Philips DVP 3350

poruka: 2
|
čitano: 2.073
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Philips DVP 3350 ili LG DVX552H

Pozdrav!

Gledao sam preporuke za dvd player do 400kn tu na forumu i naisao sam na ovaj. Posjeduje li tko slicnog i kakvi su komentari na njega? Nije za mene, vec za tetku, posto sam ja nerd u familiji meni se uvijek obracaju, ali mi je bed da preporucim nesto sto nece raditi.

Vidim da ima usb ulaz i da podrzava dva MPEG formata i vise Divx-a, mislim da bi to trebalo reproducirati skoro sve sto stavim na usb s kompa? Inace nemam taj problem i nemam dvd player na svom setup-u jer mi plejka reproducira ama bas sve pa sam nov u tom podrucju oko dvd-a.

Hvala!

EDIT: Mislim da se on vise ne proizvodi ili ga nema gdje za kupiti, ovaj je jako slican. Ima li s njim kakvih problema oko reprodukcije, kako LG stoji s updateom firmaware-a svojih proizvoda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 18:12 (martinzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Philips DVP 3350

Evo ti link gdje možeš naći testove Philips DVD-a ja imam stariji 3260 sa usb-om čita divix ,DVD itd  frendu sam kupio taj 3350 i sve ok jedino što je na DVD filmovima kad gledaš sa hard diska prozirnija traka titlova ali to se riješi sa firmwareom nakon toga su titlovi ok.

Kod avi,divix sve ok.Ja imam priključen hard disk od 1T sve čita.

http://www.hdtehnika.com/phpBB/viewforum.php?f=36&sid=9798b3b528921c1009972eb35d9fcf8e nadam se da ovo ne krši pravila.

P.S. sad vidim da im sa stranicom nešto ne valja pa se testovi ne vide samo forum

Ovaj drugi ne vidim sliku link ne valja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 9:31 (hummer0).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice