 20ak komada, 105 konja dizel oko 120k kuna. Godina dana stare sa 5-10t km,srednja oprema.
Moja preporuka je Peugeot 308(jer koliko vidim, nema c4 sa iole normalnom opremom na njušaklu ), a ako ne želiš Francusku, onda Mazda 3. Makar bolje Francusku jer dobiješ više auta za novce jer rabljeni jako slabo drže cijenu.
Među ne-premium hatchevima, mene osobno samo ta dva privlače(i c4, no).
EDIT: I dizeli su super iz francuske. 1.6 dizel(sve inačice, e-hdi, hdi) je baš kvalitetan motor. Bile su prve verzije s problemima, ali od 2010. su super. Pouzdani, a malo troše i još k tome ne rokću kao VAG dizeli(ali opet rokću).
Ma francuzi me bas i ne privlace, bilo mi je i u opciji uzeti neki manji autic i ustedit novac na taj nacin ali sam rekao nek ide zivot pa bas i nebi francuza za prvi auto nego nesto u cemu cu uzivati a takva mi se bas cini alfa.