Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.525.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
RuskeGTT kaže...

A jesi i ti isto mazohist, ako sam dobro skužio, dva put si mu bio na guzici, pa koji te vrag vraćao nazad, pretekneš ga i riješio si problem

Vidio sam i ja danas na autocesti Zagreb-Karlovac, dva auta sa potpuno ugašenim svijetlima u sred magle, u jednom je ženska vozila, nisam se opće trudio blendati i motat se oko nje, samo bi je zbunio, a drugi je bio puno brži od mene, ne pada mi baš na pamet hvatati ga da mu velim da upali svijetla, ali eto, ima i toga, neki svijetle po danu kad ne treba, a neki opće ne svijetle u sred magle

17 godina

@1BIT a gle cmaxa na slici kraj slepera  kako imam dobro oko 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
Auti - ultimativna tema

Zadnjih par mjeseci sam se navozao skuterom u prometu i mogu reći da što više vozim, to sve više vidim kakvih sve budala ima u prometu.

Još kad ste na dva kola, onda tek vidite kako vas ne hebu 2%.

Baš prije tjedan-dva, normalno se uključujem na cestu (prilično prometnu) i neki stari se uključuje u rikverc na cestu. Ajd ok, mislio samo je ušao na rikverc, kad on i dalje nastavlja voziti po cesti u rikverc. Zaustavio se na svega par cm od mene. Iza mene već par auta, a nemogu gs zaobići zbog auta iz drugog smjera. Koja mu je bila namjera, ne znam.

Onda tu su likovi koji ulete ns cestu ispred mene i onda ne znaju za gas, nego se jedva vuku po cesti. I to mi se čini da su mi u većoj mjeri to radili stariji likovi 60-70+.

Ništa ne ostavljam nezavrš
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

@1BIT kazes izgleda sportski...Vjerovatno zato mi i jesu ruznij :) Vise volim da auto izgleda elegantno nego sportski pa vise volim da se vozim udobno nego da imam spusten auto na niskoprofilnim gumama koji ce da osjeti svaki kamencic i da zakaci na svakom malo vecem udubljenju ,volim da uzivam u normalnom zvuku motora bez osjecaja da vucem hrpu konzervi za sobom,vrh mog "sportskog" izgleda auta je Mercedes w211 sa avantgarde opremom i avantgarde felnama :D Znaci onakav auto kakav dizajniraju proizvodaci meni je najljepsi,tako sam pokus'o nac neke felne za Mercedesa W203 pa sam shvatio da su ipak najljepse njegove originalne koje dodu na elegance opremi,tako i za Audi A4 B6,BMW 3 e46.Al ipak volim vidjet neki preureden auto,moram priznat da se cesto okrenem za nekim koji je drugacij od ostalih iako ga ja ne bi volio vozit :)

Sadmir K
17 godina
Auti - ultimativna tema

Danasnji pacijent. Em se tegli em maglenka.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ma u zagrebu pun k ekipe pali maglenke i to na najmanju maglicu, a vidim i obična svjetla na 100+ metara..

zapravo sam samo jednom do sada uočio potrebu za maglenkama u zagrebu, i to na mom kvartu samo (blizu save), na mjestu gdje nema ulične rasvjete..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ljudima magla u glavi pa upale maglenke da i drugi vide da im se magli (vjerojatno od alkohola)... 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ovi izgledaju kao RC autići Jel ovo uopće legalno za cestu ili je samo za show?

15 godina
neaktivan
Osa kaže...

Ovi izgledaju kao RC autići Jel ovo uopće legalno za cestu ili je samo za show?

to ti je japanska subkultura i legalni su za cestu.

meni su baš kewl, kao iz crtića 

EDIT: BTW naziv je bosozoku ako te zanima..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 12:20 (nine).
15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

A jesi i ti isto mazohist, ako sam dobro skužio, dva put si mu bio na guzici, pa koji te vrag vraćao nazad, pretekneš ga i riješio si problem

Vidio sam i ja danas na autocesti Zagreb-Karlovac, dva auta sa potpuno ugašenim svijetlima u sred magle, u jednom je ženska vozila, nisam se opće trudio blendati i motat se oko nje, samo bi je zbunio, a drugi je bio puno brži od mene, ne pada mi baš na pamet hvatati ga da mu velim da upali svijetla, ali eto, ima i toga, neki svijetle po danu kad ne treba, a neki opće ne svijetle u sred magle

ja sam vozio svojih 110 po tempomatu, a on je varirao izmedu 100 i 150, tako da me zivcirao

16 godina
1BIT kaže...

Ja se danas vratio u Karlovac, vozim se po autoputu, magla tolka, da ne vidiš dalje od 100m, u daljini samo svijetla, ja upalim jedinu maglenku kaj imam iza (nemreš vjerovat da elektronike nemam, al maglenku imam), sve super, ali kako su glupo posložene te maglenke, na jednom autu na vrhu, na drugom u dnu, lednom lijevo, a trećem i lijevo i desno, npr danas se vozim i gledam ispred sebe četiri svijetla u ravnini, jednako razmaknuta, mislim si ovo je sigurno neki šleper, ubacim se u lijevu traku i malo ubrzam, pa nikako ga sustić, čudno mi da šleper tako juri, gledam već me znatiželja hvata, nikako da uočim koliko je visok, kad mu se konačno približim, uočim ono pug 407sw, svijetle mu maglenke ko na šleperu...

Na pugu su maglenke sa lijeve i desne strane tablica, a dnevna svijetla odma pored u lampama u visini maglenki te daje krivu percepciju...

BTW: baš sam danas gledao, kod mene na fiat-u ako ostavim upaljene maglenke i ugasim svijetla, te ih sljedeći put ponovno upalim, maglenke su automatski ugašene, te ih ponovno moram palit, znači ako ih slućano zaboravim ugasit, nebu mi onaj iza psoval, ajde, neke stvari nisu ti talijani loše napravili, kao i ratkape šta dolaze pod šraf, pa nemreju ispast...

Mislim da je i to mora imat svaki auto, kod mene je ista stvar na oba 2, jedino na cliu ostaju prednje upaljenje(ovaj drugi ni nema prednje )

:D
15 godina
neaktivan
Sadmir01 kaže...

@1BIT kazes izgleda sportski...Vjerovatno zato mi i jesu ruznij :) Vise volim da auto izgleda elegantno nego sportski pa vise volim da se vozim udobno nego da imam spusten auto na niskoprofilnim gumama koji ce da osjeti svaki kamencic i da zakaci na svakom malo vecem udubljenju ,volim da uzivam u normalnom zvuku motora bez osjecaja da vucem hrpu konzervi za sobom,vrh mog "sportskog" izgleda auta je Mercedes w211 sa avantgarde opremom i avantgarde felnama :D Znaci onakav auto kakav dizajniraju proizvodaci meni je najljepsi,tako sam pokus'o nac neke felne za Mercedesa W203 pa sam shvatio da su ipak najljepse njegove originalne koje dodu na elegance opremi,tako i za Audi A4 B6,BMW 3 e46.Al ipak volim vidjet neki preureden auto,moram priznat da se cesto okrenem za nekim koji je drugacij od ostalih iako ga ja ne bi volio vozit :)

Cuj o ukusima se ne raspravlja, nekome su i stare babe zgodne... ja nisam pisao o nikakvim preinakama na autu, već konkretno mislim na oem seriske aute, koji čak i da su spušteni, nebi smjeli strugat po podu i osjetit svaki kamenčić kako kažeš, modeli sa 3 vrata uvijek izgledaju više "sportski", dok oni s 5 vrata "elegantno", a ovo za normalan zvuk, nadam se da ne misliš na dizel, još ak ne dimi, ok, ali vidio sam ih par kad zadime, to ko da gledam debelog Šeksa ili Šukera kako nose odjela i pokušavaju biti elegantni, ali jednostavno im nejde, nemreš ti bit elegantan a dimit ko stara golf duja

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

modeli sa 3 vrata uvijek izgledaju više "sportski", dok oni s 5 vrata "elegantno"

zašto sa 5 vrata elegantno? meni je elegantnije kada je zadnja bočna šajba dizajnirana u skladu sa linijom auta i nema dodatni "rez" zbog još jednih vrata.. neda mi se repostati slike, ali pogledajte onog bmw e92 pa recite šta je elegantnije.

16 godina
1BIT kaže...
Sadmir01 kaže...

Cuj o ukusima se ne raspravlja, nekome su i stare babe zgodne... ja nisam pisao o nikakvim preinakama na autu, već konkretno mislim na oem seriske aute, koji čak i da su spušteni, nebi smjeli strugat po podu i osjetit svaki kamenčić kako kažeš, modeli sa 3 vrata uvijek izgledaju više "sportski", dok oni s 5 vrata "elegantno", a ovo za normalan zvuk, nadam se da ne misliš na dizel, još ak ne dimi, ok, ali vidio sam ih par kad zadime, to ko da gledam debelog Šeksa ili Šukera kako nose odjela i pokušavaju biti elegantni, ali jednostavno im nejde, nemreš ti bit elegantan a dimit ko stara golf duja

Moja golf duja ne dimi!

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
nine kaže...
1BIT kaže...

modeli sa 3 vrata uvijek izgledaju više "sportski", dok oni s 5 vrata "elegantno"

zašto sa 5 vrata elegantno? meni je elegantnije kada je zadnja bočna šajba dizajnirana u skladu sa linijom auta i nema dodatni "rez" zbog još jednih vrata.. neda mi se repostati slike, ali pogledajte onog bmw e92 pa recite šta je elegantnije.

Ma najbolji je Veloster sa bukvalno troja vrata 

13 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ma ne,meni dizeli imaju prelijep zvuk,pogotovo Mercedes W210 i Audi A6 V6.Mislim na onaj zvuk sto para usi,znas ono kad stisne gas pa zvuk nesto vibrira,vristi,pa se cuje neko lupanje kao da negdje u bunaru lupas konezervu od konzervu,tipa ovo na 1:05 

ili 
,ima ih i gorih :)

Dok bi ovo 

i ovo na 1:08 
 mogo slusat satima nekako smiruje :D

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 16:12 (Sadmir01).
13 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav ekipa, kao novopečeni vozač od (21.10 :)) susretao sam se samo sa dizelašima i na njima mi vožnja ide kak bi se reklo ko po loju :) 

E onda je stari reko da probam benzinca. Imamo Fiat Stilo 1.4 16V 95 KS. Sjednem ja u auto, lijepo laganini u rikverc bez gasa, zmotam ja, ubacim u prvu, i naravno laganini sve, idem krenut, lagano gas i istovremeno kuplung otpuštam kad ode auto na 4 000 rpm... Ja onak malo u šoku ostao, jedva da sam tako gas. 

Zar su toliko osjetljivi benzinci na gas ? 

15 godina
neaktivan
Sadmir01 kaže...

..mogo slusat satima nekako smiruje :D

ma ti si jedan obični mućki troll 

Gigabyte091 kaže...

kako koji.. u krajnjoj liniji trebat će ti malo vremena da se navikneš 

13 godina
neaktivan
Gigabyte091 kaže...

Fiat Stilo 1.4 nije. 

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
17 godina
Lord_Marko kaže...

Trebaš imati ovakav zimski setup 

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Trebaš imati ovakav zimski setup 

e ovo bi ponekad stvarno dobro doslo na autu... i dva na straznjem kraju... 

14 godina
Sadmir01 kaže...

Ma ne,meni dizeli imaju prelijep zvuk,pogotovo Mercedes W210 i Audi A6 V6.Mislim na onaj zvuk sto para usi,znas ono kad stisne gas pa zvuk nesto vibrira,vristi,pa se cuje neko lupanje kao da negdje u bunaru lupas konezervu od konzervu,tipa ovo na 1:05 

ili 
,ima ih i gorih :)

Dok bi ovo 

i ovo na 1:08 
 mogo slusat satima nekako smiruje :D

Kako su ukusi razliciti, meni e46 m3 ima jedan od naljepsih zvukava motora uopce. Mada nisu ni ovo 6 cilidricni dizelasi losi, al kad slusas bas iza auspuha, naprijed i dalje zvuce kao traktori. 

npr. ovaj mi super zvuci

16 godina
Gigabyte091 kaže...

Pozdrav ekipa, kao novopečeni vozač od (21.10 :)) susretao sam se samo sa dizelašima i na njima mi vožnja ide kak bi se reklo ko po loju :) 

E onda je stari reko da probam benzinca. Imamo Fiat Stilo 1.4 16V 95 KS. Sjednem ja u auto, lijepo laganini u rikverc bez gasa, zmotam ja, ubacim u prvu, i naravno laganini sve, idem krenut, lagano gas i istovremeno kuplung otpuštam kad ode auto na 4 000 rpm... Ja onak malo u šoku ostao, jedva da sam tako gas. 

Ja bi rekao da su japanci najosjetljiviji, francuzi dosta manje(tu negdje je i ford), a onda njemci, talijana jos nisam vozio().

:D
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

evo pre-release test novog NSX-a.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Baš pročitao da se šuška o novoj S2000.

Sve je to super, ali ja bi ipak htio da izbace neki normalan coupe. Nešto tipa Integra, ali sa RWD. Jer iskreno, nijedna Honda mi trenutno nije privlačna. Jedino mi je novi Civic type R ovako malo zanimljiv.

Ne znam, nekako mi se čini da fali takvih RWD coupea sa pristupačnom cijenom Dobro, tu je GT86/Brz, ali po pročitanim recenzijama, nebi bilo loše da imaju 50-100ks više.

13 godina
neaktivan
nine kaže...
Sadmir01 kaže...

..mogo slusat satima nekako smiruje :D

ma ti si jedan obični mućki troll 

Eto ti sad,kakav troll,samo volim auta onakva kakva proizvodac izbaci,bez ikakvog preuredivanja :D

Sadmir K
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ne znam, nekako mi se čini da fali takvih RWD coupea sa pristupačnom cijenom Dobro, tu je GT86/Brz, ali po pročitanim recenzijama, nebi bilo loše da imaju 50-100ks više.

ja se ne furam na RWD, pa meni ne fale  a i generalno me ne zanimaju noviji auti tako da mi je tako svejedno kaj izlazi 

mogu na prste jedne ruke nabrojati aute koje bi imao uz ludaču.

Sadmir01 kaže... 

Eto ti sad,kakav troll,samo volim auta onakva kakva proizvodac izbaci,bez ikakvog preuredivanja :D 

right, traktori zvuče bolje od M3 

15 godina
neaktivan
nine kaže...
1BIT kaže...

Samo što E92 izgleda *ebeno i sa 5 vrata

In the name of tragedy...
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kad ova magla prestaje? Praktično se ne može živjeti. 

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
14 godina
neaktivan
Kad smo vec kod tih maglenki,meni recimo opcenito smetaju jaka svjetla na ovim novim automobilima,evo recimo bmw 5 nova,po noci,upaljena sva 4 zmigavca,ee pa to nemres gledat koliko blještu u oci ti zmigavci.To mi je katastrofa sta izvode sa tim svjetlima danas
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice