Floorstanding zvucnici!

poruka: 9
|
čitano: 6.463
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Floorstanding zvucnici!

E ovako ja bih trebo preporuku za neke floor standing zvucnike do 1500kn!Znam da je to pre pre malo novaca za neku kvalitetu , ali sta je tu je sad je recesija i nema se para za Hi-Fi sustave vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna!!

Ja sam malo googlao i suzio izbor na ova 4.Modela:

1.Jamo S406

2.Magnat Monitor 880

3.Mission MV-6 ili 8

4.Sony SS-F6000

Eto toliko ,ako slucajno znate neke zvucnike za koje mislite da su bolji od navedenih u istom cjenovnom rangu slobodno se izjasnite!

Za pojacalo nema brige sta god predlozite terat ce on ko od sale!

Molio bih za svaki prijedlog objasnjenje!

bla..bla..bla
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Floorstanding zvucnici!
Quwei kaže...

E ovako ja bih trebo preporuku za neke floor standing zvucnike do 1500kn!Znam da je to pre pre malo novaca za neku kvalitetu , ali sta je tu je sad je recesija i nema se para za Hi-Fi sustave vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna!!

Ja sam malo googlao i suzio izbor na ova 4.Modela:

1.Jamo S406

2.Magnat Monitor 880

3.Mission MV-6 ili 8

4.Sony SS-F6000

Eto toliko ,ako slucajno znate neke zvucnike za koje mislite da su bolji od navedenih u istom cjenovnom rangu slobodno se izjasnite!

Za pojacalo nema brige sta god predlozite terat ce on ko od sale!

Molio bih za svaki prijedlog objasnjenje!

Ja bi dal prednost Mission zvucnicima uvjek ispred Sony i Magnat u istoj klasi ipak ova dva nisu na razini Mission nikak. Ovi MV-6 su ok da i cak su na akciji u bivsem Vemilu dok ovih MV-8 nema vise kod nas barem ih ja nisam nasel nigdje. Kj se tice ovih MV-6 prednjih zvucnika oni nemaju mogucnost Bi-Wiring tak da se zna no s obzirom kolko kostaju to nije uopce problem.Cool

15 godina
Floorstanding zvucnici!

to je malo para za samostojeće zvučnike ,da još para pa kupi dali ,mordant shourt ili monitor audio,ako nemaš para kupi manji zvučnim npr; monitora audio bronze 2 ,mali su ali papreni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Floorstanding zvucnici!

Zasad znaci Mission ili Monitor Audio BR2!Ceka se jos odgovora pa da se odlucim na kraju!!

Edit:E da sto sam zaboravio napomenut ti zvucnici ce se uparivat sa Wooferom!!! Tak da bi mozda i ovi jeftini floorstandovi bili ok posto mi netrebaju cisti duboki basevi na njima jer ce njih odradivat woofer!

bla..bla..bla
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 20:49 (Quwei).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Quwei kaže...

Zasad znaci Mission ili Monitor Audio BR2!Ceka se jos odgovora pa da se odlucim na kraju!!

Ovi od Monitor nisu samostojeci zvucnici zapravo pa bus trebal stalke za njih ak ih nemas ili ih mislis stavit na policu mozda.Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 20:53 (rambox).
15 godina
neaktivan

ja kupio zadnje mv8 u vemilu na ovom ponizenju koje je bilo. ostalo je samo mv-6ica.

nisam audiofil, ali nisam ni gluh :-) ali zasad nisam impresioniran. ok novi su, pa im treba da se malo usviraju da bi mogao reci konacan sud. jucer sam ih spojio i fakat je "čujan" napredak nakon jednog dana.

a kupio sam i pojačalo ( denon, stereo ), tako da je sve novo jos.

slusao sam sa cd, orginal cd sa loseg starog technics cd playera, spajao sam na komp i slusao mjuzu u raznim mp3 bitrate., flac ...  i zasad mi fali basa najviše. mozda dok se razrade.

e sad ja imam mv-8 a ako kontaš kupit u ve-milu onda ima jos samo mv-6 od missiona koje se uklapaju u budžet. kazes da imas sub, a ja jos nisam zbavio tako da neznam ...

kutije su drvene, ali fronta ti je plastika, lijepo izgledaju, nisu skupi (snizenje 40%) .za te novce ne vjerujem da mozes bolje. nisu vrh, ali valjda ce se pokazat ok. a za ove druge neznam :-)

15 godina
neaktivan
Floorstanding zvucnici!

Ajde da se mi ne zaj.....mo dize se ljestvica za zvucnike na 2soma kuna pa onda kad se skupi za woofer lako se kupi!

bla..bla..bla
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Quwei kaže...

Ajde da se mi ne zaj.....mo dize se ljestvica za zvucnike na 2soma kuna pa onda kad se skupi za woofer lako se kupi!

Možda Wharfedale Diamond 9.2, 9.3, ili 9.4. Doduše, 9.3 i 9.4 su prilično iznad 2000 kn ako ne kupuješ na gotovinu. Nisam ih imao prilike čuti, ali većina recenzija i mišljenja o njima koja sam čitao na internetu su prillično pozitivna.

16 godina
Floorstanding zvucnici!

Ako možeš do 1800 kuna svakako poslušaj Wharfedale Diamond 10.1, navodno su odlični u kombinacijama sa jeftinijim (entry-level, rekli bi eng.)  pojačalima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice