Program za uklanjanje šumova u mp3 datoteci?

poruka: 9
|
čitano: 10.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ej bok, treba mi jedan veoma dobar program za uklanjanje šumova u mp3 datoteci, jer izripa sam jedan cd u mp3 format, ali kad ga otvorim on krči (jako krči). Molim pomoć oko toga!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za uklanjanje šumova u mp3 datoteci?
možeš sa Audacity-em . kad učitaš mp3 u njega, odaberi Effects - Noise removal

ili ponovno ripaj cd, ali odaberi veći bitrate (128 kbps), jer si sigurno stavio mali, pa zato krči
17 godina

Mislim da ti to nijedan program neće automatski odraditi baš kako bi voleo. Možeš da probaš ponovo da ripuješ u nekom drugom drajvu (ako ga imaš) ili ExactAudioCopyjem, a možda ti je najprostije da skineš tu muziku sa neta (po mom mišljenju, ako već imaš disk, nije nelegalno).

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 14:01 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Adobe Audition Pro CS4 definitivno i bez sumnje najbolji program za audio obradu.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
15 godina
neaktivan

Pozdrav, 

da ne otvaram novu temu jer je moje pitanje slično pitanju iz prvog posta. Ja imam nekoliko datoteka .mp3 formata koji su presnimljeni sa starog kasetofona i želio bih te datoteke prvo spojiti u jednu pa onda otkloniti šum koji se čuje? Kojim programom?

c2920585@tyldd.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
newklear kaže...

Pozdrav,

da ne otvaram novu temu jer je moje pitanje slično pitanju iz prvog posta. Ja imam nekoliko datoteka .mp3 formata koji su presnimljeni sa  starog kasetofona i želio bih te datoteke prvo spojiti u jednu pa onda otkloniti šum koji se čuje? Kojim programom?

komercijalni adobe soundbooth, trial ti traje 30 dana. izvrstan komad softwarea za takve stvari. malo si proguglaj i potraži tutorijale.

16 godina
neaktivan

Da se uključim...Ako kojim slućajem imaš(a nadam se da imaš) Nero(npr. 6 - 8), imaš program "Nero Wave editor" i u njemu alatku "enhancement" i u padajećem izborniku "declicker" i "declipper" sa mogućnošću podešavanja. Prava stvar kod ripanja npr. LP-a. Probao mnogo puta i verry happy. Sretno !

poletarac u duši i još sasvim zelen
13 godina
neaktivan

ima li ko za pomoć mislim da je profesional da mi ukloni sumove iz jednog snimka koje je snimljen mobitelom hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Program za uklanjanje šumova u mp3 datoteci?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice