Sony Vegas Pro 9 Render?

poruka: 8
|
čitano: 4.950
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sony Vegas Pro 9 Render ?

Pozdrav,

zanima me koje settingse da si podesim kada u sony vegasu idem renderat video, znači kad napravim video idem render as i tamo ima hrpa postavki, uvijek mi video od 1,30min ispadne 1gb ? Htio bih to smanjiti na nekih 100-150, ali da bude u hd-u.

Hvala.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Vegas Pro 9 Render ?

odi na properties ili otvori novi proejc... tamo si posatvi kvalitetu na besti upper field first...

zatim za rendanje izaberi main concept2 mpeg2...

i stisni save

DONE!

meni je bio isti problem ,video mi je imao 300Mb a nisam imao ni 20 kliopova u nejmu a svi po 3 sec ono wtf....

ahahha 

14 godina
Kako to, meni je recimo kad radim za jutub filmic 6 minuta 720p 60fps zauzimalo nekih pol gige mozda manje. Nekuzim kak
16 godina
neaktivan

Renderuj u AVI bez zvuka pa onda zvuk u WAV i spoji s RipBot-om. Tut:

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kompliciras si zivot.... poslusja ovo kaj sam gore reko... ili jednostavno samo smanji rezoulicju ili kompresiju...

14 godina
neaktivan

problem je sto rendas u aviju.avi zauzim puno.

rendaj u mp4 :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jedno pitanje, koristim sony vegas 13 Pro i zanima me da li je bolji render samo sa CPU ili i u kombinaciji sa OpenGL-om

Konfiguracija pod Moj PC

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
moderator
next'24 kaže...

Jedno pitanje, koristim sony vegas 13 Pro i zanima me da li je bolji render samo sa CPU ili i u kombinaciji sa OpenGL-om

Misliš na kvalitetu? AFAIK trebala bi biti identična. Pa ti je bolje ono što ti je brže. A to sam moraš isprobati - jednom izrenderiraš pomoću CPU-a, drugi put uz pomoć GPU-a i gledaš na koji način će se brže izrenderirati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice