Nesposoban usposobit logitech x530 5.1

poruka: 10
|
čitano: 1.785
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

odmah velim,vjerojatno sam samo glup.

ustekani u struju su,svi sateliti su spojeni po bojama. sa prednjeg desnog sva tri ona kablica ustekana prema bojama, ne radi nista. kad ustekavam,cuje se sum i to jw to.

mislil sam da je riknulo to iza di se usteka,ali slusalice rade,sa tog iza i sa prednjeg za ustekat na kucistu ali i ne sa zvucnika kad su spojeni i one ustekane u zvucnik.

dal se treba di u winsima 7 kaj prebacit na 5.1 ili sta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nesposoban usposobit logitech x530 5.1
bas ni jedan ne radi? pogledaj kabele i drivere za zvucnu skini
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina

kabeli su ok..ustekano u struju..ma nece mi dati opciju da izaberem zvucnike i amen. skidam to realtek hd nesto makar ni neznam kaj imam za zvucnu..nemrem nist eksplodirat,jeli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

skinul taj realtek hd audio manager. ne dozivljava mi side pair ali ak denem na 7.1 rade svi. to mi je za sad dosta,ak ko zna u cemu je problem,nek napise. sve sam stavil na 7.1 jer na 5.1 nisu sljakali prednji lijevi i desni znaci,bez obzira koju kombinaciju kvacica stavil(tako je,kombinacija kvacica a ne "znam sto radim" klikanje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ajme.

kad testiram,cuju se tonovi. na 5.1 sa straznja dva i suba,a na 7.1 sa svih. ne prepoznaje taj side pair. isto je na tom realtek manageru i na win7 controli zvuka. cuju se tonovi ali nema zvuka nigdje drugdje,nit u media playeru,gom playeru,na jubitu,igrama..nigdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phnx kaže...

ajme.

kad testiram,cuju se tonovi. na 5.1 sa straznja dva i suba,a na 7.1 sa svih. ne prepoznaje taj side pair. isto je na tom realtek manageru i na win7 controli zvuka. cuju se tonovi ali nema zvuka nigdje drugdje,nit u media playeru,gom playeru,na jubitu,igrama..nigdje.

Zato što, pogađaš, ništa od tvoje reproducirane multimedije nije snimljeno s više od 2 kanala.

Ne znam sada točno kako, jer nemam iskustva s 5.1 sustavima, ali može se u driverima podesiti da i ostali zvučnici budu aktivni (iako to naravno nije pravi 5.1)..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
di si ti spojio zvucnike? na maticnu ili na jack na prednjem djelu kucista?
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina

pa naravno da na maticnu. naprijed nema crni i narandjasti(crven ili kakav je vec,jebu me boje). sva ta tri su ustekana.

kad sam kliknul na 5.1 speaker fill..radili su... pa sam promjenil na 7.1 da rade i prednji koji na 5.1 ne rade..uglavnom nije radilo,a ni kad sam vratil na ovo 5.1 ne radi sad niti to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

upucat cu se.

ne radi zvuk kad gledam jubito al radi na media playeru. ne rade prednji lijevi i desni.

u realteku je poklikano na 5.1 sve osim side pair koji ne mogu, te speaker fill

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
a nije ti sadrzaj radjen za 5.1 pa ti ne radi
AMD u <3 Intel u 8===3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice