Drvo za subwoofer

poruka: 4
|
čitano: 2.803
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Drvo za subwoofer

Ovako ekipa,koristio sam mediapan za subwoofere no sad me zanima gdje ga nabaviti?
U Osijeku ga više nigdje ne mogu naći a trebao bih za 2 sub kutije,svaka mora izdržati po 1 30CM woofer od 1.5kW RMS-a,pa me zanima i koju debljinu koristiti?

Kutije će biti 90-140L moram još neke računice odraditi,možda će biti i više za tu snagu,to sam odokativno napisao.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Drvo za subwoofer

Posto spominjes 1.5KW, ocigledno je da ne ides na kvalitetu zvuka, nego da buku :)

Ako ne mozes nabaviti mediapan, idi sa ivericom,sumnjam da ces skuziti neku razliku u zvuku. Sto se tice debljine, uzmi sto deblje mozes, nikako ispod 12 mm :)

BTW, 90-120 litara mi se cini malo puno za 1x 30 cm zvucnik.

Koji zvucnik tocno imas?

http://www.winblogs.net
14 godina
Drvo za subwoofer

Nemoj ici odokativno za kutiju, imaš program Winisd mislim da se zove, uneses sve parametre, i dobije velicinu kutije, porta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Drvo za subwoofer
Alesandro kaže...

Posto spominjes 1.5KW, ocigledno je da ne ides na kvalitetu zvuka, nego da buku :)

Ako ne mozes nabaviti mediapan, idi sa ivericom,sumnjam da ces skuziti neku razliku u zvuku. Sto se tice debljine, uzmi sto deblje mozes, nikako ispod 12 mm :)

BTW, 90-120 litara mi se cini malo puno za 1x 30 cm zvucnik.

Koji zvucnik tocno imas?

Točnije 1200W RMS-a LINK gle za 1kW subove svoje sam stavljao 80L kutije i hvala bogu bass je prokleto jak i čist.

Tony1999 kaže...

Nemoj ici odokativno za kutiju, imaš program Winisd mislim da se zove, uneses sve parametre, i dobije velicinu kutije, porta...

Ovo sam samo ovdje odokativno napisao,jer nisam još ništa ni krenuo raditi.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice