Rezanje WMV-a ,koji besplatni alat?

poruka: 3
|
čitano: 1.255
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

U naslovu sam naveo ,koji besplatni alat, ako imate link za rezanje wmv -a ?One koje sam našao su trial i cijepaju samo prve dvije ili tri min.

Recimo nešto tipa Boilsoft(alat je dobar ali trial).Kopao sam po netu i našao par dobrih(kao) ali kad pokreneš exe dat. iskoči mi prozorčić

da je unutra trojanac i tako gotovo svak free instalacija takvih programa je zaražena,znači neku sigurnu destinaciju.Sigurnost mi je na kompu velika i sve

hvata ,a na netu slobodnog tržišta je sve zaraženo.Naručio sam dobar alatić ali mi stiže tek za dva mjeseca ,zato tražim nešto lagano free ali moji pokušaji
su uglavnom završavali upozorenjem antivirusnog programa i spyboota!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rezanje WMV-a ,koji besplatni alat?
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Evo dok ne platim licence našao rješenje ....Prvo Vob file u GomEncoderu u WMV file ..zatim cjepkam gdje trebam po
dvije min . u BoilSoft Video Splitteru oni djelovi koji mi trebaju....i spojim ih u AVS4You Editoru kao WMV filmić ,točno
one dijelove koji mi trebaju Osim GomEncodera koji je odličan besplatni alat ,koji traži samo vodeni znak za uslugu korištenja
ova druga dva su trial verzije ali rade svoj posao....eto..ako tko ima još kakvo rješenje neka napiše..zasad je i ovo dobro.

17 godina
neaktivan

nisam siguran za winxp, al na visti imas direktno u movie makeru dugme split i on automatski pravi dva fajla na frejmu koji si gledao kad si kliknuo na taj split. rudimentarno, ali pomaze za neke osnovne stvari.

a usto, imas i trimove u meniju Clip.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice