može li mi netko preporučiti dobre in-ear slušalice, već sam promijenio par slušalica kroz godinu-dvije i na svakim mi rikne jedna slušalica.. počne se gubiti zvuk jer očito baš kablovi ne podnose savijanje..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

pa nekih 200 kn.. po mogućnosti da ima solidan zvuk i da su malo čvršči kablovi blizu konektora jer mi se neda svako malo mijenjat slušalice

puno ljudi nije čulo više od 2 modela slušalica...istovremeno
ima i Sonya i Sennheisera i Philipsa u tom rangu...
Ja ih imam, odlične su!
Ja imam Philips SHE9700 i razlika je nebo i zemlja naspram originalnih Nokia slusalica !
Ja imam Philips SHE9700 i razlika je nebo i zemlja naspram originalnih Nokia slusalica !
Imam i te, malo su mi bolje ove yamahine, iako se iz yamahinih više čuje van zvuk, ali bolje basove imaju.
koliko vidim i philipsove i yamahine imaju odličan zvuk.. ali čitam da im izrada baš i nije najbolja jer su žice dosta tanke
koliko vidim i philipsove i yamahine imaju odličan zvuk.. ali čitam da im izrada baš i nije najbolja jer su žice dosta tanke
yamahi su žice tanke, philipsu nisu.
Ja imam te nekih pola godine (mozda i vise), stalno mi se vrte po jakni, lete okolo itd. Jedino su se slova sa strane izbrisala, sve ostalo je kao onda kad sam ih izvadio iz kutije.