Kupnja media playera

poruka: 2
|
čitano: 1.780
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupnja media playera

Pozz

Ako može mala pomoć pri odabiru i kupnji media playera.

Čita sam dosta recenzija i preporuka , ali samo sam još više u nedoumici...

1. Najvažnije mi je prije svega da nema problema s titlovima , da čita dijakritičke znakove, mogućnost sinkronizacije titlova itd.

2. mrežna povezanost( prebaciti putem mrežnog kabela nešto s pc-a)

3. dodatni servisi i mogućnosti media playera( full web browser, internet sevisi itd.)

4. podrška korisnicima i izada novih firmware-a.

za oko su mi zapala dva media playera: tvix hd n1 cafe ili dune TV101

nema nekih prevelik razlika među njima (tvix ima 3 usb porta, dune 1) , čitaju uglavnom sve, dune možda ima malo bolje mogućnosti reprodukcije za zahtjevnije korisnike ali ja to nisam... gledao bih divix i eventualno koji mkv. neki ektremni formati i njihova reprodukcija me ne zanima.

ako netko ima neki od navedenih playera i može mali osvrt na njih, ili ima neka iskustva s njima pa da mi malo pomogne... nezna koji uzeti?? razlika je svega 50 kn.

hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kupnja media playera

Imam Tvix N1 Cafe i stanje je slijedeće:
1. S titlovima nema problema, čita naše znakove i moguća je sinkronizacija titla, mijenjanje boje titla, veličine i pozicije titla
2. Mrežna povezanost je u redu, može se gledati neki film koji imaš na PC-u, naravno i bežično, ali ako ideš bežično film ne smje biti MKV jer onda baš i ne funkcionira super
3. Nema web browser, a gledanje filmića s YouTuba uopće ne funkcionira iako u postavkama stoji da radi i to, ali ne želi otvoriti niti jedan film (niti žično niti bežično). Slao sam uređaj na servis i odgovor iz servisa je: "Vaš uređaj je pregledan i ustanovljeno je da se svi takvi uređaji tako ponašaju (isprobali smo sa još tri različita takva i ista stvar), vjerovatno je YouTube promijenio postavke svojih streaming servera, poslan je mail proizvođaču u vezi tog problema, čekamo njihov odgovor."
4. Podrška korisnicima mi ne izgleda baš dobra jer je zadnji firmware izdan 30.09.2011., a to znači prije skoro osam mjeseci
Da zaključim, ako ćeš samo gledati filmove s HDD-a onda nemaš problema, to radi vrlo korektno, ali ako želiš nešto više onda nikako ne kupuj ovaj uređaj.
Pozz!

Branko - Senj
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 17:41 (Knez).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice