Sliku stavit u MP3?

poruka: 18
|
čitano: 18.224
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sliku stavit u MP3?
pitanje

Zanima me kako staviti sliku u MP3.

Dakle,

kad upalin pismu da mi svira u Windows Media Playeru da mi se pojavi slika izvođača?

P.S. to bi trebalo bit sve 1 file!

Hvala!

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW, 1680x1050 Router: LINKSYS WAG200G Grafička: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 260 HDD: Segate 500GB Napajanje: FORTRON 450W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sliku stavit u MP3?
Processor kaže...

Zanima me kako staviti sliku u MP3.

Dakle,

kad upalin pismu da mi svira u Windows Media Playeru da mi se pojavi slika izvođača?

P.S. to bi trebalo bit sve 1 file!

Hvala!

Mislim da se to ne može.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Sliku stavit u MP3?

to nije slika u MP3 vec thumb u folderu ...

stavis thumb.jpg u taj folder gde je ta pesma i automatski ce se ucitati

EDIT: ako kazes "a kako ja onda imam samo jednu pesmu u tom folderu i nema slike a ucita mi sliku u WMP?" odgovor je ....slika je u folderu ali SAKRIVENA ....unhide uali i videces je...

poz

K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 15:10 (BugSU).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sliku stavit u MP3?

Ta slika se zove Album Art i ona se sprema u ID3 tag pjesme.

U tag je možeš dodati sa ovim programom.

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vrlo jednostavno, otvoriš WMP i tamo di ti je album art jednostavno paste-aš sliku koju želiš (omot albuma npr.)

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD4670, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
16 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Ta slika se zove Album Art i ona se sprema u ID3 tag pjesme.

U tag je možeš dodati sa ovim programom.

to je točno

dobri id3 tag editori: mp3tag, Tagscanner
17 godina
neaktivan
Sliku stavit u MP3?

Imam i ja jedan problem s artworkovima u Winampu. Naime, na par pjesama mi je automatski taggan isti artwork koji nema veze s tim izvođačem, npr. na pjesmi London Calling mi je artwork nekog Eurythmicsovog albuma... Ja to nisam ništa dirao...

E sad, vidio sam da se artworkovi mogu skinuti s neta, ali je to bolan i dugačak posao za ručno rađenje. Pa jel ima neki program koji bi automatski pronašao i zakeljio artworke za određene pjesme?

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislim da ne može bilo koju pjesmu posebno, ali može ako imaš cjeli album
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Imam i ja jedan problem s artworkovima u Winampu. Naime, na par pjesama mi je automatski taggan isti artwork koji nema veze s tim izvođačem, npr. na pjesmi London Calling mi je artwork nekog Eurythmicsovog albuma... Ja to nisam ništa dirao...

E sad, vidio sam da se artworkovi mogu skinuti s neta, ali je to bolan i dugačak posao za ručno rađenje. Pa jel ima neki program koji bi automatski pronašao i zakeljio artworke za određene pjesme?

Vjerojatno ima, ja najćešće pustim WMP da povuče sve podatke i artwork. Inače imam problema ko i ti, stavim pjesmu na mp3 i koristim advanced search - a ono pod Jazz Iron Maiden, netko na Hendrixa stavio artwork od Doorsa i takve gluposti...
jurluk kaže...
mislim da ne može bilo koju pjesmu posebno, ali može ako imaš cjeli album
 Možeš i svaku pjesmu pojedinačno
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Sliku stavit u MP3?

Skines Media monkey , i on ti sam automatski skida tag-ove + album art s net-a   a poslin mozes i rename-at pisme automatski...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

joj, to vam je bar jednostavno. u google upišete ime izvođača, albuma ili pjesme i kliknete da traži slike. kad nađete sliku albuma skinete ju i sa mp3tag-om ili nekim sličnim programom ju jednostavno stavite u pjesmu.

17 godina
neaktivan
insomniac_cro kaže...

Skines Media monkey , i on ti sam automatski skida tag-ove + album art s net-a   a poslin mozes i rename-at pisme automatski...

Mnogo hvala... Media Monkey rulez!
dejo6 kaže...

joj, to vam je bar jednostavno. u google upišete ime izvođača, albuma ili pjesme i kliknete da traži slike. kad nađete sliku albuma skinete ju i sa mp3tag-om ili nekim sličnim programom ju jednostavno stavite u pjesmu.

Da, jednostavno... Kad imaš cca. 200 netagganih pjesama i trebaš sve ručno taggati treba ti nekih 2 sata...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Da, jednostavno... Kad imaš cca. 200 netagganih pjesama i trebaš sve ručno taggati treba ti nekih 2 sata...
 šta 200!?

ja imam 900...
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
i_rambo_plache kaže...
 šta 200!?

ja imam 900...
 E a ja imam 200... Neodlučan Svejedno mnogo posla...
16 godina

pa možeš više odjednom. zato i postoje programi kao što je mp3tag. pjesme iz istog albuma radiš zajedno, nećeš jednu po jednu.

17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

pa možeš više odjednom. zato i postoje programi kao što je mp3tag. pjesme iz istog albuma radiš zajedno, nećeš jednu po jednu.

A što ako imaš 236 pjesama različitih izvođača u jednom folderu? [moj slučaj]

Uz to, mp3tag MENI ne valja... Ili nisam skužio kako radi ili je stvar u programu, al mi ne valja... Media Monkey rulez!
13 godina
neaktivan
Groza kaže...

Vrlo jednostavno, otvoriš WMP i tamo di ti je album art jednostavno paste-aš sliku koju želiš (omot albuma npr.)

Provao sam na tvoj nacin ali kad pijesmu otvorim na mobu onda neprikazuje sliku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 0:03 (Oseka).
15 godina
neaktivan
Sliku stavit u MP3?

Mene smeta što je uvijek slika prema albumu znači ako su dvije pjesme od istog albuma onda su iste slike.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice