Ja sam uzeo 307 SW 2.0 HDI 90 ks.
Prezadovoljan zasad, jako udoban auto, podosta opreme ( parking senzori, panorama krov, senzor za kišu, automatska klima, 4x el. podizača, kuka itd... )
A ovaj izgleda kao groblje, opis mu je jači...
Nedavno bio na Njuškalu 307 takav, ali mi je promakao za samo 2 dana nažalost. Sive boje, 2.0 HDI 79 kW, 79 000 km, kupio ga deda stari, prvi vlasnik, 2 seta guma, auto doslovno nov - nov, tu i tamo crtica od parkinga ali auto je bio perverzija od stanja auta.
Jesi ti onaj sta je imo neka 2 stila jtd ak se sjecam dobro? Kaj je bilo s tim, jesi mjenjao ili?
Panorama krov JTD Stilo, 103 kW, panorama katastrofalno loše napravljen, a poznato je svima da u ČK / VŽ kraju ima tuče dosta u ovim mjesecima, i briga mi je uvijek, lako kad je auto kod kuće, imam garažu ali kad sam na poslu nema nikakvog krova ni ništa i eto...
Ovaj Pug sam u autokući uzeo, pragovi su bili farbani jer je lak popucao od kamenčića i udaraca, karambola nije bilo, motor suh, nije bio pran niti ništa, doslovno nikad nije vidio čišćenja, ali se bar vidi da nigdje ništa ne slini ni slično.
Prodao sam Stila, sad sam na Pugu,a sljedeći auto mi je u cilju Astra SW 2.0 CDTI ili Insignia ST 2.0 CDTI...Ali o tom kad bude vrijeme za to. :)