Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.496.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
nine kaže...

"šlepanje" na ruski način 

imao sam priliku (cast) razgovarati sa covjekom koji radi u rusiji (sankt peterburg) i tako dotakli se mi teme o autima.i doista, kako mi on rece,  moze se vidjeti jako veliki broj ovakvih slucajeva kada po cesti vidite svakakve ludorije.kaze da je svakodnevnica da se ljudi potuku.evo ja sam mislio da smo mi balkanci divljaci na cesti ali kad pogledate ruse mi smo niko i nista :D

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina
neaktivan
nine kaže...

"šlepanje" na ruski način 

Sasvim običan dan :D
Jedino neobično je to što je BMW na videu,na svakih 1000 stanovnika 900 njih vozi Ladu

Inače se može vidjet loženje vatre ispod motora i rezervoara,bude čak i guranja auta u more(vodka rules)
A tuče su svakodnevica jer nitko ne želi zvati policiju zbog korumpiranosti.Kaos.

Neka pati kome je krivo,ćaća je Sanader Ivo!!!ĆŽV1953!
10 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jel zna tko od vas koliko troši fiat punto 55 96' 1.1 injection benzin? hvala

13 godina
neaktivan
fp72 kaže...

8-9 litara gradske vožnje

EUNE: RayzCRO
10 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
fp72 kaže...

8-9 litara gradske vožnje

Zašto svi govore da troši 10litara, meni ga susjed ima i kaze da trosi oko 6-6.5 litara a po gradu 7-8. ali vise je po otvorenijoj cesti..

Mislim ga uzeti ovako za prvu ruku pa me zanima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 15:32 (fp72).
17 godina

Zato kaj nemres uspoređivati iste aute a razlicite vozace. Neko voli stisnut gas tu i tam, neko vozi po ps-u a neko ko penzioner. 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
10 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

Zato kaj nemres uspoređivati iste aute a razlicite vozace. Neko voli stisnut gas tu i tam, neko vozi po ps-u a neko ko penzioner. 

Pa recimo sa nekom prosjecnom voznjom i ubrzavanjem to auto s 1108kubika i 55konja ne bi trebalo ici preko 6.5 litara. realno.

15 godina
neaktivan
fp72 kaže...

Pa recimo sa nekom prosjecnom voznjom i ubrzavanjem to auto s 1108kubika i 55konja ne bi trebalo ici preko 6.5 litara. realno.

marko ti je dobro rekao.. realno je samo do vozača.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
fp72 kaže...
Lord_Marko kaže...

Po gradu? 6,5 l samo ako je na HAK-ovom šlepu.

10 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
fp72 kaže...
Lord_Marko kaže...

Ma ne govorim o gradu, daleko od toga ode sigurno na 7.5-8 po gradu ali ovako voznja di nema guzve otvorena cesta i to ne bi trebo preko 6.5-7? zar ne ?

17 godina
fp72 kaže...
Old Iggy kaže...
fp72 kaže...
Lord_Marko kaže...

Ma ne govorim o gradu, daleko od toga ode sigurno na 7.5-8 po gradu ali ovako voznja di nema guzve otvorena cesta i to ne bi trebo preko 6.5-7? zar ne ?

Tako može skoro svaki motor mlađi od 20 godina i s manje od 2kccm.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Corolla AE86 Jako lijep, ali i skup auto :D

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
13 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
fp72 kaže...
Old Iggy kaže...
fp72 kaže...
Lord_Marko kaže...

Tako može skoro svaki motor mlađi od 20 godina i s manje od 2kccm.

Stvar je u tome da je to stari motor i stara mašina. Očevu kolegi troši 11 litara , dok moj punto 1.2 2003 troši 5 litara. Naravno stvar je i do vozača, al "čepa" ti njega po gasu ili ne, ispod 7.5 litara nećeš proći. 

12 godina
Remzi kaže...

Corolla AE86 Jako lijep, ali i skup auto :D

Kad bi ju na cesti vidio non-car guy reko bi da je stara seljo tuning kanta :D

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Nesto sam gleda po starim slikama i nasa ovu iz pocetka 1996. godine i mogu rec to je bio nezaboravan auto.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
neaktivan
fp72 kaže...

Koliko te traži za taj auto? Pogledaj malo i Fieste, oko 1 000 eura se da naći u jako dobrom stanju, oko 2000g.

Moj izbor bi bio Accent, mislim da se više auta za manje novaca teško može dobiti, bar ne 2003 godište. Super za prvi auto.

EDIT: Isto pogledati i ovaj Bravo, ne znam kakav je uživo, ali cijena mu je smiješna. S tim motorom čak i fino ide, mislim da bi ga za 5 keša pustio i onda pomalo jbg, zupčasti, filtere + ulje, svjećice, diskovi + pločice..kako već ide sa starim autima.

EDIT II : Ova Marea također (s klimom!!), mi smo ju 10g. imali, super auto za tu lovu, zanimljivo, sama klima sa ugradnjom je svojevremeno u Autocommercu koštala više od cijene tog auta danas. Kad smo mi tražili i dobili ponudu, bilo je ono - ne hvala (naša nije imala klimu).

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 9:26 (thedream).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pa nek mi neko veli da je punto mali, al stane oko 300L crne zemlje u njega, šest vreća + dvije kante, lopata... a stala bi i još koja vreća ako to malo stisnem i uguram , a nemrem vam opisat kak juri ovak natovaren

15 godina
1BIT kaže...

Pa nek mi neko veli da je punto mali, al stane oko 300L crne zemlje u njega, šest vreća + dvije kante, lopata... a stala bi i još koja vreća ako to malo stisnem i uguram , a nemrem vam opisat kak juri ovak natovaren

punto je mali 

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

E sad tek vidim šta sam ja napravio prije par godina, doduše pokupio na tram.stanici 6 cura, da, slovom, šest ih je ušlo u auto, plakao sam iduća tri dana kako mi je auto legao, nisam uopće u tom trenutku razmišljao (bio malo i pod gasom mislim) , samo je bilo bitno - pick em up!!! I pokupit broj,dva ofkors.. Išao sam iz kluba, u drugi klub, valjda 2 ujutro, one čekale tram.

Uglavnom iza četiri, na suvozačevom dvije (jedna drugoj u krilu), ako mi tad auto nije vrisnuo, neće nikad. Isto vrijedi i za policiju i kaznu.

Taman njih šest, oko 300-330kg, ja imam 105kg, i auto u podu..

17 godina
Auti - ultimativna tema

Amateri.

7 u autu. Gajba pive, 20 l vina, rostilj, pojacalo, mikseta i zvucnik. 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

To je lakše kad voziš autobus (koji to i u speckama može podnijeti), a kad voziš tipa Golfa i tu klasu, onda je veselo..kao malo romsko naselje unutra.

16 godina
Lord_Marko kaže...

Amateri.

7 u autu. Gajba pive, 20 l vina, rostilj, pojacalo, mikseta i zvucnik. 

Hmmmm, fale ti vode

:D
15 godina
Auti - ultimativna tema

Kako ste samo pogodili raspravu.. Baš danas, Pežo 406 [nije moj] služio za nekakve radove na selu. U gepek stalo 17 cigli [srednje veličine, ne znam točne dimenzije], 50kg cementa, 40kg još nečeg za žbuku, 2 kofera za bušilice i ostala sitnija oprema. Na zadnjem sjedalu, prozor 120x80 + 3 putnika.

Nešto me uploader hebe, pa evo slike ovako..

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
Auti - ultimativna tema

ekipa imam filing da sam danas pofafal policijski selfie 

taman sam prolazil kroz mjesto i zaprical se s majkom i vozio nekaj sitno ispod 60 a ogranicenje je 40. Vrag koji me (e sad je ili nije neznam) slika je izgledal neki tronožac ali s nekim tupim šiljkom napred. Blicnulo nije nikaj. I poznam tu rutu jako dobro, cak predobro ali na takvom mjestu iza hebenog grma nisam ga ocekival 

Jel mora taj vrag blicnut svaki put kad slika ili? koja bi bila visina kazne ak me je slikal? se ima smisla žalit posto mozda mi jos natovare kaznu za kw ?

@cro, kvalitetni zagorski tudum mjesat s vodom???  

13 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ekipa imam filing da sam danas pofafal policijski selfie 

taman sam prolazil kroz mjesto i zaprical se s majkom i vozio nekaj sitno ispod 60 a ogranicenje je 40. Vrag koji me (e sad je ili nije neznam) slika je izgledal neki tronožac ali s nekim tupim šiljkom napred. Blicnulo nije nikaj. I poznam tu rutu jako dobro, cak predobro ali na takvom mjestu iza hebenog grma nisam ga ocekival 

Jel mora taj vrag blicnut svaki put kad slika ili? koja bi bila visina kazne ak me je slikal? se ima smisla žalit posto mozda mi jos natovare kaznu za kw ?

@cro, kvalitetni zagorski tudum mjesat s vodom???  

Triba si ko moj did, tronožac u gepek i kod kuće ga razbit macom 

17 godina
Rayz00 kaže...

Triba si ko moj did, tronožac u gepek i kod kuće ga razbit macom 

je a murjak sjedi u autu 5 metara kraj tog vraga, bilo bi zanimljivo u svakom slucaju 

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

sa ovim stvarima imam iskustva  pa hajde da ti odgovorim..

kazna rekao bih 250kn, max 500, ne blica svaki put (ovisi i o računici, npr. dali će ti oduzeti 10% ili 10km/h zbog tolerancije na mjerni uređaj).. ne mora značiti da će ti kazna doći, cajkani si zamisle neku donju granicu ispod koje ne hebu ljude.

ako dođe, dobit ćeš na poštu plavu kuverticu sa prekršajnim nalogom, bez ikakvog selfija, po kojem ćeš biti proglašen kriv za prometni prekršaj.

naravno protiv prekršajnog naloga unutar 8 dana možeš uložiti prigovor (ne žalbu, jer si već proglašen krivim), i najviše što možeš očekivati je umanjenje iznosa kazne u tom slučaju.

za kW sumnjam da te budu hebali, ali tu nemam iskustva jbg. 

EDIT: BTW jeli auto regan na tebe ili na starog? moguće da će pitati za identitet vozača, s obzirom da ga oni prema slici ne mogu sami utvrditi.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 19:20 (nine).
14 godina
neaktivan
nine kaže...

sa ovim stvarima imam iskustva  pa hajde da ti odgovorim..

kazna rekao bih 250kn, max 500, ne blica svaki put (ovisi i o računici, npr. dali će ti oduzeti 10% ili 10km/h zbog tolerancije na mjerni uređaj).. ne mora značiti da će ti kazna doći, cajkani si zamisle neku donju granicu ispod koje ne hebu ljude.

ako dođe, dobit ćeš na poštu plavu kuverticu sa prekršajnim nalogom, bez ikakvog selfija, po kojem ćeš biti proglašen kriv za prometni prekršaj.

naravno protiv prekršajnog naloga unutar 8 dana možeš uložiti prigovor (ne žalbu, jer si već proglašen krivim), i najviše što možeš očekivati je umanjenje iznosa kazne u tom slučaju.

za kW sumnjam da te budu hebali, ali tu nemam iskustva jbg. 

EDIT: BTW jeli auto regan na tebe ili na starog? moguće da će pitati za identitet vozača, s obzirom da ga oni prema slici ne mogu sami utvrditi.

A dali to oni daju kaznu po osobi na kojoj je registracija ili po faci ako snime ? Jer tako moze na starog bit auto i ja proletim sa 150 i on dobije kaznu 

15 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

A dali to oni daju kaznu po osobi na kojoj je registracija ili po faci ako snime ? Jer tako moze na starog bit auto i ja proletim sa 150 i on dobije kaznu 

true story.. kao što rekoh postoji i onaj dio sa identitetom vozača. ukoliko si siguran da taj tren nisi vozio auto, tj. da ti nisi pokupio kaznu, odgovornost možeš prebaciti na nekog drugog (ne sjećam se sad baš kako je točno napisano u prekršajnom nalogu). sigurno da nemaju nikakav "facial recognition", i iako sam sigurno već 4-5 puta tako pokupio kaznu, nikada nisam vidio sliku, tako da nisam ni siguran koliko se dobro vidi lice na slici.

recimo par puta sam naravno dobio razglednicu i za vožnju službenog auta. u tom slučaju ne šalju direktno kaznu firmi, nego traže prvo identitet vozača pa onda njemu (ilitiga meni ) kazna direktno dođe doma..

12 godina
Auti - ultimativna tema

Stari ce ti dobit kaznu i otkud ti ideja da oni daju kaznu prema faci koju snime?

U zalbenom roku mozes trazit sliku na uvid.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 19:47 (nicky.sl).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice