Software za dodavanje informacija u pjesmu

poruka: 13
|
čitano: 3.200
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Znaci imam hrpu pjesmi skinutih s neta a nikakve informacije o njima(artwork, pjevac, godina itd)..

Sad me zanima postoji li software koji ce naci sve informacije o pojedinoj pjesmi i zapisati ih u samu pjesmu?

Sve te pjesme mislim prebaciti u itunes ali sam vec probao s njegovom funkcijom find info(tako nesto) i nije mogao naci nista.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otvori ih sa WMP-om. Meni je tako pokupio tagove za pjesme.

(samo uključi opcije)

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Software za dodavanje informacija u pjesmu

Uz malo searchanja po Googleu, izvukao sam ovo: Magic MP3 Tagger.

15 godina
protjeran
WackyZG kaže...

Uz malo searchanja po Googleu, izvukao sam ovo: Magic MP3 Tagger.

ne radi bas najbolje :/

16 godina

Nisam osobno isprobavao, ali sam prema opisu samog programa pretpostavio da bi mogao biti dobar. Ovako, otiđi na Last.fm i pogledaj malo reklame u bannerima... znam da ima jedan program koji radi isključivo s iTunesima i da sam vidio reklamu za njega na Last.fmu, i to stalno. Možda će on biti bolji.

15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Otvori ih sa WMP-om. Meni je tako pokupio tagove za pjesme. (samo uključi opcije)

Pritisnuo sam add to WMP list sve pjesme koje imam, i sada dolje desno pise retriving media info, ali ne za tu pjesmu koju trenutno "play-am".

A valjda ce doci na red :)

16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Pritisnuo sam add to WMP list sve pjesme koje imam, i sada dolje desno pise retriving media info, ali ne za tu pjesmu koju trenutno "play-am".

A valjda ce doci na red :)

Možda neće sada tu pjesmu zato što je trenutno slušaš?

15 godina
neaktivan

Jedan od najkorištenijih alata za uređivanje tagova je Mp3Tag. Možda će ti u početku biti složen za korištenje, ali je odličan u pronalaženju točnih tagova, covera i ostalog. Ako ideš pjesmu po pjesmu naravno da ćeš se pošteno napatiti, ali kad jednom središ kolekciju nemaš brige. 80% stvari ćeš naći na musicbrainzu, a ostalo uspješno povlači sa Amazona.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Jedan od najkorištenijih alata za uređivanje tagova je Mp3Tag. Možda će ti u početku biti složen za korištenje, ali je odličan u pronalaženju točnih tagova, covera i ostalog. Ako ideš pjesmu po pjesmu naravno da ćeš se pošteno napatiti, ali kad jednom središ kolekciju nemaš brige. 80% stvari ćeš naći na musicbrainzu, a ostalo uspješno povlači sa Amazona.

Evo ostavit cu WMP da dobavlja informacije i kad bude gotov cu vidjeti ako je ostalo pjesmi bez informacija.

15 godina
protjeran

E da, ako se dodaju neke informacije u neku pjesmu(npr. slika i godina) hoce li se te informacije zapisati u pjesmu ili ostaje samo u WMP-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne koristim WMP tako da ne mogu tvrditi sa sigurnošću, ali najbolje provjeriš - odeš u folder sa glazbom desni klik na datoteku i tab details. Ako sprema u tag onda ti tamo sve piše (artist, name, year, genre,...).

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Ne koristim WMP tako da ne mogu tvrditi sa sigurnošću, ali najbolje provjeriš - odeš u folder sa glazbom desni klik na datoteku i tab details. Ako sprema u tag onda ti tamo sve piše (artist, name, year, genre,...).

evo uspio, funkcionira :)

isprva kad je dodao informacije u WMP nisu se zapisale u pjesme, a onda sam otisao na desni klik-tools-apply media information changes i pojavile su se :)

hvala svima!

16 godina

Ako ti neki album ne pronađe, možda zato jer je limited edition i sl.

Onda ručno potražiš obični album i  dopišeš pjesmu koja nedostaje

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice