Gle onda si kupi iPod shufle.Im voice over i nema niti jedan gumb.Evo pogledaj ovo.
Jedini problem kod Sony-a je njihov tupavi softver kojim moraš (i jedino možeš) prebaciti sadržaj na Walkman, te ponekad zbunjujući izbornici i kontrole na samom uređaju.
o čemu ti pričaš, na sony walkmen prebacuješ muziku media playerom ili samo prebaciš folder na njega
ja imam NWZ-E436F i predobar je, ekran je toliko dobar da se može gledati film sa titlovima na njemu
Jedini problem kod Sony-a je njihov tupavi softver kojim moraš (i jedino možeš) prebaciti sadržaj na Walkman, te ponekad zbunjujući izbornici i kontrole na samom uređaju.
o čemu ti pričaš, na sony walkmen prebacuješ muziku media playerom ili samo prebaciš folder na njega
ja imam NWZ-E436F i predobar je, ekran je toliko dobar da se može gledati film sa titlovima na njemu
U redu, možda je sada tako, ali do prije kojih godinu dana si morao prebacivati pjesme na Walkman putem SonicStage-a.
ustvari, malo sam potražio, ovisi o modelu, ja sam svoj kupio prije godinu dana
Sta si ga platio???
Tocno.Mislim u €. :-D
539 kn ilitiga 74€
Cool,ja sam si mislio kupit iPod Touch,al cu si kupiti LG KS 360. :-D
ma i ja sam si mislio touch uzeti, ali kad sam procitao sta sve rade kako bi se domogli kupaca i zarade, totalno mi sa zgadio... jos kad sam cuo kakav je zvuk na ipodu :@
Mislio sam na to da izrada jednog iphona stoji oko 150 dolara, a oni ga kasnije prodaju za 600 dolara(u Americi) a kod nas stoji 6198 kn(3G bez pretplate). Takoder sam mislio na to da se diljem svijeta dogadaju "self-destruct" slucajevi koje apple zeli sakriti od javnosti tako da prijeti korisnicima. Mislio sam i na to da kad je apple jos radio iphone 3G, jedan zaposlenik je valjda ukrao prototip(jer je nestao), te su ga oni kasnije ispitivali nakon cega je pocinio samoubojstvo skokom sa nebodera. Takoder apple izrabljuje radnike i dopusta da se truju(bilo je i smrtnih slučajeva) dok izraduju PREVLAKU ZA TOUCHSCREEN! Ako zbog takvih banalnih stvari ljudi umiru onda stvarno nemam komentara.
Ovaj,ima ko kakvo preporučanje za neki HP komp,u slućaju da ne kupim LG ili iPod. :-D
Evo svima koji kupuju mp4 playere dobra stranica sa testovima http://www.testfreaks.com/mediaplayers/sony-nwz-a816/
Po drugi put naglašavam da sam vlasnik ovog playera i stvarno sam prezadovoljan... Slušalice koje sam dobio sa njim su odlične;
stavljaju se u uši i već na glasnoći 11/30 ne čujete uopće šta se dešava oko vas :P
Ovo je starija serija... izašlo je već poslije par novijih.
Da li ima neki mp3-mp4 player izmedju 50-70€ "markiran" oko 2GB memorije ali.. treba da ima zaseban punjac a ne da se puni samo preko USB-a. (ne treba meni)
Trebam prijedlog za jedan MP4 player (sa radio prijamnikom i min. 2 GB RAM) kojeg mogu kupiti u Zagrebu.
Cijena 400-700 kn (bolje manje)
.