Što bolji zvuk

poruka: 8
|
čitano: 2.894
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Što bolji zvuk

1.Zanima me kako bih mogao dobiti što bolji zvuk na mobitelu(SE k750i, flashan u w800i + bolji driveri za reprodukciju glazbe na sluškamaCool).

2.Zanima me također što znači kompresija glazbe, te može li se njome poboljšati zvuk na slušalicama.

3.Imam sljedece slušalice: Sony Ericsson Stereo Portable Handsfree HPM-65 te bih htio kupiti sennheiserice cx300, zanima me hoće li to biti kakav napredak s obzirom da se ipak radi o mobitelu.

Hvala!

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Što bolji zvuk

Ako su codeci i player isti onda ne, ali sumnjam da iz mobitela možeš nešto bolje izvući.

Kompresija ima više, na koju misliš? (mp3, ili baš kompresore)

Slušalice mogu dati poboljšanje s obzirom na njihovu, recimo to laički, kvalitetu.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Što bolji zvuk
neznam ni ja točni na što mislim... uglavnom kod nekih albuma ima oznaka 320 kbps, a kod nekih manje. Sad se to valjda podešava kompresijom.
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
15 godina
protjeran
Što bolji zvuk

Može mi netko odgovoriti na 3.pitanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Što bolji zvuk

Usput, koje bi mi vi preporučili slušalice da su in-ear, da imaju dobar bas, do nekih 200 kn.

Služile bi mi za slušanje mjuze dok idem u školu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Da to ima veze s kvalitetom zvuka. Tih 320 kbps je dobro. Naprimjer da podesiš na 32 i pojačaš zvučnik na max onda bi umjesto basova čuo skriještanje i lagano pucketanje. Postoje posebni programi koji mogu to podešavati. Mislim da mp3 ide od 16-320kbps. Imaj na umu da s povečanjem kbps raste i veličina pjesme.
17 godina
Pod mp3 sam mislio na mp3 format. Postoji i wma,aac,wav,...
15 godina
protjeran
Što bolji zvuk

Koja je vaša preporuka cx200 ili cx300? Razlika je 140 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice