Sennheiser ili akg

poruka: 12
|
čitano: 1.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sennheiser ili akg
Koje uzeti od ovo dvoje proizvođača do 700 kn da su naglavne tj. Da su one školjke. Gledam akg k 530 ili sen HD 200
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sennheiser ili akg

senn

The road of life is rocky and you may stumble too, So while you point your fingers someone else is judging you ...

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sennheiser ili akg
Objasni zašto

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sennheiser ili akg
Tko god se odluci ili za jedno ili za drugo, odluka je subjektivna jer i jedan i drugi proizvođač su iznimno kvalitetni, btw. Moj glas također ide za Senn...
15 godina
Sennheiser ili akg

imam neke jeftinije in ear slusalice za 5800xm i super su...

slusao sam kod frenda na njegovim HD202 i eto, preporuka na njih...predobar bas, cisti i jasni visoki i srednji tonovi, jednom rjecju: eargasm!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sennheiser ili akg

oboje pro, premda sam bio na nekoliko radio postaja ili kada gledas tonce sto potezu aparaturu za snimanje na terenu, svugdje akg.

najbolje ti je pitati nekog profija...mislim da ce ti on najbolje pojasniti ,tko je i sto je akg ;)

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
senn hd515 ili te koje si ti naveo.
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
17 godina
Sennheiser ili akg

Ako tražiš sluške za lagano ali audiofilsko slušanje muzike onda radje pogledaj Grado SR80 (to je u tih 80-90€ klasi).

HD200 su dobre sluške ali su meni previše čiste/flat slušalice uz to zatvorenog tipa pa nisu baš prikladne za dulje nošenje...

akg k 530 nisam imao prilike čuti, tako da o njima nemogu ništa komentirati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RuskeGTT kaže...

imam neke jeftinije in ear slusalice za 5800xm i super su...

slusao sam kod frenda na njegovim HD202 i eto, preporuka na njih...predobar bas, cisti i jasni visoki i srednji tonovi, jednom rjecju: eargasm!

Te HD202 su početne slušalice, dok kolega pita mišljenje o kvalitetnim i polu profesionalinim slušalicama do 100€ (HD202 je 190kn)

17 godina
torrente kaže...

oboje pro, premda sam bio na nekoliko radio postaja ili kada gledas tonce sto potezu aparaturu za snimanje na terenu, svugdje akg.

najbolje ti je pitati nekog profija...mislim da ce ti on najbolje pojasniti ,tko je i sto je akg ;)

Na HRTu koriste senn...

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sennheiser ili akg

vec sam gledao te grado i znam da su dobre ali to su one koje nasjedaju na uho i te mi ne pašu jer upravo takve imam i sad želim one školjke da budu udobne jer me ove malo stišću.

sad se nemogu odlučit one akg ili sen hd 515.

htio bih da ima basa tako da naštimaš ekvalajzerom koliko ti treba da ga ne fali te da je ostatak spektra(srednji i visoki) čist i uravnotežen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice