DVD Player ili Media Player preporuka

poruka: 14
|
čitano: 4.269
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

E ovako, trebal bi preporuku DVD playera ili media playera koji ima mogućnost gledanja videa sa vanjskog HDD (to ima većina), da podržava NTFS disk i najbitnije da normalno podržava SUB, SRT prijevode sa mogućnošću mijenjanja pozicije, veličine slova i fonta prijevoda, da podržava hrvatske znakove (č,ć itd.), i da košta neke razumne novce.

Pozdrav.

Valentin

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: DVD Player ili Media Player preporuka
Valentin17 kaže...

E ovako, trebal bi preporuku DVD playera ili media playera koji ima mogućnost gledanja videa sa vanjskog HDD (to ima većina), da podržava NTFS disk i najbitnije da normalno podržava SUB, SRT prijevode sa mogućnošću mijenjanja pozicije, veličine slova i fonta prijevoda, da podržava hrvatske znakove (č,ć itd.), i da košta neke razumne novce.

Pozdrav.

DVD odma izbaci kaj ce ti to 

Uzmi WDTV Live ima sve ovo sta trebas 

14 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Valentin17 kaže...

Pozdrav.

Jesi siguran da može mijenjat poziciju, font i veličinu prijevoda, to mi je najbitnije.

Valentin
16 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
Valentin17 kaže...

Pozdrav.

Jesi siguran da može mijenjat poziciju, font i veličinu prijevoda, to mi je najbitnije.

imao sam ga i poprilicno sam siguran da moze ,no ako hoces mozes pricekat da ti netko drugi odgovori tko ima taj uređaj 

ima ih dosta tu na forumu pa bolje ti njih pricekaj (imas i wdtv live tema pa mozes i tam pitat)

16 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
Valentin17 kaže...

Pozdrav.

ja ga imam i vrlo sam zadovoljan - najvažnije je da radi stabilno, ne zamrzava dok se gleda film, uvijek izlazi noviji FW tako da moš experimentirat koji ti najbolje paše...vrti sve što  danas vrijedi ako je spojen na LCD/plazmu (.mkv, vob, m2ts,.mov) a ako ga spajaš na CRT onda idu divX, Xvid i ta sranja...

Imaš pristup internet radiu (najvrijedniji gaget) , you tubeu i faceu i sličnim glupostima...

Titlove uredno čita (.srt) i možeš im mijenjat veličinu ali ne poziciju na ekranu - meni bi pasalo da su za 1 red niži, ali ne smeta. Možeš im i mijenjat tajming na ekranu (ako nisi to prije najmjestio u subtitle workshop), ali ako se titl ne podudara sa FPSom filma onda nema pomoći.

Po meni apsolutno najisplativia komponenta jer ionako svi "kupujemo" filmove sa neta, tako da ne treba pržiti na DVD RW, a većina .mkv je ionako veća od 4,5 GB pa nemaš brige oko diskova...

Rossvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
14 godina
pitanje mislim isto ga kupit al vidim da sad telke novije imaju usb sta ce mi onda media player?
16 godina
protjeran
GeneralPag1997 kaže...
pitanje mislim isto ga kupit al vidim da sad telke novije imaju usb sta ce mi onda media player?

samo kaj te telke pola toga ne podrzavaju 

17 godina

Jel mozda tko probao ovaj player ?

Cijena je odlicna, i broj podrzanih formata mi se cini fenomenalan za tu cijenu.

Ako ga je tko isprobao, molio bih da napise iskustvo i dojam o tom playeru.

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Jel mozda tko probao ovaj player ?

Cijena je odlicna, i broj podrzanih formata mi se cini fenomenalan za tu cijenu.

Ako ga je tko isprobao, molio bih da napise iskustvo i dojam o tom playeru.

a gle, isti vrag ko WD TV koji nema LAN (dakle, ne "live"), samo s tom razlikom što za WD ima i FW i zna se kako i što čita i koliko je stabilan u radi i sl - a ovo sumnjam da ima više od 2-3 čovjeka u cijeloj HR...

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
13 godina
neaktivan

Imam neki dokumentarac na DVD-u i nemogu ga gledat ni na kompu ni na dvd-uredaju! Instaliro sam dvd player i nece prikazat sliku nego samo zvuk!Dvd uredaj ga nece ocitat izbacuje error.A prije god dana sam ga mogo gledat na kompu,instaliro sam dvd player i ljepo ga gledo a sad sam instaliro isti taj player i nece,jedino sto je drugacije sad je da sam stavio windows 7 a prije sam gledo na xp-u!

0 0 hvala 0
16 godina
Tole1710 kaže...

Imam neki dokumentarac na DVD-u i nemogu ga gledat ni na kompu ni na dvd-uredaju! Instaliro sam dvd player i nece prikazat sliku nego samo zvuk!Dvd uredaj ga nece ocitat izbacuje error.A prije god dana sam ga mogo gledat na kompu,instaliro sam dvd player i ljepo ga gledo a sad sam instaliro isti taj player i nece,jedino sto je drugacije sad je da sam stavio windows 7 a prije sam gledo na xp-u!

Original DVD ili prženi?

Ako je prženi, najvjerojatnije od starosti sloj sa podacima više nije čitljiv.

Gdje si ga držao - utjecaj vlage, sunca, hladnoće?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Rijesio! Znas ono kad nesto nemozes skuzit 100 god i onda zatrazis pomoc i prije nego li pomoc stigne skuzis kolko si glup bio i kolko je "problem" banalanXD

16 godina
Tole1710 kaže...

Rijesio! Znas ono kad nesto nemozes skuzit 100 god i onda zatrazis pomoc i prije nego li pomoc stigne skuzis kolko si glup bio i kolko je "problem" banalanXD

I što je na kraju bilo?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Pa kao prvo DVD uredaj od televizora neradi! A sto se kompa tice,ubacivo sam krivi dvd:) Tj. dvd koji je sadrzio samo zvuk!Pa sam ja mislio da nece prikazat sliku i onda sam poslje tek procito da na dvd-u i pise samo audioXD Ubacim pravi i cudom proradilo:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice