Problem sa Quadro DVD 933

poruka: 12
|
čitano: 4.661
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam ovaj DVD već godinu dana i u potpunosti mi je nekorisan i užasan. Kad stavim neki film iz video kluba ok je sve (slika je užas al dobro), međutim kada sebi izprippam neki filM u format za koji u upustvima piše da je podržan, on ga ne može reproducirati. U konverteru baš sve lijepo namjestim kako treba, stpim se kojih 2 ure i onda mi on njega ne može reproducirat. Eto pomozite ako ikako znat. Uostalom namjeravam kupiti ovaj dvd recorder ili dvd vhs recorder pa iznesite mišljenja: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3360350 ili http://www.audio-video.com.hr/product.asp?pID=1695&c=9612

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 11:19 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gle,Dvd playeri nikad nisu niti će biti u potpunosti kompatibilni sa raznoraznim video formatima koje pc moze reproducirati tako da bi ti ja savjetovao da upgrejdaš pc umjesto što daješ 2 k kuna za neki bezvezni dvd recorder.Na pc-ju mozeš vrtjeti sve,a mozeš i snimati program puno kvalitetnije,brze i bolje nego bilo koji preskupi i precjenjeni dvd recorder.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako mogu programe snjimat preko pc-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa vrlo jednostavno,kupiš si tv karticu(tuner),postoje oni koje moraš ugraditi na matičnu ali postoje i raznorazni eksterni tuneri u obliku sticka i uz njih dobiješ software za snimanje i gledanje analognog i digitalnog signala,a osim tih mozeš na netu skinuti i besplatne programe za snimanje,na Visti i 7 mozeš snimati i gledati program i preko Media Centra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 12:28 (AjgorR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaju li nekakvi tuneri koji se samo ukljuće sa druge strane računala... kako se zovu da znam pitat u butizi??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naravno da imaš,pitaj u dućanu za tuner u obliku sticka,imaš ih na svakom koraku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li to u vemilu ili hg spotu. Kakve su cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da,zašto ne,makar mislim da možeš naći i jeftinije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

al zaboravio si reć da će snimka na PC izgledat užasnbo, s tim da će imat gro "drop-out" frameova...a dok skuži koju rezu stavit...noćna mora!!!

ja imao i prodao TV capture card...tako da je linijski HDD/rec najbolja opcija.a problem nekompatibilnosti je sasvim očekivajuć jer se sa neta skidaju kojekakvi fileovi vrlo upitne kvalitete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa Quadro DVD 933
cassini kaže...

al zaboravio si reć da će snimka na PC izgledat užasnbo, s tim da će imat gro "drop-out" frameova...a dok skuži koju rezu stavit...noćna mora!!!

ja imao i prodao TV capture card...tako da je linijski HDD/rec najbolja opcija.a problem nekompatibilnosti je sasvim očekivajuć jer se sa neta skidaju kojekakvi fileovi vrlo upitne kvalitete...

O čemu ti to?Kakvi frameovi i to?Ne kuzim?Meni radi savršeno normalno,grozno izgleda kad je na programu nešto poput ovoga sa slike ;-)

16 godina
neaktivan

E ad me zanima koji hdmi kabel treba kupit za prištekat ga u LCD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice