Cd player u autu

poruka: 13
|
čitano: 5.794
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cd player u autu

može li neko objasnit zasto mi u golfu 4. nece niti jedan cd osim cd-a od navigacije koji je naravno doso uz auto.kad ubacim bilo kakav cd pise mi samo da sam ubacio cd ali nista se ne desava...molim vas pomozite!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 15:56 (tavrić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cd player u autu

Jel su to audio CD-i ili CD-i s mp3-cama?

Jel taj CD player ima mp3 podršku?

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cd player u autu

Dan,imam Corollu 6 godina staru,neki dan ubacim CD,kad ono čuje se kao lagano preskakanje,zatim nist i izbaci CD,

dojdem na servis i to se samo može desiti u našoj lepoj domovini,pita majstor Lale:

dali Vam je auto pod garancijom,odgovor je naravno ne,a majstor Lale će na to :nadjite Panasonicov servis

i oni će vam to riješiti,neznam kakve veze ima Panasonoc s otim,pošto je to ugradjeno u Toyoti,orginal,

znači radijo,cede player,i ostala sranja se očitavaju na displeju..pa ako netko,možda zna,ili se našao u sličnoj nebulozi

neka pomogne,ovo ne da je sramota za Toyotu u nasol lepoj,nrg ono mislim allo o čem pričamo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cd player u autu
BONGOtheKING kaže...

Dan,imam Corollu 6 godina staru,neki dan ubacim CD,kad ono čuje se kao lagano preskakanje,zatim nist i izbaci CD,

dojdem na servis i to se samo može desiti u našoj lepoj domovini,pita majstor Lale:

dali Vam je auto pod garancijom,odgovor je naravno ne,a majstor Lale će na to :nadjite Panasonicov servis

i oni će vam to riješiti,neznam kakve veze ima Panasonoc s otim,pošto je to ugradjeno u Toyoti,orginal,

znači radijo,cede player,i ostala sranja se očitavaju na displeju..pa ako netko,možda zna,ili se našao u sličnoj nebulozi

neka pomogne,ovo ne da je sramota za Toyotu u nasol lepoj,nrg ono mislim allo o čem pričamo...

čuj, ako je cd player originalno ugrađen to ne znači da ga je proizvela toyota, jer toyota ne proizvodi cd payere nego ih kupuje od dobavljača, npr panasonic. kao što toyota sama ne proizvodi sve dijelove nego ih sastavlja u automobil.

da ti budem iskren, ako je cd player izdržao 6 godina, onda je dosita kvalitetan. iz mog iskustva smatram da je kvar na laseru cd playera, a taj kvar ti može dijagnosticirati i eventulano otkloniti bilo koji serviser tv, audio i sličnih uređaja.

serviser ti može ponuditi zamjenu lasera, a to bi te moglo koštati, ovisno o serviseru do 300 kuna, računajći "ruke".

15 godina
neaktivan

ok,znači čuvaj se mutnih servisera,zakaj su ljudi tak zločesti?fala,ono toyota je toyota ali mislim da nije pretjerano 6 godina za cd player ipak nesvira 24 sati na dan kužiš- ne...ok probat ću nekaj zmajmunirati,možda netko zna za kakav kvalitetni servis....

15 godina

imam ja sonyevu liniju staru deset godina i bez problema čita cd,a da ti nije laserska glava šporka ubaci cd čistač

isti dan otkaz i žuti
15 godina
neaktivan

đe da oto kupim

15 godina

pogledaj malo po trgovačkim centrima to ti je običan cd samo ima četke po sebi,nije ti skup 30-40 kn,obično ih hama proizvodi,ja mislim da ti se samo laser šporka

isti dan otkaz i žuti
15 godina
neaktivan

fala stric,upravo surfam našo u texnomaxu, u zg-u sam,mislim da ima i vemil moj naklon....pozz

15 godina
neaktivan

strikane eto i tebi kao i svima na forumu,kupijo sam cd-dvd čistač u vemilu 39 kn

uturio u cd player u autu i to tri puta,bilo je potrebno,jer je toliko bijo zmazan za p....

i stvar riješena,mali pegla sam tak,toyota je ipak toyota okey?fala još

jednom na pomoći

16 godina
neaktivan
BONGOtheKING kaže...

strikane eto i tebi kao i svima na forumu,kupijo sam cd-dvd čistač u vemilu 39 kn

uturio u cd player u autu i to tri puta,bilo je potrebno,jer je toliko bijo zmazan za p....

i stvar riješena,mali pegla sam tak,toyota je ipak toyota okey?fala još

jednom na pomoći

odlično, drago nam je da radi i bez potrebe za servisom  Smijeh

17 godina
neaktivan
BONGOtheKING kaže...

Izbaci te dječje sličice iz svakog posta!

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
15 godina
neaktivan

ok,evo neću više,imam 48 let,al se osjećam kao da imam 19 ,odsad ću biti ozbiljan,falla svima..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice