Kak gledat blue ray na pc

poruka: 6
|
čitano: 2.387
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo skinuo bl film od 17 gb kad ono neki .evo, .map i .bup fajlovi i sad problem kak to gledat. Bs player s svim mogućim kodecima neće. Snage imam dovoljno(četverojezgrene), rama i ostalog. Pomoć

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
16 godina

nabavi neki hd player poput powerdvd 8 pro ili ultra deluxe

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini neki palyer koji podržvava reprodukciju BD naslova

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 12:20 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je nastavak .EVO onda je to vjerojatno od HD DVD videa a ne blue ray čiji bi nastavak trebao biti .m2ts.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kak gledat blue ray na pc

je nastavak je .evo

Poslije jebanja nema kajanja.
16 godina
neaktivan
RE: Kak gledat blue ray na pc
kovaos kaže...

Evo skinuo bl film od 17 gb kad ono neki .evo, .map i .bup fajlovi i sad problem kak to gledat. Bs player s svim mogućim kodecima neće. Snage imam dovoljno(četverojezgrene), rama i ostalog. Pomoć

HD video se isporučuje u tri vrste codeca i par kontejnera. U blu ray je to m2ts, u sat./broadcast je to ts, u hd dvd je to evo kontjner.
Svi mogu sadržavati tri vrste videa; mpeg, avc/h2.64 i vc1 uz više vrsta zvuka; ac3, dts lpcm (hddts, ...) i subpicture za titlove.
Za svaki ti treba odgovarajući dekoder, da sad ne navodim sve. Instaliraj power dvd u hd varijanti (ja sam dobio pwdvd 6.6 bd uz bluray rw) i ffdshow i trebao bi moći gledati sav hd sadržaj. M2ts, ts, evo možeš demuxati odnosno povaditi dijelove tog transportnog streama npr. s Elecard XMuxer pro - košta ili npr. TsMuxer - ne košta http://forum.doom9.org/showthread.php?t=134104 . Pa možeš u dvd u divx ili šta te volja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice