Slušalice za Mp3 player

poruka: 7
|
čitano: 7.456
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Slušalice za Mp3 player

Strgale su mi se obične sony slušalice od 50 kn...  patim već tjedan dana i slušam muziku na mobu sa prelošom kvalitetom zvuka.

Budući da player kojeg posjedujem (Sony Walkman NWD-B103) i nije neki predobar ne znam jel se isplati kupovat neke bijesne slušalice...

Pa mi je ostala jedino dilema dali da kupim klasične/obične/jeftine Sony slušalice koje sam imao i prije za 50kn ili neke jeftine isto tako Sony koje "ulaze u uho" (ne znam kak se to zove inače).

npr.:   http://www.bossiz.hr/hr/katalog/detaljan_prikaz_proizvoda/sony_mdr-2_black_slusalice-93/30

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slušalice za Mp3 player
zv'jer2 kaže...

Strgale su mi se obične sony slušalice od 50 kn...  patim već tjedan dana i slušam muziku na mobu sa prelošom kvalitetom zvuka.

Budući da player kojeg posjedujem (Sony Walkman NWD-B103) i nije neki predobar ne znam jel se isplati kupovat neke bijesne slušalice...

Pa mi je ostala jedino dilema dali da kupim klasične/obične/jeftine Sony slušalice koje sam imao i prije za 50kn ili neke jeftine isto tako Sony koje "ulaze u uho" (ne znam kak se to zove inače).

npr.:   http://www.bossiz.hr/hr/katalog/detaljan_prikaz_proizvoda/sony_mdr-2_black_slusalice-93/30

Prvi walkman sam imao još 1985(nakon toga gomilu mp4 mp3 playera i raznih slušalica) i od tada sa manjim razmacima do današnjeg dana slušam glazbu po cesti,javnim prometalima,gradu itd.Ja sam tipični manijak što se toga tiče.Ako ti ova referenca kaj znači otiđi u sony dućan i kupi SONY NWZ A-818  mp4 player s kojim ćeš u paketu dobiti fenomenalne i odlične slušalice(in ear oblika-koji je jedino dobar za te uvjete,osim ak ne misliš hodat po cesti ko svemirac s nekim turbo velikim studijskim slušlicama cijene jedno 3000 kuna koje bi bile još eventualno kvalitetnije u tim uvjetima slušanja,s opasnošću da te pogodi prvi tramvaj koji naiđe).Ako ne budeš slučajno zadovoljan,kunem ti se svojim životom da ću ti ja vratiti pare a walkman prodaj kome god želiš.Cijena ti je negdje oko 700,800 kuna.Vrijedi napomenuti da slušalice koje dobivaš s tim uređajem u slobodnoj prodaji koštaju oko 250 kuna.Sva ova smeća plastična od slušalica za 50 kuna koju 99 posto ekipe koristi uz mobitele i nekakve jadne playere(unazad jedno 3 godine) je smijeh.Tata je slušao glazbu sa slušalicama prije sto godina još kad su me drugi gledali kao čudaka.Zanimljivo je da mi je baš najjadnije kaj ta ekipa puši loše slušalice koje stvaraju niz problema i koje su besmislica.Sretno!!Mene slušaj,samo mene..
16 godina
neaktivan
Slušalice za Mp3 player

Zaboravih preporučeni player spomenuti...to je toliko dobar player da je i moj izbor.Ima najbolji zvuk od svih playera(ne računajući i sony koji ga je naslijedio koji ima isto takav),puno bolji zvuk od raznih ipoda,najbolji softver,najbolje kontrole na sebi...savršen je..još ti jednom kažem...poslušaj me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice za Mp3 player

Ali ja trebam SAMO slušalice...

Inače ovaj player mi se jaako sviđa, poserem se na ipod i zune, old school sony rulz hehe. Prije sam tražio neki player s malo većim kapacitetom i nisam na ovaj naišao, možda sam bio zaslijepljen  Creativeom, Appleom i MS-om... da sad imam mogućnost (čitaj pare) kupio bih ga odmah.

Vjerojatno kroz par mjeseci i budem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2008 13:05 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slušalice za Mp3 player

Ako si spreman ispljunuti neke vece pare, onda Sennheiser :) Ja sam za svoj minidisc uzeo CX300. Kod nas je kostao oko 450kn, sada je nekih 100kn jeftiniji. Kupio sam preko ebaya za 200kn, a sada ga s dostavom mozes dobiti za nekih 110kn :) Samo pazi da je original a ne neka kineska kopija. Vrhunske slusalice.. bassovi me posebno odusevili :)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slušalice za Mp3 player
infinityzg kaže...

Ako si spreman ispljunuti neke vece pare, onda Sennheiser :) Ja sam za svoj minidisc uzeo CX300. Kod nas je kostao oko 450kn, sada je nekih 100kn jeftiniji. Kupio sam preko ebaya za 200kn, a sada ga s dostavom mozes dobiti za nekih 110kn :) Samo pazi da je original a ne neka kineska kopija. Vrhunske slusalice.. bassovi me posebno odusevili :)  

Kak znaš da si dobio original?
Navodno je bio i youtube filmić o tome kako raspoznati prave od kopija, pa me zanima jesi li to slijedio ili samo misliš da imaš original :P (sorry, malo zaje*avam).

Inače, preporuka za originalan post: Najbolje slušalice za MP3 playere već duži niz godina jesu Sennheiserove PX100 (u svojoj klasi, dakle on-ear modeli).
Jedino, nekome znaju biti problem jer se ne daju spremiti u džep, iako su preklopne i lagane. IstinaBog, možda ti se 400 kn čini previše, ali čuo sam ih i vrijede svake kune.
Koss PortaPro su isto tako best buy u toj kategoriji, jer koštaju manje (oko 200 kuna ako ih uspiješ naći) a solidno zvuče (tako svi kažu, nisam ih uspio poslušat).

To je bilo za on-ear slušalice, a što se tiče kanalnih ili ear-bud modela (nisi rekao kaj te točno zanima), tu preporučam neke Sonyeve aftermarket modele, a vrlo su slični MDR-EX082 koje se isporučuju s gore spomenutim Walkmanom.
Naravno, ne sad najskuplje (cca 600kn) jer definitivno ne vrijede tu lovu, ali za 200injak kuna može naći Sonyevu MDR-EX liniju slušalica koje će ti biti pravi mali preporod naspram ovih koje si dosad koristio.
17 godina
neaktivan
Slušalice za Mp3 player

Hvala svima na prijedlozima, ne mislim dat više od 200 kn za slušalice jer player koji imam vrijedi možda 400 ako ne i manje...

Mislim da ću kupiti neke Sony-eve in-ear...  a u bližoj budućnosti mislim kupit malo jači player koji će sa sobom imat jako dobre slušalice, npr. Sony NWZ A-818.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice