Pozdrav, molio bi vas za pomoć oko mini stereo hi fi sustava? Za manju prostoriju, 9 kvadrata, ne treba mi ništa glasno, bitno da je zvuk kvalitetan. Gledao sam mini linije, za oko mi je zapela harman kardon mas 100 (4.500kn), ali je nema nigdje za poslušati i Denon RCDM39 sa zvučnicima Denon SCM39 na akciji u Sonus artu 2.300 kn. Također ima Marantz MCR503 i Boston A26 zvučnici, ali to je 5.000kn. Koja je po vama najbolja opcija, mogu li složiti kakve komponente iz njuškala, gledao sam, ali ne znam što bi dobro išlo. Treba mi cd player i pojačalo, zvučnike bi kupio nove. I isplati li za ovaj Denon RCDM39 kupiti skuplje zvučnike, tipa Boston A26. Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih išao na Harman Kardon ili Denon...
Pozdrav, molio bi vas za pomoć oko mini stereo hi fi sustava? Za manju prostoriju, 9 kvadrata, ne treba mi ništa glasno, bitno da je zvuk kvalitetan. Gledao sam mini linije, za oko mi je zapela harman kardon mas 100 (4.500kn), ali je nema nigdje za poslušati i Denon RCDM39 sa zvučnicima Denon SCM39 na akciji u Sonus artu 2.300 kn. Također ima Marantz MCR503 i Boston A26 zvučnici, ali to je 5.000kn. Koja je po vama najbolja opcija, mogu li složiti kakve komponente iz njuškala, gledao sam, ali ne znam što bi dobro išlo. Treba mi cd player i pojačalo, zvučnike bi kupio nove. I isplati li za ovaj Denon RCDM39 kupiti skuplje zvučnike, tipa Boston A26. Hvala.
Skuplji zvucnici nece doci do izrazaja u sobi od 9 kvadrata koja ionako ima (previse?) namestaja
Denon sa Denon zvucnicima je odlican izbor.
Nemoj bacati novce na razvikane proizvodace. Neces nista postici sa skupim zvucnicima i mini linijom.
na njuskalu je izbor dobar, a ti odluci hoces li stereo ili 5.1 pojacalo za neke buduce nadogradnje
Marantz: mekan zvuk, detaljna sredina i visoki tonovi, tanak u basu, za jazz, klasiku ili slično
Denon: sličan Marantzu
Harman Kardon: zaobilazi u širokom luku, do prije 7-8 godina vrhunska marka, i sam posjedujem njihov cd player i pojačalo(koje je sami vrh), kupljeno kada je to bila firma koja je proizvodila hi fi komponente, u zadnjih 7-8 godina su se full okrenuli av receverima i ne zvuče nikako više
Pioneer: komericjala
itd, itd moglo bi u nedogled ovako
ukratko,
nađi si warfadale diamond 9.1 ili 10.1 seriju, polovne je netko i ovdje prodavao za 1100kn, vrhunski zvučnici za te pare, bookshelfovi
sad, da li želiš kućno kino slagati ili hi fi sustav, ja imam 2 odvojena sustava, ako želiš dosta zvuka za malo novaca, uzmi u oba slučaja Yamahu, odličan bas, visoki balansirani, malo fali sredine ali za te pare ti je best buy
to ti je moj savjet, tokom 20tak godina sam promjenio dosta toga, i ovo sve ti govorim iz prve ruke, yamaha je jeftina i često podcjenjena, a u biti su jako dobri i solidni uređaji, u opciji kućno kino, imam av recever od yamahe više od 10 godina, i neću ga mijenjati dok god radi
sretno :)
Jednoć sam prolazi po elipsu i zapela mi je za uho yamaha mcr 040. Mism da je odlična stvar ako ti ne smeta i-phone/pad prikljucak i činjenica da su na tijelu linije samo osnovne kontrole a sve ostalo se radi preko daljinskog upravljača, koji je bolje ne izgubiti :D
Jel se šališ ili ozbiljnu misliš za ovu šuškalicu od Yamahe?
Ozbiljan sam. Uletio sam u elipso u Avenue Mallu (ogroman prostor) i u dijelu sa tom elektronikom je svirala neka mjuza poprilično glasno i odmah sam pomislio da netko isprobava neke ogromne zvučnike/komponente. Zaletim se tamo i vidim da netko isprobava tu šuškalicu. Ostao sam zadivljen prizorom kako ta mala stvar radi. Savršen bas, brz i precizan. Još kad se uzme u obzir da košta samo 200 eurića svakako je vrijedna razmatranja.