Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.498
|
čitano: 17.235.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

Vozio sam takvog Pola u autoškoli. TDI 3cyl.. Ne znam, meni se nije baš svidio. Trom, tvrd [kao i velika većina VW-a], tresao se ko lud u leru.. Sad će netko reći dizel bla bla, ali vozio sam par dizela i nijedan se nije tresao kao ovaj.. Dobro, 3cyl, a možda je i ovaj primjerak imao nekakvih problema..
Mislim da je imao nekih 160 ili 180k km. Odmah nakon mene je otišao u penziju i zamjenio ga UP. Koliko znam, nisu imali većih problema sa održavanjem. Također, unutrašnjost je malo bila shebana, al dobro, ipak je auto od autoškole.. 

Anyway, da su moje pare, ja bi ga preskočio.. Taj sa oglasa još ni klimu nema.. Al eto, to je samo moje mišljenje..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 21:47 (dv14).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Iskreno,zaljubio sam se u njega..

Več bi bio kod mene doma da mi se prodavač hoče javiti..

Stoga sam i napisao post ako mi ko od vas može pomoči kontaktirati vlasnika!

Sama snaga motora mi nije tolko bitna jer ne jurim(Imam doma auto od 136ks dok me bude volja)

A ako bude problema sa motorom ili čime,vjerujem da majstori na poslu budu znali to popraviti.

Kolko sam gledao to je max što mogu dobiti za te novce(Regan,setovi guma,dobra oprema(osim klime),atraktivan..kvalitetan)..

Samsung Galaxy S5
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Atraktivan, nimalo. Nemojmo se zavaravati, to je polo dizel, slabiji model. Ne može dosadnije od toga, osim možda lade.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
RaZ0R9111 kaže...

Dosta je rijedak(Sportline) i poprilično jeftin,iako nema klimu no to meni nesmeta

No fucking way da kupujem auto koji nema klimu. Sjedneš u njega a u kabini 45 stupnjeva... mokra majica/mokra košulja, ustajao zrak...

ici na put..3 h se drndat autoputem a vani 38...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 22:28 (Ziga).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Danas sam malo kasnil na faks...

more i dizlo posisat {#} 

Ride or die, remember?
17 godina
Lord_Marko kaže...

Danas sam malo kasnil na faks...

more i dizlo posisat {#} 

Tko još ide na faks 09.07 {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 1:42 (Hacker002).
15 godina
Auti - ultimativna tema

oooooooo moje doba faxa...na faxu do 20.7. i ponovno 1.9.

izmedu toga 5 do 6 tjedana "ljeta" od toga maximalno 2 bez knjige u ruci...i ta 2 tjedna naravno da pada kisa i 15-20 stupnjeva, nesto slicno kao sad, samo sta sad ne stignem ionako na more od posla...

lijepa vremena, NOT -.-

15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Kako 6l normalne voznje? Doma imamo Golf 4 1.9 TDi 105 ks i trosi 5.5l kada je noga lagana.

Mislim da ne postoji Mk4 sa 105ks, tek u petici je taj motor aktivan, 77kW.

U četvorki što se tiče barem PD-a, bio je onaj sa 101ks, tako nešto, od ostalih 90 i 110, prvotno, boš-pumpa, kasnije 115ks, 130ks, 150ks GT-TDi limited.

Ne znam za 105ks, novi info.

Kombinirano troši ne više od 6L uobičajene vožnje, računaj da ja sa 110kn, dakle 11L napravim skoro 200km (180-200), i to po Zagrebu. K tome sa sad već prastarim boš-pumpa 90ks motorom.

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 9:14 (thedream).
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Atraktivan, nimalo. Nemojmo se zavaravati, to je polo dizel, slabiji model. Ne može dosadnije od toga, osim možda lade.

Twingo anyone? Kralj atraktivnosti? Pa ovaj Polo sa linka gore je za ovaj kontejner - Maybach Exelero.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 9:13 (thedream).
15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Iskreno,zaljubio sam se u njega..

Več bi bio kod mene doma da mi se prodavač hoče javiti..

Stoga sam i napisao post ako mi ko od vas može pomoči kontaktirati vlasnika!

Sama snaga motora mi nije tolko bitna jer ne jurim(Imam doma auto od 136ks dok me bude volja)

A ako bude problema sa motorom ili čime,vjerujem da majstori na poslu budu znali to popraviti.

Kolko sam gledao to je max što mogu dobiti za te novce(Regan,setovi guma,dobra oprema(osim klime),atraktivan..kvalitetan)..

Izgleda odlično, ali imho - malo je preskup za model bez klime. Ja bi tu cijenu pokušao dodatno korigirati.

15 godina
Auti - ultimativna tema

što je gore od prosječnog dizela.. odgovor: dizel sa 3 cilindra {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina

Previše je 30 000kn za auto sa preko 200k km i bez klime. Probaj potražiti na avto.net, cijene su nešto realnije nego kod nas. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Svaka čast Polu, ali za tih 30k kn ja bi uzeo ovaj A3 ({#}), s tim da bi se i njemu izđiberio za cijenu registracije, i dogovarao. Ali kilometraža, ako je realna i provjerljiva u STP-u, je upravo odlična.

Potrošnja je od 8-10L po gradu, i s tim se da preživjeti obzirom na to da je TDi kudikamo skuplji za održavanje. Frend mi je ovakvog kupio pred par godina, i to u BiH - svi znamo kakvi su tamo divljaci od auta, do sad je jedino set zupčastog promijenio, i akumulator, 170tkm ima. Ostalo redovan servis.

Tako da možeš u konačnici s jedne strane uzeti auto koji troši 5L, ima duplo više km od ovakvih alternativa, i u nekoj bližoj i daljoj budućnosti skuplji servis, od zamašnjaka, turbine nadalje. S druge strane, imho - ovaj s oglasa A3 i dalje izgleda vrlo dobro, boja i felge pogotovo, nije tuniran, nakinđuren seljačizmom, clean look što se kaže. I cijena ako se da spustiti na 3500-3600 je prihvatljiva.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ako već gleda benzinera, zašto onda ne nešto tehnološki naprednije.. taj 1.6 je OK, ali može se naći kvalitetnije, pouzdanije, naprednije, jače i ekonomičnije. {#}

enivej dream {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ma znam, velim, ko dosadna sova sam već s tim A3, ali stvarno mi je slučajno izletio na njuškalu, jer sam limitirao cijenu, i što manju kilometražu. Učinilo mi se vrijedno spomena, nije da sam pikirao.

Reći ću ako ništa drugo starcima, da staroj i burazu piknu taj, ako su km stvarni i ako je imalo održavan. Onda svoj utopit - staro za manje staro LOL {#} iduće godine vjerojatno.

EDIT: Inače frend tu, kolega više, s posla, vozi Jazz, mislim da je 1.2i oko 2006,2007. Isto veli - kako ta *ebena kanta troši 8L po ZG, ja kažem šta bi ti - Honda atmo, voli okretaje, pa makar imala 80ks. {#} Moraš ga stisnut da ide, kako drukčije..

Ne pitaj zašto muško vozi Jazz, pretpostavljam da im je to obiteljski.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 9:48 (thedream).
15 godina
Auti - ultimativna tema

bolji motor na jazzu je 1.4vtec 105ks.. {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Skeptičan sam prema benzincima..

Em mali okretni moment,moraš ga turirat na 4k da bi dobio snagu(primjerice za u brdo)

Pa je onda i potrošnja velika..

Da negovorim o tome da si mrtva krava na cesti sa upaljenom klimom i putnicima(govorim o benzincima do 80kW!)

Kad bi uzimao benzinac to bi bio ovaj autić.

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-v-1.4-oglas-11460376

Ima servisnu..

Dizel mi je takoreči besplatan {#}if you know what i mean

Zvao sam i za ovo čudo

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-polo-1.9-tdi-oglas-12116221

2650e,Mercedes wannabe svjetla..

No treba platiti p.p,promjeniti lager na zadnjem kotaču(450kn+posao),interior izgleda ko da nije nikad niti čiščen,fali prekidač za svijetla(vidi se na slici),fali radio..Usto vožen je u italiji.

Čovjek koji mi je dopeljao Peugeota 307 živi nedaleko od ovog dilera

3300e,znači oko 4000e do rege..

Ovo od tuče na slikama nije tolko strašno..
Uvoz iz Slovenije(avto.net) isti princip kao i iz njemačke?

Samsung Galaxy S5
16 godina
thedream kaže...
Fake_Alert kaže...

Kako 6l normalne voznje? Doma imamo Golf 4 1.9 TDi 105 ks i trosi 5.5l kada je noga lagana.

Mislim da ne postoji Mk4 sa 105ks, tek u petici je taj motor aktivan, 77kW.

U četvorki što se tiče barem PD-a, bio je onaj sa 101ks, tako nešto, od ostalih 90 i 110, prvotno, boš-pumpa, kasnije 115ks, 130ks, 150ks GT-TDi limited.

Ne znam za 105ks, novi info.

Kombinirano troši ne više od 6L uobičajene vožnje, računaj da ja sa 110kn, dakle 11L napravim skoro 200km (180-200), i to po Zagrebu. K tome sa sad već prastarim boš-pumpa 90ks motorom.

Istina, moja greska.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina

To kaj ima servisnu, okači mačku o rep. to ti ništa ne znači. Drugo, kod onog domleija nebi uzeo auto da mi ga pokloni. U kakvom su mu stanju auti, to je čudo. Pored hrpe kvalitetnih vau vau dizelskih motora ići gledati benzinca nema veze sa mozgom. I još 55kw, ne ide sa mjesta. 

A ovaj polo iz uvoza nema original kilometražu, dajem ruku u vatru. Ali opet, tedei je pa ajd ima dijelova na svakom kiosku. 

15 godina
RaZ0R9111 kaže...

Dizel mi je takoreči besplatan {#}if you know what i mean

objasni... za godinu i kilometražu koju ti gledaš ja bi prije rekao da je rizičan nego besplatan {#} eto čak ti je i traktorljubac, black smoke master dream to gore rekao {#}

enivej, benziner od 80ks je kilav.. i to katastrofalno kilav, ali već 80kW je malo drugačija priča.. to se već da voziti.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Hoču ti reči da nemoram točit na benzinskoj,več imam dizela dovoljno doma :)

Preporučite mi Vi onda dizelaša i benzinca do 4k eura..

Mali obiteljski ili gradski auto

do 80kw

hvala

Samsung Galaxy S5
15 godina
Auti - ultimativna tema
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ako je grande punto kvalitetan kao evo, onda nedaj bože nikome {#} radije onda onog polića {#}

14 godina
RaZ0R9111 kaže...

do 80kw

hvala

Ako baš mora biti dizlo onda seat ibiza(6l)/škoda fabija(6y) 1.4 tedeji. Dijelova na svakom čošku, servisi jeftini.

Eventualno reno clio 1.5 dci

Kad bi sebi uzimao auto do 4k € i do 80kw uzeo bi C2 VTR-a samo zato što je VTS preko 80kw {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

+1 za C2 VTS/VTR

Šteta što ovaj od 80kw dolazi sa CVT mjenjačem.

Koji je po recenzijama katastrofa

Uglavnom situacija je sljedeča.

Onaj polo 1.4 tdi Sportilne je vožen 80% na auto cesti,opet klimu mogu naknadno ugradit(nabavit kompresor,alternator,i ostale sitnice od nekog modela sa klimom)

Mislio sam joj cjenu spustit na 25/27 tisuča kn..

Ima jedna Škoda 1.4 tdi sa 4300e

http://www.njuskalo.hr/auti/skoda-fabia-1.4-tdi-oglas-11705276

Samsung Galaxy S5
15 godina
Auti - ultimativna tema

stao sam sa svojim C2 hdi protiv frendovog vtr-a, do 80 sam ispred njega, gledam wtf nije mi bilo nis jasno sve dok nisam sjeo u njega i probao, to mjenja 5x sporije nego da ti rucno mjenjas...mjenjac koma!

15 godina
Auti - ultimativna tema

CVT ne mijenja brzine koliko ja znam {#}

15 godina
Auti - ultimativna tema

nije cvt nego robotizirani

17 godina
RaZ0R9111 kaže...

do 80kw

hvala

http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-206-206-1.6-hdi-oglas-11505402

Nikakvi grande punto, a još manje troklipci u ibizi/polu/fabii ne mogu konkurirati izdržljivosti, voznim karakteristikama, a opremu da ne spominjem...

Redizajn 206ice je jedno 3 koplja bolji auto nego išta od vw grup trojca, ili nedajbože clia dci-a koji je u tim prvim varijantama toliko boležljiv na naše gorivo da je to strava, a što je najgore, sad su svi iz tih godina oko 2003.e na dalje, u taman tim kilometrima (od 150.000km na više) kada kreću veći (i skupi naravno) problemi, s common railom, tj diznama i pumpom, što košta koliko i auto...

Možeš si gledat i 1.4hdi verziju, isto odlični motori, samo što su prilično slabiji od 1.6 verzije, što se osjeti na otvorenoj cesti, ako ti je grad prioritet, onda nema veze.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zadnji most im je tragedija, oko 1 000 eura sa rukama, minimum. I o elektronici bi se dalo, frend je S16 vozio, pola upozorenja je na tabli jednostavno - ignorirao, jer su se javljala svako malo, a sve je bilo u redu s autom, uredno servisiran i resetiran serv.interval.

Pregaranje žarulja, kao i kod ostalih Pugova je priča za sebe. Sitnica, ali koja kad krene, bude toliko iritantna da bi ga u zid zabio, lampa da 3mj ili 3 000km ne izdrži, to još nisam vidio. Koju god staviš. Možda je do primjerka i baš tog regulatora.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice