Koji mp4 odabrati

poruka: 8
|
čitano: 3.729
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji mp4 odabrati

sestra bi kupila sebi novi mp4, do nekih 500kn pa mi savjetujte što je najbolje uzet , ona je u zagrebu tako da moze uzeti bilo gdje u zg-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koji mp4 odabrati
athlon64 kaže...

sestra bi kupila sebi novi mp4, do nekih 500kn pa mi savjetujte što je najbolje uzet , ona je u zagrebu tako da moze uzeti bilo gdje u zg-u.

Ja da sam na njenom mjestu nebih to uzimao, za slusati muziku sasvim mi je dovoljan mobitel{#}

15 godina
AnNaL kaže...
athlon64 kaže...

Ja da sam na njenom mjestu nebih to uzimao, za slusati muziku sasvim mi je dovoljan mobitel{#}

moobitel joj nema mogucnosti reproduciranja mp3 glazbe , iduci put ako nemaš šta pametno napisat nemoj , da joj se koristilo mobitel za muziku koristila bi ga.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
AnNaL kaže...
athlon64 kaže...

moobitel joj nema mogucnosti reproduciranja mp3 glazbe , iduci put ako nemaš šta pametno napisat nemoj , da joj se koristilo mobitel za muziku koristila bi ga.

bilo je sasvim dovoljno 

15 godina
Koji mp4 odabrati

Jel igraju polovni uređaji?

Ako da, evo nešto sa malo većim kapacitetom, manjim, ali više šminkerski. Po meni se najviše isplati uzet taj iPod od 30 gigabajta, kad je već samo za muziku. Sa ipod touchem može igrat igre, slike i ostalo, pa je on možda malo više korisniji.

Ako ne želi polovan uređaj, ima dosta ovih manje atraktivnih imena firmi (grundig) i slični i svaka ima svoj neki mp4, mislin da će svaki odradit svoj posa.

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji mp4 odabrati

Također si pogledaj Sonyeve Walkmane, mislim da im nema ravnih na tržištu (pri tome Apple ne računam)...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.

2 0 hvala 0
16 godina
Koji mp4 odabrati

planiram kupiti mp4 i trebam pomoć okoizbora između uređaja koje sam pronašao u mjestu gdje ja živim

limit mi je 250 kuna pa su samo ovi došli u obzir

hvala svima na pomoći

Denver MPG-4018CPLL, 4GB

MS Industrial MAGIC - 4GB MP4

Yarvik PMP200 Joy Media Player 4GB, 1_8” Colour Screen

MP4 player ARCHOS 18b vision, 1_8'' LCD, 4GB

MP4 player ARCHOS 20d vision, 2_0'' LCD touchscreen, FM, 4GB

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koji mp4 odabrati

ti vulgaris kinezi će na servis unutar prva 3 mjeseca na korištenja,  a nakon isteka jamstva (1 godina) u kantu za smeće...skupi još 300-400 kn i kupi neki kvalitetan mp4 Sony Philips, Ipod  preko oglasnika

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 9:29 (cassini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice