Jedan zvucnik krci a drugi ne

poruka: 6
|
čitano: 4.601
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako slusam pjesme na navedenom kompu i jedna zvucnik krci a drugi normalan pa ne znam sta je ... pomoc molim vas hitno je , to mi se nikad u zivotu nije dogodilo..citao sam kazu da je problem do zvucne :S 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Jedan zvucnik krci a drugi ne
spoji zvucnike u mob... laptop... ak je isto oso zvucnik.. ak je na drugima uredu.. zvucna... jednostavna eliminacija kvara.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan

Taj sto krci je dobar, ovog drugog baci u smece.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
spoji zvucnike u mob... laptop... ak je isto oso zvucnik.. ak je na drugima uredu.. zvucna... jednostavna eliminacija kvara.

Nemam di :( 

BlueMax kaže...

Taj sto krci je dobar, ovog drugog baci u smece.

Nije valjda ? :S 

14 godina
neaktivan

Ma zezam se, naravno, ali nisi napisao ni koji zvucnici, ni koja zvucna ili maticna. Tesko je to ovako pogodit zasto tebi nesto krci. Moze biti sto razloga. nekako mi je tesko povjerovati da nemas ili ne mozes nabaviti neki uredjaj sa 3,5mm audio izlazom kako bi provjerio da li je do zvucnika ili racunala.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Ma zezam se, naravno, ali nisi napisao ni koji zvucnici, ni koja zvucna ili maticna. Tesko je to ovako pogodit zasto tebi nesto krci. Moze biti sto razloga. nekako mi je tesko povjerovati da nemas ili ne mozes nabaviti neki uredjaj sa 3,5mm audio izlazom kako bi provjerio da li je do zvucnika ili racunala.

imas maticnu plocu pdo moj pc.. logitech z4 ..evo sad sam od susjeda tj. disco cluba posudio zvucnike i sve sljaka ..hvala svima stvarno me cudi da mi je jedan otisao ali dobro rade od 2006 ocito da je jedan prosviro, dobro je odradio posao {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice