Video se neće otvoriti

poruka: 8
|
čitano: 2.107
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Video se neće otvoriti
pitanje

kao što u naslovu stoji... video se neće otvoriti... kad otvorim video dadoteku reproducira samo zvuk bez videa...help!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video se neće otvoriti

koji tip datoteke, koji player ?

E4600@3,3GHz,8600GTS,2GB DDR2@825MHz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video se neće otvoriti
prihvaćeno rješenje

Instaliraj GSpot i pogledaj preko njega da li imaš codec za taj format. Ako nemaš instaliraj codec ili neki player koji već ima taj codec u sebi.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Video se neće otvoriti

Znan što ti je, to se i meni događa kod nekih videa. Evo ovako-pretpostavljam da ta videa zelis gledati u winampu, to t nece uspjeti. Skinit AC3 Audio Player i onda kliknes desnim botunom misa na taj film, Open Wth>AC3 Audio.

PS: AC3 Audio NIJE SAMO ZA audio fomate kao sto kaze njegovo ime.

POsebni POzdrav moderatorima koji me jako obožavaju...
17 godina
neaktivan
Video se neće otvoriti
autorov komentar

al neće se otvorit ništa bilo koji format... pogotovo mi ide na živce kad mi neće otvorit s best playerom one dadoteke koje je prije otvaralo... neznam jel to ima neke veze s windowsom.. bio mi se srušio i ponovo sam ga podigla i onda sam morala instalirat drivere nanovo... jel možda nešto nisam instalirala dobro ili   ???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video se neće otvoriti
autorov komentar

pomoglo mi je ono s GSpotom.... hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Mogao si to pokrenut i u GOM playeru.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Mogao si to pokrenut i u GOM playeru.

1. MOGLA si to pokrenuti - Lily je žensko
2. LOL Kako ti molim te znaš što je TO? Da li si sveznajući pa si znao koji je to video format ili misliš da GOM ima sve postojeće codece na svijetu?

@Lily - Nema na čemu.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice