Ej bok, treba mi jedan veoma dobar program za uklanjanje šumova u mp3 datoteci, jer izripa sam jedan cd u mp3 format, ali kad ga otvorim on krči (jako krči). Molim pomoć oko toga!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ili ponovno ripaj cd, ali odaberi veći bitrate (128 kbps), jer si sigurno stavio mali, pa zato krči
Mislim da ti to nijedan program neće automatski odraditi baš kako bi voleo. Možeš da probaš ponovo da ripuješ u nekom drugom drajvu (ako ga imaš) ili ExactAudioCopyjem, a možda ti je najprostije da skineš tu muziku sa neta (po mom mišljenju, ako već imaš disk, nije nelegalno).
Adobe Audition Pro CS4 definitivno i bez sumnje najbolji program za audio obradu.
Pozdrav,
da ne otvaram novu temu jer je moje pitanje slično pitanju iz prvog posta. Ja imam nekoliko datoteka .mp3 formata koji su presnimljeni sa starog kasetofona i želio bih te datoteke prvo spojiti u jednu pa onda otkloniti šum koji se čuje? Kojim programom?
Pozdrav,
da ne otvaram novu temu jer je moje pitanje slično pitanju iz prvog posta. Ja imam nekoliko datoteka .mp3 formata koji su presnimljeni sa starog kasetofona i želio bih te datoteke prvo spojiti u jednu pa onda otkloniti šum koji se čuje? Kojim programom?
komercijalni adobe soundbooth, trial ti traje 30 dana. izvrstan komad softwarea za takve stvari. malo si proguglaj i potraži tutorijale.
Da se uključim...Ako kojim slućajem imaš(a nadam se da imaš) Nero(npr. 6 - 8), imaš program "Nero Wave editor" i u njemu alatku "enhancement" i u padajećem izborniku "declicker" i "declipper" sa mogućnošću podešavanja. Prava stvar kod ripanja npr. LP-a. Probao mnogo puta i verry happy. Sretno !
ima li ko za pomoć mislim da je profesional da mi ukloni sumove iz jednog snimka koje je snimljen mobitelom hvala unaprijed