Kucno kino ne ucitava usb...pomoc

poruka: 4
|
čitano: 2.809
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kucno kino ne ucitava usb?? pomoc

Neki dan sam uzeo sve novo, i gledao  dvd-ove preko usb-a spojenog na kucno kino.....otkad sam formatirao usb kucno kino mi vise ne cita fajlove s njega....pokusao sam vratit na staro ali ne ide...molim pomoc!

The things you own end up ownig you
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kucno kino ne ucitava usb?? pomoc
.reanimated kaže...

Neki dan sam uzeo sve novo, i gledao  dvd-ove preko usb-a spojenog na kucno kino.....otkad sam formatirao usb kucno kino mi vise ne cita fajlove s njega....pokusao sam vratit na staro ali ne ide...molim pomoc!

kako si ga formatirao?

Možda ti kućno kino ne prepoznaje fat32, al prepoznaje ntfs ili obratno.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
nailer kaže...
.reanimated kaže...

kako si ga formatirao?

Možda ti kućno kino ne prepoznaje fat32, al prepoznaje ntfs ili obratno.

Ako radi u Windowsima, njihov onaj formater (desni klik na usb pa format) ne podržava formatiranje u ntfs, samo u fat16 i fat32. Nisam siguran za Vistu i 7icu, al prilično sam siguran da niti one ne mogu formatirati (nativno) usb u ntfs. Jedino je moguće s nekim dodatnim programima, ne znam, nisam previše upoznat s takvim softverom za Windowse.

Probaj ga formatirat u fat16. Ako ne može niti u fat16 (ni za to nisam siguran el podržavaju Windowsi, gee, kolko su ograničeni...), onda ga probaj formatirat još par puta. Pogledaj da nema na usbu slučajno kakav gumbić ili switch za lock, može biti to.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 17:10 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan

ponuđeno mi je formatiranje u u NTSF i exfat....provao sam oba, ali niti jedno ne radi, doduse provao sam samo quick format, evo upravo samo formatirao na duzi nacin pa vam javin dojmove

EDIT: Ipak nista :/   ...Uspio sam uz pomoc ovog tutoriala 

:D

The things you own end up ownig you
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 20:19 (.reanimated).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice