Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.998
|
čitano: 16.470.492
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
XXX-Man kaže...

Jesu u funkciji one kamere na autoputu kod VŽ?

Proletio danas kraj jedne ko da sutra ne postoji

Na autoputu? Koliko znam nijedna ona statična nije autoputu.

Ove nove najavljene mislim da ipak nisu još spojene, s obzirom da vidim neke kablove namotane. 

9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
kad je već vrući thread, ima li tko koji dodatak,za navigacije bilo koje, koji pokazuje aktivne kamere na nasem području,
znam da neki navi sustavi vec to imaju out of box, no nemam pojma o updateima i starosti,
14 godina
Auti - ultimativna tema

Zadnji koji sam ja koristio bio je garmin iz neke 2012.On je samo pokazivao kamere u slovenij.

10 godina
Auti - ultimativna tema

Ni Varaždin nije siguran od Onjegina i njegovog "biciklina"

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

BTW: @thedream će prepoznati svoje susjede sa Markuševca, također korisnici autopraonice black perl

Nissan gtr

Mitsubishi lancer evo x

Meh, ti su mi već dosadili koliko ih pretičem po Ksaverskoj i Gračanskoj.. Zadnji put gužva neka bila, ja se ubacio još ispred ovog Evo-a, kad je to počelo prdit iza mene i pucketat reko bješupčkumtrinumičse..

GTR je bomba ali ovaj Evo je tako složen, bolesno nešto, valjda je na EVO X standardni još napucao 10-15.000e, brat bratu..min.

EDIT: Ovo su stare slike EVO-a, mijenjan je kompletan ispuh i pitaj Boga šta sve ne. Auto doslovce ima topove iza sad..

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 8:45 (thedream).
17 godina

Mnogo lepa oba 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
vito79 kaže...
kad je već vrući thread, ima li tko koji dodatak,za navigacije bilo koje, koji pokazuje aktivne kamere na nasem području,
znam da neki navi sustavi vec to imaju out of box, no nemam pojma o updateima i starosti,

Navigon.

Jesi ti kupio onda onaj far oem za audi u kovacica za 2t€ ili?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Što bi mi na kraju bilo najisplativije, ukoliko forumaši voze neki od ovih automobila, Megane II Phase 2, 1.5 dCi sa 105ks ili Grande Punto 1.3JTD sa 75ks?

15 godina
neaktivan

Meni je GTR bezveze. Je, super je auto, ali izgled mi je potpuno gadan. Ne izgleda ostro, ljuto, blentavo, tuzno, ne izgleda nikako. 

Ali mi je zato Lancer X prekrasan. Pogotovo u onoj crvenoj sa tamnim felgama, perverzija. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
moderator
mystik kaže...

Na autoputu? Koliko znam nijedna ona statična nije autoputu.

Ove nove najavljene mislim da ipak nisu još spojene, s obzirom da vidim neke kablove namotane. 

Vidio neke kutije kao one za kamere kraj onih tunela...između VŽ toplica i VŽ...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Vraćam se danas sa kave i vidim da mi je netko zapeo za auto i zgrebao zadnji branik.. Ja sam se "školski" parkirao unutar linija, sjećam se da je bio neki crni karavan do mene isto se dobro stao, sad jel on zapeo ili netko drugi neznam jer sam bio cca sat i pol u kaficu i mjesto do mene je bilo prazno kad sam išao doma.

Ak niš drugo nije prevelika ogrebotina i srećom plastika je, ali baš sam popizdio. 

14 godina
Ispolirat ce se ;)
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Uzmi za prvu pomoć onu olovku na ebayu , worked for me.. Na friško opran auto naravno.

In the name of tragedy...
15 godina
XXX-Man kaže...

Vidio neke kutije kao one za kamere kraj onih tunela...između VŽ toplica i VŽ...

To je onda nešt novo, prošlu srijedu tog nije bilo tamo. Ali o tome nije bilo nikakvih najava.

11 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Vraćam se danas sa kave i vidim da mi je netko zapeo za auto i zgrebao zadnji branik.. Ja sam se "školski" parkirao unutar linija, sjećam se da je bio neki crni karavan do mene isto se dobro stao, sad jel on zapeo ili netko drugi neznam jer sam bio cca sat i pol u kaficu i mjesto do mene je bilo prazno kad sam išao doma.

Ak niš drugo nije prevelika ogrebotina i srećom plastika je, ali baš sam popizdio. 

Tako je meni bilo kad sam s posla isal, stanem kod Plodina i kad sam se vracal sam kaj nisam u nesvijest opal.

Neko mi udubil cijeli straznji desni kraj (izgleda koda se naslonil na to pa se udubilo), sva sreca pa sam uspil to poravnat mada se jos vidi oblik ak se bas zagleda.

16 godina
odjavljen

A kaj bi ja trebal reć... Isto se netko "stručno" parkirao...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

A kaj bi ja trebal reć... Isto se netko "stručno" parkirao... 

A u pm, jesi sazno ko je "strucnjak"?
 Jednom sam vidio isto na parkingu zensku sa toyotom yaris, sparkira se u rikverc do neke stare kockice i normalno kak je blizo auto stala tako nije mogla van, al to nju nije smetalo vec ljepo drap u kockicu sa vratima i kad je skuzila da je sjebala vrata liku odma u auto i gas. Normalno cekal sam lika koji je dosal za 2 minute i dal mu broj rege, sad neznam kaj je poslije bilo.

Alergican sam na takve ljude, kad se tako ponasaju prema tuđoj imovini za koju je neko krv pisal.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Tak je meni baba izlazila iz Astre i klepila vratima u retrovizor. Kak sam bio u autu izašao sam i počeo se derati, jebati joj sve po spisku i ova se usrala i zvala mi muriju. Veli "Jedan dečko me napada bez razloga." Ja ostao, čekao da vidim hoće li doći i jesu, pitali me što je bilo(baba je već davno zbrisala), ja kažem, pokažem crtu na retrovizoru i crvenu boju na njenim vratima i baba dok je došla, čekao ju je zapisnik i morala mi je platiti novu plastiku na retrovizoru  

A da nije zvala muriju, ostalo bi na mome deranju 

16 godina
odjavljen
Antonov047 kaže...

A u pm, jesi sazno ko je "strucnjak"?

Moš mislit. Našao sam auto ujutro u takvom stanju... Malo sam se šetao po parkingu taj dan i par idućih, da nađem nekog sa viškom boje na autu ali nije bilo nikog. Vjerojatno neki priglupi gost, nije nitko od stanara u nizu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
mystik kaže...

To je onda nešt novo, prošlu srijedu tog nije bilo tamo. Ali o tome nije bilo nikakvih najava.

Bilo je sigurno, vidio ih i predprošlu subotu, ali zaboravio na njih...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Sad ste me podsjetili na dan kad je buraz kupio Lagunu i idemo mi na prvu vožnju do trgovine ali sam ja ostao u autu da ga jos malo razgledam dok je on otisao kupit sta je trebalo, i kraj mene se naparkira neka baba vidi mene u autu i lupi vratima auto ali sva sreca nije nista ostetila jer je lupila u onu plastiku na vratima, ako tad nisam puko necu nikad

Bilo kuda Opel svuda! :)
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Tak je meni baba izlazila iz Astre i klepila vratima u retrovizor. Kak sam bio u autu izašao sam i počeo se derati, jebati joj sve po spisku i ova se usrala i zvala mi muriju. Veli "Jedan dečko me napada bez razloga." Ja ostao, čekao da vidim hoće li doći i jesu, pitali me što je bilo(baba je već davno zbrisala), ja kažem, pokažem crtu na retrovizoru i crvenu boju na njenim vratima i baba dok je došla, čekao ju je zapisnik i morala mi je platiti novu plastiku na retrovizoru  

A da nije zvala muriju, ostalo bi na mome deranju 

Kako je to izgledalo ostalim ljudima:

• Starija gospođa slučajno napravi crticu na retrovizoru nekog momka
  • On padne u napad bijesa 
  • Izgubi kontrolu nad svojim tijelom i umom
  • Hiperventilira i gubi svijest
  • Vrišti neke nerazumljive rečenice
  • Sve zbog crtice
  • Na autu od 2k €
Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
10 godina
Auti - ultimativna tema

Nine u Čakovcu

LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 20:50 (Karlek_19).
15 godina
Auti - ultimativna tema

evo ga sound check za one koji su pitali

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Soundcheck u sred grada lol uvijek se smijem prdavcima iz svog Up!-a.

Koristimo domaće automobile (Rimac inc.)
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

• Sve zbog crtice
  • Na autu od 2k €

Gdje si ti iz mog teksta izvukao da vozim Up!-a?

Nije bitna cijena auta nego postupak. Baba napravi štetu i onda zove meni muriju.

A ako ti je stalo do cifre, riječ je o laku od 6000 kuna na autu iz 2012. godine. Slično kao Up!, samo što kada uzmeš lak na Up!-u za 6000 kuna, u paketu dobiješ i Up!.

15 godina
Onjegin kaže...
RuskeGTT kaže...

Soundcheck u sred grada lol uvijek se smijem prdavcima iz svog Up!-a.

sound check se radi u tunelima, a ovaj je poznat po raznim sound checkovima sa strane rijecke scene :D 

16 godina
Auti - ultimativna tema

E moji decki, kada vas dva puta lupe u vrata dok sjedite u autu onda ce vam valjda kao i meni dopizditi i necete se vise parikari na 'normalna' parkirna mjesta nego na travu, šoder, blato, trotoar jer vam je pun k debila i kao da izlaze iz traktora pa u vas udare...

Mogu tek misliti kako je onima sa novijim.autima.nego moj.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

• Sve zbog crtice
  • Na autu od 2k €

Pa gle da i je auto od 2 soma eura , aj si zamisli da si student, crncis nocne smjene i neznam ni ja sta sve ne da si zaradis malo para i kupis neki auto do faksa i natragi sad dode neko i razjebe ti auto.

Da se i radi samo o crtici, jbg meni je i to dosta da poludim jer ja sam ga zaradil vlastitom mukom, a ne kao ostali tatini sinovi koji dobe sve zivo na pladnju i neznaju nista cijeniti. 

Kad sam zarađuješ za stvari onda ih i cijenis.

15 godina
Onjegin kaže...
chutac kaže...

• Sve zbog crtice
  • Na autu od 2k €