Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.490.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

WTF ne valja na ovom autu da je ovak jeftin?

Unutrašnjost mu je za čistu peticu.

Danas sam skočio pogledat ga, al kiša me omela, pa nije mi se dalo ga isprobavat po cesti, samo sam sjeo i blejao.

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-focus-1.8-tdci-oglas-5093358

17 godina
Re: Vaš Auto Snova
Doxy_CRO kaže...

WTF ne valja na ovom autu da je ovak jeftin?

Unutrašnjost mu je za čistu peticu.

Danas sam skočio pogledat ga, al kiša me omela, pa nije mi se dalo ga isprobavat po cesti, samo sam sjeo i blejao.

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-focus-1.8-tdci-oglas-5093358

mislim da je na 150-160.000 ili 8 godina veliki servis a to je ~7000kn

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Lijep i kvalitetan auto pogotovo s tim dizelašem, šteta što si ga prije 6-7g. nisam mogao priuštiti.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:51 (thedream).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pogledajte koja elegancija, koji gušt. Prava stvar za relaksaciju. Ma stražnji pogon je zakon. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:54 (Penryn).
17 godina
Vaš Auto Snova

Ima ko 100kn za natankat do čepa? :)))

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:56 (Ziga).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nostalgija {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Naletio sam i na Grande Punta 1.9 JTD MultiJet, 120 KS, 60 000kn.

110 000km ima...

Krajem tjedna ga idem isprobati, malo je dirano po braniku prednjem i zadnjem...treba bolje bacit oko kaj je.

Još gledam piknuti možda 1.4 16 V Grande Punta, neznam...ludim, ili Astru GTC 1.6 16V

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ajme brate kako je tada bilo lako voziti mog mezimca forda granadu {#}.OOO lipa vrimena.

So say We All
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ovo je lijep auto:

http://www.njuskalo.hr/auti/mitsubishi-eclipse-2.0-16v-plin-oglas-4384355

Koliko samo troši ovo čudo?

Jel ljep zbog ovog ili {#}

BTW: drifting with Nissan Silvia ftw

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 20:58 (1BIT).
13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Eto, najuži izbor.

Peugeot 207 , 1.4 i 1,6 16v , ili 1,6 HDi ... pobjednik je onaj koji malo trši i ima pristojnu kilometražu.

Fiat Linea 1.3 JTD MultiJet, Fiat Grande Punto 1.9 JTD Multijet

Opel Astra GTC 1,6 16v 

Svi su "tu negdje" s cijenom...samo ubosti pravo treba sad.

17 godina
Vaš Auto Snova

Astra GTC, od ovih koje si nabrojao nema joj ravnog

13 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

Po čemu?

Pričam o rabljenim autima.

Ovi mali fiati imaju smiješno malu potrošnju, Astra se nemože pohvaliti time...nijedna ispod 7-8 litara. 

Mada je meni najljepša, i po dizajnu joj nema ravnog.

15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Eto, najuži izbor.

Peugeot 207 , 1.4 i 1,6 16v , ili 1,6 HDi ... pobjednik je onaj koji malo trši i ima pristojnu kilometražu.

Fiat Linea 1.3 JTD MultiJet, Fiat Grande Punto 1.9 JTD Multijet

Opel Astra GTC 1,6 16v 

Svi su "tu negdje" s cijenom...samo ubosti pravo treba sad.

Ja bih Astru, osobno mi je najljepša i za klasu je veći auto od 207-ice i Punta, oni su gradski auti, a GTC je ipak kompaktna klasa. Udobnija je, ima veći gepek i unutra ima više mjesta. Koja je oprema?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 21:51 (veki22).
15 godina
1BIT kaže...
dv14 kaže...

Ovo je lijep auto:

http://www.njuskalo.hr/auti/mitsubishi-eclipse-2.0-16v-plin-oglas-4384355

Koliko samo troši ovo čudo?

Jel ljep zbog ovog ili {#}

BTW: drifting with Nissan Silvia ftw

Ma nisam ja zaluđen u Fast & Furious. {#}

Lijep je i bez tuninga , sa tuningom još ljepši..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
14 godina
Vaš Auto Snova

Da sam u u tvojoj situaciji uzeo bi astru, kako je iznad receno, to je kompaktna klasa a i ima definitivno najbolji izgled, al pazi na ocuvanost, na tehnicki daj 20 kn i provjeri kilometrazu i dobro gledaj po limu jel bila pod cekicem, cekaj suncani dan pa sve pregledaj, testna voznjica i ako moze kad servisera kod kojeg si isao da pregleda masinu i podovozje!

moze link od astre?

Live Free and Drive Hard
13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Bez obzira na opremu.

U procesu sam hodanja po salonim i švrljanju po internetu.

Budžet je ajmo reći 50 000kn.

Zapeo sam za jednu Fiat Lineu s 80 000km, 4 godine stara 1.4 16V .  (ispod 6000 eura), i jednog Grande Punta s full opremom i 1.9 JTD motorom (120KS).

Sjeo danas u Peugoeot 1.4 bengač u jednom salonu u sesvetama. Cijena 50 000kn, mala kilometraža i 2008 godina.

Svi više manje imaju ili full opremu koje gledam ili skoro full...xD.

17 godina
Doxy_CRO kaže...
Hacker002 kaže...

Po čemu?

Po svemu. Dizajn, prostor, oprema, ekskluzivnost, osjećaj.

Meni nije baš neki dobar osjećaj kad sjednem za neki košar koji ima 2.5m. Jbš to, nema pile do Maybacha 62S {#}Što veći auto to bolji, makar meni :)

15 godina
odjavljen
Doxy_CRO kaže...

Bez obzira na opremu.

U procesu sam hodanja po salonim i švrljanju po internetu.

Budžet je ajmo reći 50 000kn.

Zapeo sam za jednu Fiat Lineu s 80 000km, 4 godine stara 1.4 16V .  (ispod 6000 eura), i jednog Grande Punta s full opremom i 1.9 JTD motorom (120KS).

Sjeo danas u Peugoeot 1.4 bengač u jednom salonu u sesvetama. Cijena 50 000kn, mala kilometraža i 2008 godina.

Svi više manje imaju ili full opremu koje gledam ili skoro full...xD.

Nemoj to, taj motor se vuče ko mrtav konj i troši 8 litara pri tome.

Hacker002 kaže...

Meni nije baš neki dobar osjećaj kad sjednem za neki košar koji ima 2.5m. Jbš to, nema pile do Maybacha 62S {#}Što veći auto to bolji, makar meni :)

E meni je baš obrnuto, što manji, to bolje (honda beat {#}, bertone x1/9)

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Jakovp kaže...

Hacker002 kaže...

svaka luda ima svoje veselje :)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kolega je kupio bmw 316 2001.god.

ravnih 50 000kn.

auto je stvarno lijep, pravi picolovac i ja bi prije kupio nesto takvo nego neki fiat grande punto...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
luka_cro kaže...

kolega je kupio bmw 316 2001.god.

ravnih 50 000kn.

auto je stvarno lijep, pravi picolovac i ja bi prije kupio nesto takvo nego neki fiat grande punto...

Ja bih prije kupio Fiata

- Mlađi

- Jeftiniji za održavanje

- Nisu izraubana sjedala, plastika, pregibi šavova sjedala

- Motor ima manje kilometara i do 150.000

15 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Ja bih prije kupio Fiata

- Mlađi

- Jeftiniji za održavanje

- Nisu izraubana sjedala, plastika, pregibi šavova sjedala

- Motor ima manje kilometara i do 150.000

Joj, razmišljaš ko dedek, pa koga boli k za sjedala, bmw je 40 puta kvalitetniji od fiata... Ajme {#}

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Jakovp kaže...

Joj, razmišljaš ko dedek, pa koga boli k za sjedala, bmw je 40 puta kvalitetniji od fiata... Ajme {#}

Sudeći po tvojim godinama logično da je BMW bolji izbor jer se pi*ke bolje lijepe na nadobudne vozače BMWa

Istina BMW je bolji brand, kvalitetnija je marka naspram Fiata. No to nisu dva segmenta za uspoređivanje ni po kojoj osnovi.

Meni je bitno da auto unutra izgleda kako spada, očuvan.

A s obzirom da je auto trošak i rupa bez dna ja i dalje ako baš moram birati dva zla biram ono manje..

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo da i ja kažem da mi se dugo nije svidio niti jedan auto dok nisam vidio Saab :)

Nisam vozač pa ne znam koliko se isplati uopće kupiti polovni takav auto negdje iz 2005. godine i sl., ali mi izgleda zakon :)

SDP ≠ HDZ
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Slažem se, meni su isto manji bolji (zanemarimo smarta fortwo, to je igračaka xD ), neko je ovdje napisao kako vozi audi a4 preko 100Ks pod haubom i na startu ga obrije toyota yaris, to je čar malih auta {#}

Inaće obožavam sve male jurilice: honda civic type-r(mora bit prvi, taj mi je auto snova al 2006 god), seat leon/ibiza cupra, vw golf/polo gti/r32, fiat punto( I , II )/grande punto gt/hgt/abarth, ford fiesta st, renault 5 / clio /megane gt turbo/v6/rs, škoda fabia rs, audi a3 3.2 v6, citroen c2 vts, peugeot 206 gti... itd

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 23:11 (1BIT).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Jakovp kaže...

Slažem se, meni su isto manji bolji (zanemarimo smarta fortwo, to je igračaka xD ), neko je ovdje napisao kako vozi audi a4 preko 100Ks pod haubom i na startu ga obrije toyota yaris, to je čar malih auta {#}

Inaće obožavam sve male jurilice: honda civic type-r(mora bit prvi, taj mi je auto snova al 2006 god), seat leon/ibiza cupra, vw golf/polo gti/r32, fiat punto( I , II )/grande punto gt/hgt/abarth, ford fiesta st, renault 5 / clio /megane gt turbo/v6/rs, škoda fabia rs, audi a3 3.2 v6, citroen c2 vts, peugeot 206 gti... itd

Pola auta kaj si nabrojao baš i nisu "male jurilice"

15 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Sudeći po tvojim godinama logično da je BMW bolji izbor jer se pi*ke bolje lijepe na nadobudne vozače BMWa

Istina BMW je bolji brand, kvalitetnija je marka naspram Fiata. No to nisu dva segmenta za uspoređivanje ni po kojoj osnovi.

A s obzirom da je auto trošak i rupa bez dna ja i dalje ako baš moram birati dva zla biram ono manje..

Polako čovječe, kakve pi*ke, ja sam u vezi već 4 godine, bmw ne volim kao marku, ali uspoređivati to s fiatom, mislim kako ne kužiš da netko tko kupuje takav auto kupuje iz gušta, i ne zanima ga koliko troši, koliko košta servis itd, isto vrijedi za eclipsa, to bih rado imao, i zadnja briga bi mi bili troškovi, taj auto je rijedak u hr i teško ga je uvesti.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Pola auta kaj si nabrojao baš i nisu "male jurilice"

a gledaj sa troje vrata bit će manji{#} (zezam se), a mislim nisu tipa sedan da imaju produžen gepek, pa ih svrstavam u manje aute, mada ima i stvarno većih, mislim da je ovaj subaru veći od svih njih pa ga nisam dodao,i to je kao kraća verzija, ovo je duža...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 23:33 (1BIT).
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Ziga kaže...

Polako čovječe, kakve pi*ke, ja sam u vezi već 4 godine, bmw ne volim kao marku, ali uspoređivati to s fiatom, mislim kako ne kužiš da netko tko kupuje takav auto kupuje iz gušta, i ne zanima ga koliko troši, koliko košta servis itd, isto vrijedi za eclipsa, to bih rado imao, i zadnja briga bi mi bili troškovi, taj auto je rijedak u hr i teško ga je uvesti.

Da baš netko kupuje iz gušta auto star 11 godina sa motorićem od 100-tinjak konja i sa 150 tisuća km.. Da je neki šestak u pitanju onda ajde ili M3.

Kupuje ga jer nema za bolje, a htio bi imat šminkicu od auta.

15 godina
odjavljen
veki22 kaže...

Da baš netko kupuje iz gušta auto star 11 godina sa motorićem od 100-tinjak konja i sa 150 tisuća km.. Da je neki šestak u pitanju onda ajde ili M3.

Kupuje ga jer nema za bolje, a htio bi imat šminkicu od auta.

A teško je to znati, možda i kupuje, iako da, 1.6 motor nije nešto preposebno, no opet 10 puta veći gušt od fiata i sličnih.

EDIT: da napomenem, daleko od toga da ne smatram da većina kupuje takve aute da bi bili face. Ali neki ipak kupuju radi gušta, evo ispred mog faksa se pojavljuje ljubičasta silvia s14 {#}

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 23:52 (Jakovp).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice