Ja jesam poseban, navodnici stvarno nisu potrebni!
Clia ne zelim.
Polo je 3. zelja (nakon e46 i golfa 4), onaj mk4 (sa okama naprijed).
2 prijatelja imaju pola(1.9 tsi) i golfa 4 (nisam siguran koji, dizelas), moram priznat da me na tim manjim i originalno jeftinjim autima (polo) jako smetaju losi materijali i sugava unutrasnjost. Usprkos tome, Polo je najs izbor i, kao sto rekoh, spada u top3.
Nisam siguran jeste li procitali edit, ali auto planiram imat do jeseni. Tako da me malo veca cijena redovnog servise ne plasi jako.
Kao i sam auto, osiguranje i registraciju moram platiti sam, tako da je to moj problem.
EDIT: odgovor 1bit-u
hvala na sugestiji, posebica na brizi o straznjem pogonu
Moj otac i nije baš ozbiljan lik, tako da je njegova ideja o bubi temeljena na tome sto ju smatra zenskim autom. Pretpostavljam da mu je iduca ideja onaj Mini sa redbullovom limenkom na krovu.
Mislim da nije u redu pitat me zasto mi je BMW najljepsi, jednostavno je. Da imam malo vise novca ciljao bih na kakvu c klasu slicnog godista. Pitao sam i tog dugogodisnjeg vlasnika vise razlicith BMW-ova sto on misli o straznjem pogonu u kombinaciji sa mladim vozacem. Rekao je su vazne kvalitetne gume (i prednje i zadnje) i da moguca opasnost moze nastati samo na vecoj kolicini snijega. 316i ima 77kw, a 318i 87kw
Nije li ti rekao za veliku kolicinu adrenalina i budalastine sa 18 godina? Hvala Bogu da nisam polozio sam 18, jer sam vidio sta moji vrsnjaci rade sa autima pogotovo kada je srednja zavrsila (norijada i paljenje guma ).....