Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.530.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Luka Ivanković kaže...

Ja jesam poseban, navodnici stvarno nisu potrebni!

Clia ne zelim.

Polo je 3. zelja (nakon e46 i golfa 4), onaj mk4 (sa okama naprijed).

2 prijatelja imaju pola(1.9 tsi) i golfa 4 (nisam siguran koji, dizelas), moram priznat da me na tim manjim i originalno jeftinjim autima (polo) jako smetaju losi materijali i sugava unutrasnjost. Usprkos tome, Polo je najs izbor i, kao sto rekoh, spada u top3.

Nisam siguran jeste li procitali edit, ali auto planiram imat do jeseni. Tako da me malo veca cijena redovnog servise ne plasi jako.

Kao i sam auto, osiguranje i registraciju moram platiti sam, tako da je to moj problem.

EDIT: odgovor 1bit-u

hvala na sugestiji, posebica na brizi o straznjem pogonu

Moj otac i nije baš ozbiljan lik, tako da je njegova ideja o bubi temeljena na tome sto ju smatra zenskim autom. Pretpostavljam da mu je iduca ideja onaj Mini sa redbullovom limenkom na krovu.

Mislim da nije u redu pitat me zasto mi je BMW najljepsi, jednostavno je. Da imam malo vise novca ciljao bih na kakvu c klasu slicnog godista. Pitao sam i tog dugogodisnjeg vlasnika vise razlicith BMW-ova sto on misli o straznjem pogonu u kombinaciji sa mladim vozacem. Rekao je su vazne kvalitetne gume (i prednje i zadnje) i da moguca opasnost moze nastati samo na vecoj kolicini snijega. 316i ima 77kw, a 318i 87kw

Nije li ti rekao za veliku kolicinu adrenalina i budalastine sa 18 godina? Hvala Bogu da nisam polozio sam 18, jer sam vidio sta moji vrsnjaci rade sa autima pogotovo kada je srednja zavrsila  (norijada i paljenje guma ).....

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Šta se tiče zadnjeg pogona on nije uopce tako jako strasan na novim autima, ESP odrađuje većinu posla samo je vazno da su dobre gume, pogotovo za zimu. Ja sam nakon nekih pola godine otkako sam položio počeo voziti w203 ovo ljeto s zadnjim pogonom i gumama koje su bile za u smeće, i nisam imao nikakvih problema, znalo me je nekada bacit po boku ako bi se znao brzo uključivat negdje gdje je raskrižje pod 90, ali samo smireno i izravnas ga, a najbolje je otići na poligon ili neko prazno parkiraliste i isprobat malo bez ESPa i naučit se ponašat u takvi situacija, ali kad su nove kvalitetne gume onda nema problema bas. Ali opet bas da sam ga odma poceo vozit kad sam polozio neznam jel bi bas to bilo pametno, jer na pocetku svi voze brzo i gluposti izvode dok se ne nauce malo, tako da bi preporucio ako je moguce barem pola godine neki manji auto s prednjim pogonom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 21:53 (laux).
15 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Ja jesam poseban, navodnici stvarno nisu potrebni!

Clia ne zelim.

Polo je 3. zelja (nakon e46 i golfa 4), onaj mk4 (sa okama naprijed).

2 prijatelja imaju pola(1.9 tsi) i golfa 4 (nisam siguran koji, dizelas), moram priznat da me na tim manjim i originalno jeftinjim autima (polo) jako smetaju losi materijali i sugava unutrasnjost. Usprkos tome, Polo je najs izbor i, kao sto rekoh, spada u top3.

Nisam siguran jeste li procitali edit, ali auto planiram imat do jeseni. Tako da me malo veca cijena redovnog servise ne plasi jako.

Kao i sam auto, osiguranje i registraciju moram platiti sam, tako da je to moj problem.

EDIT: odgovor 1bit-u

hvala na sugestiji, posebica na brizi o straznjem pogonu

Mislim da nije u redu pitat me zasto mi je BMW najljepsi, jednostavno je. Da imam malo vise novca ciljao bih na kakvu c klasu slicnog godista. Pitao sam i tog dugogodisnjeg vlasnika vise razlicith BMW-ova sto on misli o straznjem pogonu u kombinaciji sa mladim vozacem. Rekao je su vazne kvalitetne gume (i prednje i zadnje) i da moguca opasnost moze nastati samo na vecoj kolicini snijega.

Bold:

Šta imaš 9 života ko mačke, pa ti sigurnost nije bitna

Šalu na stranu, vidim da gledaš šta drugi voze, a to je totalno nebitno, ako ćeš tako gledati, onda nikada ti osobno nećeš biti zadovoljan, gledaj svoje želje i potrebe i u skladu sa tim si odaberi auto koji ćeš vozit, ovako koliko mogu zaključit, ti bi bmw-a čim prije da se možeš pokazati prijateljima, upecat curu, nešto treće... (nebitno) i poslje bi ga prodao, ali koja je svrha imati bmw na tako kratko vrijeme, ako ti stanje tog bmw-a nije bitno kao ni vlastito iskustvo i sigurnost, a još te i skupo dođe, rađe onda rentaj neki bmw na par dana, mislim da te tako jeftinije ispadne...

14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Luka Ivanković kaže...

...

Nije li ti rekao za veliku kolicinu adrenalina i budalastine sa 18 godina? Hvala Bogu da nisam polozio sam 18, jer sam vidio sta moji vrsnjaci rade sa autima pogotovo kada je srednja zavrsila  (norijada i paljenje guma ).....

Volim sebe smatrati odgovornom osobom. 

Molim vas, nadam se da me niste krivo shvatili. Ja NE inzistiram na tom BMW-u, ovdje sam ga spomenuo jer ga smatram najljepsim u tom cijenovnom rangu.

Zasto ne zelim Clia i ostale izrazito male aute?
U autoškoli vozim Peugeot 206(+), na oko 2ko/s se sav trese, unutrasnjost je nekvalitetna, vrata, posebice zadnja, kao da su od alu-folije. A kako sam i malo vislja osoba, iako ima 5 vrata, iza mene se ne moze nitko voziti.

EDIT: opet odgovor 1BIT-u
nisam rekao da me nije briga za sigurnost (ako cemo bas tako, moram priznat da bi se radije sudario u tom BMW-u nego u cliu)

Aute kolega sam spomenuo radi usporedbe, jer su to jedini auti slicne cijene u kojima sam se vozio.

I zasto bih se ikome hvalio s autom od 3k eura, pa ljudi cesto imaju skuplje laptope.

http://luka-ivankovic.from.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 22:02 (Luka Ivanković).
15 godina
neaktivan
laux kaže...

Šta se tiče zadnjeg pogona on nije uopce tako jako strasan na novim autima, ESP odrađuje većinu posla samo je vazno da su dobre gume, pogotovo za zimu. Ja sam nakon nekih pola godine otkako sam položio počeo voziti w203 ovo ljeto s zadnjim pogonom i gumama koje su bile za u smeće, i nisam imao nikakvih problema, znalo me je nekada bacit po boku ako bi se znao brzo uključivat negdje gdje je raskrižje pod 90, ali samo smireno i izravnas ga, a najbolje je otići na poligon ili neko prazno parkiraliste i isprobat malo bez ESPa i naučit se ponašat u takvi situacija, ali kad su nove kvalitetne gume onda nema problema bas. Ali opet bas da sam ga odma poceo vozit kad sam polozio neznam jel bi bas to bilo pametno, jer na pocetku svi voze brzo i gluposti izvode dok se ne nauce malo, tako da bi preporucio ako je moguce barem pola godine neki manji auto s prednjim pogonom.

Istina ako je auto ispravan, ali mi govorimo o bmw-u za "siću" čija je ispravnost upitna, pa nitko ne garantira da ESP radi na takvom bmw-u.

14 godina

Jeste zapeli za dečka. Ako si hoće bemburu neka si ju kupi. Ja osobno nebi, kao ni većina ovdje, ali na kraju dana njegova je odluka i njegove su pare. 

Ja se samo nadam da nećemo o njemu čitati u crnoj kronici kasnije. 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pa imaš izbora, ne možeš reći da nemaš. To što je E46 uz Alfu 156 najljepši auto u budžetu, ne znači automatski da je i najbolji izbor za tebe, pošto si novi vozač.

Imam određenu filozofiju za takve, a ta je da sve ovisi kakav si bolid u glavi (nismo li svi bili sa 18?), poznanik je vozio nabrijanu Alfu 145, sjeo u E46 i razbio se, hoću reći - Alfu je dugo godina vozio da je ispekao zanat žmirečki, posudio je BMW sa stražnjim pogonom i razbio se. Možda se ne bi skucao da je prvo sjeo u stražnji pogon i njega usavršio, tako da sve ipak ovisi o tome koliki si sileđija. Ne vidim neku posebnu prijetnju ako se voziš normalno i trezveno, nije to kockica iz 89/90.

Ipak, čovjeku te unaprijed pomalo i bude žao da se ubiješ sa 18g. u tako nečemu, ili osakatiš, pa bi ti ipak savjetovao da preskočiš. Cijena će im padati (već sad su sića, vidio si kojeg sam stavio), ti ćeš sazrijeti, pa će biti vremena, možda za 2-3 auto u tvom voz.stažu.

Za prvi auto je iz mog iskustva najbolji nekakav kompakt, u 3 000 - 3 500 eura ulazi Golf 4, Audi 3 kao moj, Focus, Mazda 3, Megane, 307 i slično.

Ja bi, da biram ispočetka, (opet) išao na A3, ovaj put u 1.6 varijanti, pošto su godine ipak prošle i teško da ćeš naći TDI-ja u dobrom, održavanom stanju, ili da je sve promijenjeno kao  kod mene. Takvi se u pravilu ne prodaju, rijetki lupe 1000 eura u auto da bi ga prodali za 3-3500.

Znači A3 8L redizajn, može i troja vrata, 1.6. Godinu bi najbolje bilo naći zadnju, 2002. Mislim da ćeš biti prezadovoljan i da ga možeš godinama voziti bez većih ulaganja.

Drugi izbor nešto noviji, ali ništa manje pouzdan 1.6 / JTD Stilo, također troja vrata. Godine se već daju naći 2004+.

EDIT: Na prvo mjesto bi također stavio i Civic, naravno ispravan iako ni promjena seta kvačila nije smak svijeta, spusti se cijena i doviđenja. Honda, there I said it..

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 8:16 (thedream).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa, kako znat dal paše multifunkcionalni volan iz istog auta ?

Rečeno mi je da mogu stavit volan, ali da mi multifunkcije neće radit.

U suprotnom bi tvornički dobio multifunkconalni volan.

Radi se o golfu sa praktički istom opremom, osim tog volana.

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

EDIT: Na prvo mjesto bi također stavio i Civic, naravno ispravan iako ni promjena seta kvačila nije smak svijeta, spusti se cijena i doviđenja. Honda, there I said it..

pih 118tkm i tako je otišao kuplung da nije u voznom stanju? kakav je to antitalent negdje vozio 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
nine kaže...
thedream kaže...

pih 118tkm i tako je otišao kuplung da nije u voznom stanju? kakav je to antitalent negdje vozio 

I ja se isto pitam, ali ne vjerujem da je to i kod vas, da tako kažem, skuplje od 300 eura sa rukama. Malo cijenu korigira i ima super auto, baš taj sa oglasa mi je čist fajn, možda koja slika unutrašnjosti ne bi bila naodmet, ali izvana je lijep.

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ekipa, kako znat dal paše multifunkcionalni volan iz istog auta ?

Rečeno mi je da mogu stavit volan, ali da mi multifunkcije neće radit.

U suprotnom bi tvornički dobio multifunkconalni volan.

Radi se o golfu sa praktički istom opremom, osim tog volana.

Mislim da nece radit jer to sce mora ic preko komputera. Tipa sk hoćeš na volanu pojacat radio to nije zoca direkt do radija nego do kompjutera i onda kompujter daje signal radiju da se pojaca.

Znači moral bi još kompjuter reprogramirat.

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina
quickr kaže...

Ja se samo nadam da nećemo o njemu čitati u crnoj kronici kasnije. 

To je i meni na pameti od samog početka. Samo BMW bez ijednog stvarnog razloga i zanemarivanje ili izbjegavanje sveg što je navedeno kao negativno.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nadam se da će im motor izdržati više od 70-80tkm..

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Hvala svima na brizi i lijepim željama da ne poginem. Kada bi hipotetski htio potrošiti nešto više novca, je li neki xd model sa pogonom na 4 kotaca bolji izbor?

Kako BMW očito nije najbolja ideja, ima li koji drugi, nesto veci auto koji je prikladniji?

Netko je ranije spomenuo 1.6 ili 1.9 golfa 4. Još nešto ne manje od golfa?

http://luka-ivankovic.from.hr/
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Toyota Corolla, kvaliteta, tradicija, još uvijek ugodan izgled,dobri motori, kvalitetna unutrašnjost, više ti za prvi auto def. ne treba.

Dao bi joj čak prednost pred Golfom 4 koji je za ovo ružan i često slabije opremljen..

Ovaj je regan do 8/2016 i cijena nije fiksna, ponudiš 3000 keša i nosi, 3200 ako je i iznutra ovako naizgled i na dodir dobar + probna vožnja naravno i ponašanje na cesti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 12:57 (thedream).
17 godina
Luka Ivanković kaže...

Iz moje perspektive ja djetetu ne bi dao da vozi nešto preveliko, s puno konja.

Ako ne želiš ići ispod Golf (compact) klase, nemoj ići ni na više. Za vozača početnika veliko vozilo i puno konja obično znači više problema.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Evo bas neki  neki dan smo otac i ja mijenjali golfa 4 74kw za bmw-a 320d 110kw. Odvezao sam mozda 5 km jer sam se morao vratiti na faks i mogu reci da je to puuno drugacije iskustvo u odnosu na prednji pogon. Idu danas nove gume na njega i prvih par stotina kilometara bogme cu oprezno s njime.

#fsb
17 godina
Luka Ivanković kaže...

Hvala svima na brizi i lijepim željama da ne poginem. Kada bi hipotetski htio potrošiti nešto više novca, je li neki xd model sa pogonom na 4 kotaca bolji izbor?

Kako BMW očito nije najbolja ideja, ima li koji drugi, nesto veci auto koji je prikladniji?

Kupi auto koji hoćeš i briga te šta oni kažu. Kupi BMWa i uživaj u njemu, to što je netko nesposoban pa nezna vozit stražnji pogon i preko 100ks ne znači da si i ti. Mentalitet im je takav da je najbolje da kupiš Yuga 45, ipak je on OK sa snagom za početnika. Sere mi se od takvih ljudi i izjava..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
Hacker002 kaže...
Luka Ivanković kaže...

Kupi auto koji hoćeš i briga te šta oni kažu. Kupi BMWa i uživaj u njemu, to što je netko nesposoban pa nezna vozit stražnji pogon i preko 100ks ne znači da si i ti. Mentalitet im je takav da je najbolje da kupiš Yuga 45, ipak je on OK sa snagom za početnika. Sere mi se od takvih ljudi i izjava..

I meni se sere od izjava poput tvojih. Čovjek je postavio pitanje i odgovoreno mu je prema OSOBNOM mišljenju onih koji su mu odgovorili. S time da oni koji su mu odgovorili imaju dobranu podlogu zašto mu je tako odgovoreno. Briga njih, što se njih tiče, može kupiti i LaFerrari ako ima novaca za njega, ali s obzirom da je mlad, neiskusan, jedva će navući 3, 3.5k€, znači, nije da ima love, kupiti će RABLJENI auto, koji je u tko zna kakvom stanju (i najočuvaniji, primjercima može se dogoditi nepredvidi kvar), također treba i takav automobil održavati i redovno (viša cijena guma, servisa, potrošnja nije baš da na kapaljku troši kao slabiji /manji automobil).

Što mu vrijedi imati BMWa 3icu koja će više stajati u dvorištu jer si neće moći priuštiti, bubam napamet sada, komplet guma, ša čak i rabljenih, ili ne daj Bože / Alahu / Šivi / Gaiji / xtom božanstvu koje štuje, ode turbina, brizgaljke, nešto treće. Ili će jer želi zavesti komada, ili se pokazati pred ekipom spucati i završiti na Hitnoj s teškim ozljedama, ili možda i dva metra ispod. Da, može se on i u slabijem / manjem autu ubiti, naravno, ali će slabiji / manji auto biti manji "izazov" za pokazivanje, dok se ne nauči voziti.

Nitko nikoga nije prozvao nesposobnim jer ne zna voziti stražnji pogon / preko 100 KS, ali za auto na kojem će se učiti, znači, fulati brzinu, razvlačiti brzine / šaltati prerano jer još nije polovio gdje motor najbolje i najudobnije radi, kojeg će sigurno negdje trknuti ili oguliti, BMW mu se ne isplati.

Obrati pozornost na boldano, jednostavno računica ne štima. Zar će mamici i tatici cimati novčanik svako malo i ajde sad plati ovaj popravak, sad onaj, i sl.?

Kasnije, kada se zaposli i ima svoju lovu, neka si kupi BMW - a, ma i 5 ako želi, meni i kolegama ni u ni iz džepa.

Da se mene pita, ja bi mu rekao da si tu lovu pospremi na štednju negdje ili u neki fond, da se malo safta i skupi nešto kamate (koliko god mala bila), pa kad si skupi još 2k € plus 1,1.5k€ za imati sa strane, pa nek si kupi pošteni BMW. U međuvremenu neka, kada treba, posudi od staraca auto, plati koliko je benge potrošio, a ostalo bike / cipelcug / javni prijevoz.

Inb4, što se javljam, vozim Keca jedinicu. Samo iznosim svoje mišljenje.

LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 16:13 (WackyZG).
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Slažem se s tobom.. nek kupi što hoće, ako će on sam plaćat popravke, livat ga itd. Eto može uzet i mečku ko što ti otac vozi, i njih ima jeftinjaka, 3-4k €..

Nego kako tebe služi felicija combi 1.9d? 

17 godina
Penryn kaže...

Slažem se s tobom.. nek kupi što hoće, ako će on sam plaćat popravke, livat ga itd. Eto može uzet i mečku ko što ti otac vozi, i njih ima jeftinjaka, 3-4k €..

Dobro, gotovo jednako dobro kao E320 CDI.

Poanta je da ako si može priuštit neka kupi, zašto da stavi na knjižicu, pa čeka kamate, ili slične pizdarije? Jel uopće znate kolike su kamate na takve iznose? Kao da ih ni nema. Za 3-4k€ se može kupit iznimno dobar auto i nevidim razlog zašto ga ne kupit ako imaš lovu. Mlad vozač, zadnji pogon, bit će problem? A neće biti problem ako bude vozio Clia od 70ks pa onda za 5 god kupi 530d i sleti u prvu grabu jer ga nezna vozit, ali eto, bitno da je za prvi auto imao nešto što društvo misli da je "pametno". Hrpa sranja. Go for it, ja da imam 4k€ nebi ni pogledao ništa ispod 150ks i drago mi je kad netko mlad može, samo zato što je to šamar u lice svima ovakvima što su protiv svega.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
10 godina
Hacker002 kaže...
Penryn kaže...

Poanta je da ako si može priuštit neka kupi, zašto da stavi na knjižicu, pa čeka kamate, ili slične pizdarije? Jel uopće znate kolike su kamate na takve iznose? Kao da ih ni nema. Za 3-4k€ se može kupit iznimno dobar auto i nevidim razlog zašto ga ne kupit ako imaš lovu. Mlad vozač, zadnji pogon, bit će problem? A neće biti problem ako bude vozio Clia od 70ks pa onda za 5 god kupi 530d i sleti u prvu grabu jer ga nezna vozit, ali eto, bitno da je za prvi auto imao nešto što društvo misli da je "pametno". Hrpa sranja. Go for it, ja da imam 4k€ nebi ni pogledao ništa ispod 150ks i drago mi je kad netko mlad može, samo zato što je to šamar u lice svima ovakvima što su protiv svega.

Ako ideš na investicijski fond ti je kamata do 20%, pogotovo na početku i na manje iznose.

Ali se slažem s ovim da kupi kaj mu se SVIĐA. Jer i onak većina savjetuje nešto (izgledom) dosadno i izlizano, čitaj nešto što ima još pola drugih ljudi u tvom selu/gradu. Dal sad za 4k možeš kupiti 150ks i da to valja, tj nebu se za 2 tjedna raspalo je upitno.. nisam stručnjak za te starije jer to ne pratim, ali da se za 10k može kupiti MiTo iz njem/austrije s 155ks, znam.. i to ispod 40 tkm..

15 godina
Auti - ultimativna tema

Nije auto ako nema bar 300 konja jel? 

Osobno mi se u rangu nekih 40k kuna +-5k jako sviđaju Fabie II. 2008-2009 godište,1.2HTP sa 100k km za kakvih 40k kuna. Za 50k se već da nać i 1,6TDI.

Recimo da kupujem nešto za tu lovu da bi mi te Fabije bile prvi izbor.

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ma ima i E320 CDI za oko 4k €, ipak je to starudija od 15ak god..

Definiraj to "može priuštit"? Par prijatelja/poznanika je uzimalo svoje prvo auto za oko 10k € i većinom su uzimali Corse, Astre, Poliće, i30 itd. Što bi ti na njihovom mjestu uzeo, E39 M5, E55 AMG? Tko bi ti to livao, servisirao i plaćao regu? 

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

..jako sviđaju Fabie II. 2008-2009 godište..

nije mi jasno kako se taj auto uopće bilo kome može svidjeti, a kamoli JAKO 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:39 (nine).
16 godina
Penryn kaže...

Tko bi ti to livao, servisirao i plaćao regu? 

Sve mi miriše na onu staru 'rvacku: bitno da imam "mrcinu" od auta, a nema za bengu, pa mi stoji ispred i pokazujem, vidi što vozim (ili još gore, živim na ajvaru i kruhu, ali bitno da je auto mrcina)

A @hrvoje: nitko nije zavidan, neka ga, meni drago. To što se brinemo za njega i njegov džep, pitao je savjet, mi smo dali svoje viđenje situacije, što bi napravili mi. 

Ako je to zavist, evo, dam ti prste pa mi ih sjeci. 

Na kraju je i onako njegova odluka, te će sam (ili u dogovoru s ocem) odlućiti što će se kupiti. 

@nine i dream: nije loš autić, jedino što ja priznam samo ovakvu kombinaciju sa slika

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:48 (WackyZG).
15 godina
neaktivan
nine kaže...
mystik kaže...

..jako sviđaju Fabie II. 2008-2009 godište..

nije mi jasno kako se taj auto uopće bilo kome može svidjeti, a kamoli JAKO 

Moram ovo potpisati 

EDIT: Iako su vrlo vrlo zahvalni kao službeni, frend je kao prodajni zastupnik za dio HR imao službeni karavan, 105ks, gario ga je preko 200 i slao mi filmiće sa A1 .

Jadan auto je imao valjda 200tkm u nepune četiri godine, nije stigao ni doživjeti pošten kvar, stvarno su kvalitetni i jako zahvalni za održavanje i potrošnju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:49 (thedream).
17 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Sve mi miriše na onu staru 'rvacku: bitno da imam "mrcinu" od auta, a nema za bengu, pa mi stoji ispred i pokazujem, vidi što vozim (ili još gore, živim na ajvaru i kruhu, ali bitno da je auto mrcina)

Ma tko nije imao mečku u životu džabe je živio.. 

Što se fabie tiče, provozao sam prije par godina ovakvu i meni se bome svidjela. 

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bok, 

jel Sonata ok za gl obiteljsko vozilo, 10k godišnje radim ? 

Jel netko zna kakav je automatik kod Hyundaia jel se kvari  i ostalo?

Ili neki drugi veći otomobil sl cijene?

hvala

15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

@nine i dream: nije loš autić, jedino što ja priznam samo ovakvu kombinaciju sa slika

ma izgleda kao da je netko sa zadnjeg swifta (takođe gadan) poskidao pola dijelova i onda nakalemio sva ona gadna i dosadna škoda obilježja.. ali hajde, moglo bi se reći da je dizajnerski upgrade na staru fabiju koja je u mojoj knjizi mrvicu ispred multiple 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice