HD Video

poruka: 22
|
čitano: 3.763
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HD Video

Evo zanima me pošto sam nedavno kupio novu grafičku i ona podržava HD, pa me zanima mogu li ja ikako pomoću nekog kodeka ili programa gledati dvd filmove u hd kvaliteti, ili barem poboljšati kvalitetu slike u filmu, mislim bez onog šuma i mutne slike. Moj monitor je Samsnung SyncMaster 710n 19 inča čini mi se ili 17, ali rezolucija je 1280x1240.

Cijenim svaki odgovor.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD Video

Nemože se poboljšati kvaliteta dvd-a u hd. Grafička karcica samo pomaže procesoru pri dekodiranju hd videa a ti nemaš hd film nego dvd film.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HD Video
za gledanje HD filmova ti treba
film u HD kvaliteti
monitor HD ready (kažu da je tvoja rezolucija HD)
i procesor barem jednojezgreni na 3GHz
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
HD Video

Da znam, ali htio sam pitati još dali mogu pomoću nekog kodeka poboljšati kvalitetu dvd, kad već ne mogu gledati u hd kvaliteti, jer stvarno mi smeta onaj šum i mutnoća slike.

Mislio sam da kupnjom nove grafe mogu dobiti drastično veću kvalitetu slike, ali ona je gotovo identična u odnosu na prošlu grafičku.

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ovisi.
Ako srinkas film s 6GB na 4gb grafika će biti manja tj.slabija
samo s orginalnim filmom toga nebi trebalo biti.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
HD Video

Moze se samo sa WINDVD  koji podrzava UPSCALING.To ti je samo da proracunava nove pixele da bi film bio vece rezolucije tj. da ljepse izgleda na vecim rezolucijama.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD Video

Imam grafičku karticu koja podržava HD. Imam HD film i imam HD ready monitor. Kakav player i codec mi trebaju za gledanje tog filma?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

K-lite codec pack i bs player .... moja kombinacija ;)

17 godina
neaktivan
HD Video

Blue-ray diskovi su kapaciteta 25 GB. HD filmovi koje ima za skinuti na trackerima su manji. Evo npr. Iron Man je 13 GB. Jel to pravi HD Iron Man ili je to neka patka? Ne bi li trebala veličina biti približno 25 GB?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD Video

Skinuo sam hd film. Spojio sam računalo na TV pomoću HDMI kabla. Sad mi slika na TV-u jako uska, ne mogu promjeniti veličinu na TV-u jer ostaje onakva kakva je na izvoru signala. Moram promjeniti veličinu na računalu. Kako da to napravim u BS playeru, ako neznate može i neki drugi program.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HD Video

Media Player Clasic Home Cinema ti je video player koji otvara sve tipove videa a sliku mozes narihtat kak hoces kad otvoris film desni klik pa izaberes Video frame ili Panscan i narihtas sliku po zelji a na pan scan imas i gumb Reset s kojim vracas sve na defoult!!!Cool

http://mpc-hc.sourceforge.net/

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 15:44 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD Video

Zahvaljujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HD Video

Jesi uspio dobit sliku na lcd-u kakvu si htio,inace taj program ti se ne instalira na komp kad ga skines i otvoris on ti je odma radi samo ga moras stavit u jedan folder po izboru i ostavit ga tamo ne smijes ga micat iz tog foldera i onda samo napravis shortcut na desktop ili vec kako i to je to i na kraju napravis asocijaciju sa bilo kojim tipom videa koji hoces gledat i stavis kvacicu na taj program kad ti se ponudi izbor programa i gotovo uzivas u brzini i efikasnosti playera!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD Video

Sve sam riješio nema problema hvala još jednom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD Video

Imam problema s HD filmovima koje sam skinuo s torrenta. Zvuk mi je nikakav. Batman-a moram poglasniti do kraja, a na Iron Manu se ne čuje ništa čak ni kad je pojačan do kraja. Računalo je spojeno na TV pomoću HDMI kabla. Inače problem se javlja samo kod HD filmova. Svi drugi filmovi imaju normalan zvuk. U čemu je problem? Pomagajte!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Imam problema s HD filmovima koje sam skinuo s torrenta. Zvuk mi je nikakav. Batman-a moram poglasniti do kraja, a na Iron Manu se ne čuje ništa čak ni kad je pojačan do kraja. Računalo je spojeno na TV pomoću HDMI kabla. Inače problem se javlja samo kod HD filmova. Svi drugi filmovi imaju normalan zvuk. U čemu je problem? Pomagajte!

Eh da problem se javlja samo s BS playerom. Kod ostalih playera zvuka. BS player ima najbolje postavke za subtitleove pa bi htio koristiti njega ako je moguće.
16 godina
neaktivan

Ja sam isto volio BS palyer zbog  mogucnosti podesavanja velicine subtitlova sto kod vecine drugih nisam primjetio,ali mi je nesto crklo na BSu (prvo je normalno pokrenuo film,onda sam ga nesto restartao i slika se nije pojavila,zvuk radi,titlovi se pokazuju ali ne i slika) i odonda koristim GOM i predobar mi je (isto ima podesavanja subtitlova kako god ti padne na pamet).

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 20:56 (Bocky).
17 godina
neaktivan
HD Video

Koji player mi preporučate za gledanje blue-ray diskova na računalu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HD Video

dragi ljudi....

nešto što je besplatno i teško je svega 250kB -> Media Player Classic !!!! Dobijete ga kada stavite k-lite codec pact full (17.5MB), ali odaberete u instalaciji Profil 7: Lots of stuff...

Otvara i pokreće SVE što postoji!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HD Video

Ne treba mu nikakav codecpack Media Player Clasic Home Cinema otvara sve jos eventualno moze stavit FFdshow i to je to!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@igore možda pomogne skini ac3filter ver.1.51a podržava i dts možeš audiju pojačvati gain

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 23:49 (lord22).
17 godina
neaktivan
HD Video

Hvala svima riješio sam problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice