Kako integrirati Winamp u Firefox?

poruka: 5
|
čitano: 1.554
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me kako integrirati  Winamp u Firefox.

Kada surfam non stop slušam muziku, pa bih htio da lakše baratam sa opcijama u Winampu (mjenjanje pjesama, volume itd.) uglavnom osnovne stvari, i htio bih da je integriran u Firefox.

Smeta mi što je u Win7 u taskbaru Winamp ikonica povezana zajedno sa DFX-om pa moram uvijek klikati na ikonicu i birati Winamp i onda mogu mjenjati pjesme.

Probao sam sa addonom Winamp Toolbar 5.6.10.2, ali ne funkcioniše. Poslije instalacije se ne integrira u Firefox, a ako pokušam išta namještati u addon (Tools) u options addona onda se taj prozor samo zablokira.

Inače imam MS multimedijalnu tastaturu, ali u Winampu rade samo tipke za Volume, a ostale ne (stop, next, previous, Mute).

Pokušavao sam naći opciju kako bih omogućio te tipke u Winampu, ali nisam uspio.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za firefox preporucam addon zove se foxytunes https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=foxytunes&cat=all&advancedsearch=1&as=1&appid=1&lver=3.6&atype=0&pp=20&pid=5&sort=&lup=

pomocu njega mozes upravljati sas svim playerima koje on podrzava ukljucujuci windows media player winamp itd... bez da posezes za playerom na taskbaru

živi danas da ne umres sutra
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 21:09 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uh, pronašao sam Winamp Toolbar 5.57 i radi OK.

Da tema ipak ne bude beskorisna, zanima me kako napraviti da multimedijalne tipke na tastaturi rade u Winampu.

Ima li gdje ta opcija da se to namjesti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

options preferences global hotkeys - oznaci sa kvacicom prvu idrugu stavku i multimedijske tipke ce radit na tipkovnici

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Kako integrirati Winamp u Firefox?
geek_boy1 kaže...

options preferences global hotkeys - oznaci sa kvacicom prvu idrugu stavku i multimedijske tipke ce radit na tipkovnici

Hvala na brzoj pomoći!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice